Hvala mala BarcaGixUltras1947 je napisao/la:Svaka čast na pobjedi
Pozz iz Viteza

Hvala mala BarcaGixUltras1947 je napisao/la:Svaka čast na pobjedi
Pozz iz Viteza
Leotar je siguran putnik dok Travnik, Rudar i mi ćemo biti do zadnjeg kola u borbi za opstanak, dok Željo grabi ka tituli, po meni sigurno. Borac nas čeka u martu, a čuo sam da stižu dobra pojačanja, očekujem tu bodove, jer su nas onda dobro zajebali sa 2-3, a Vukovima je danas vraceno za ono psovanje majki u Sarajevu i za onaj gol u 90+Southboy je napisao/la:Nek ste malo ove vukove spusti na zemlju,previse su se digli...
Ovo ih je udaljilo od titule definitivno,sad im predstoji borba za evropu..
I vama je dobro doslo i nadam se da cete ostati u ligi,a da Leotari Travnik ispadaju
Čestitam na pobjedi.Cickoo je napisao/la:Leotar je siguran putnik dok Travnik, Rudar i mi ćemo biti do zadnjeg kola u borbi za opstanak, dok Željo grabi ka tituli, po meni sigurno. Borac nas čeka u martu, a čuo sam da stižu dobra pojačanja, očekujem tu bodove, jer su nas onda dobro zajebali sa 2-3, a Vukovima je danas vraceno za ono psovanje majki u Sarajevu i za onaj gol u 90+Southboy je napisao/la:Nek ste malo ove vukove spusti na zemlju,previse su se digli...
I vama je dobro doslo i nadam se da cete ostati u ligi,a da Leotari Travnik ispadaju
Hvalapabizo je napisao/la: Čestitam na pobjedi.
Ma Cicko moj niste vi losi samo vam je bitno da prvu sezonu ostanete u ligi a kasnije lagano uz par pojacanja sredina tabele...Cickoo je napisao/la:Leotar je siguran putnik dok Travnik, Rudar i mi ćemo biti do zadnjeg kola u borbi za opstanak, dok Željo grabi ka tituli, po meni sigurno. Borac nas čeka u martu, a čuo sam da stižu dobra pojačanja, očekujem tu bodove, jer su nas onda dobro zajebali sa 2-3, a Vukovima je danas vraceno za ono psovanje majki u Sarajevu i za onaj gol u 90+Southboy je napisao/la:Nek ste malo ove vukove spusti na zemlju,previse su se digli...
pabizo je napisao/la: Dolaze sigurno na ZDRAVU SEOSKU HRANU a to kod vas ima u izobilju ,,,,,,,,
pabizo je napisao/la:Halo,nemoj da vas folira taj jevric-smješan je ,,,,,,,,,semberac je napisao/la:Citam izjavu Jevrica kao iznenadice Sarajevo, a citave sedmice ekipu uigrava za klasican bunker. Sarajevo je prejako da bunker izdrzi
pabizo je napisao/la:jevrica oterajte dok je vrijeme-jes vas neko zeznuo debelo DALEKO JE ON TRENERA,,,,,,,,poslušajte meCickoo je napisao/la:10 KOLO PL BIH : FK MLADOST VELIKA OBARSKA - nk travnik
Stadion : Gradski stadion u Bijeljini
15:30 h
Ajmo zeleni !!
Bravo semberci, nek ste pokazali ovom nafuranom taksisti od cega ste napravljeni.pabizo je napisao/la: Mi dolazimo da pobjedimo,,,,,jel ovaj anonimus trener još kod vas,,,,,,,,,,,,,,,,,,
I dalje mislim da jevric nije kapacitetbhsport je napisao/la:pabizo je napisao/la: Dolaze sigurno na ZDRAVU SEOSKU HRANU a to kod vas ima u izobilju ,,,,,,,,pabizo je napisao/la:Halo,nemoj da vas folira taj jevric-smješan je ,,,,,,,,,semberac je napisao/la:Citam izjavu Jevrica kao iznenadice Sarajevo, a citave sedmice ekipu uigrava za klasican bunker. Sarajevo je prejako da bunker izdrzipabizo je napisao/la:jevrica oterajte dok je vrijeme-jes vas neko zeznuo debelo DALEKO JE ON TRENERA,,,,,,,,poslušajte meCickoo je napisao/la:10 KOLO PL BIH : FK MLADOST VELIKA OBARSKA - nk travnik
Ajmo zeleni !!Bravo semberci, nek ste pokazali ovom nafuranom taksisti od cega ste napravljeni.pabizo je napisao/la: Mi dolazimo da pobjedimo,,,,,jel ovaj anonimus trener još kod vas,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Blati vas od samog pocetka a danas je i sam upao u blato koje je napravio.
Cestitke na pobjedi.
Hvala @bhsport , uvijek si bio uz nasbhsport je napisao/la:pabizo je napisao/la: Dolaze sigurno na ZDRAVU SEOSKU HRANU a to kod vas ima u izobilju ,,,,,,,,pabizo je napisao/la:Halo,nemoj da vas folira taj jevric-smješan je ,,,,,,,,,semberac je napisao/la:Citam izjavu Jevrica kao iznenadice Sarajevo, a citave sedmice ekipu uigrava za klasican bunker. Sarajevo je prejako da bunker izdrzipabizo je napisao/la:jevrica oterajte dok je vrijeme-jes vas neko zeznuo debelo DALEKO JE ON TRENERA,,,,,,,,poslušajte meCickoo je napisao/la:10 KOLO PL BIH : FK MLADOST VELIKA OBARSKA - nk travnik
Ajmo zeleni !!Bravo semberci, nek ste pokazali ovom nafuranom taksisti od cega ste napravljeni.pabizo je napisao/la: Mi dolazimo da pobjedimo,,,,,jel ovaj anonimus trener još kod vas,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Blati vas od samog pocetka a danas je i sam upao u blato koje je napravio.
Cestitke na pobjedi.
Paša pa jevrica niko u srbiji I crnoj gori ne shvata za ozbiljnog trenera,,,,,,,,,niko ga I ne angažuje jer prosto covjek nema uspjeh ni sa jednim klubom a mnogo je klubova tražilo trenera ALI NJEGA NIKO NIJE SPOMENUO a VI STE SE UPECALI KO MLADI ŠARANI NA KUVANI KUKURUZ,,,,,,,,Obarska je napisao/la:Hvalapabizo je napisao/la: Čestitam na pobjedi.
Koliko para, toliko muzike. Ne možemo mi dovesti Gvardiolu na klupu. Mi smo klub koji je iz male seoske sredine, koji je prvi put u ovom elitnom takmicenju, i nema tu nekih para, kao što su neki pričali da se ulaže. Još tribine nisu ni započete, a govore kako žele opstati i stvarno je danas viđena želja za uspjehom.Radnik 100 % ostaje u PL, dok Podrinje grabi ka PL, a to je još 1 klub koji nema dovoljne uslove za PL a u trci je za PL, e sad ne znam šta će ko i gdje će sledeće sezone. To je velika sramota, kakvi god da smo klubovi, da igramo na tudjim stadionima, ali opet imamo finu posjetu (čak i bolju od Radnika) jer sredina voli fudbal. Velika Obarska ima velike mogucnosti za jedan fin stadion, sa minimalno kapaciteta, a travu imamo jednu od najboljih u BiH.pabizo je napisao/la:Paša pa jevrica niko u srbiji I crnoj gori ne shvata za ozbiljnog trenera,,,,,,,,,niko ga I ne angažuje jer prosto covjek nema uspjeh ni sa jednim klubom a mnogo je klubova tražilo trenera ALI NJEGA NIKO NIJE SPOMENUO a VI STE SE UPECALI KO MLADI ŠARANI NA KUVANI KUKURUZ,,,,,,,,Obarska je napisao/la:Hvalapabizo je napisao/la: Čestitam na pobjedi.
E Kolara zato smatraju velikim i priznatim strucnjakompabizo je napisao/la:Paša pa jevrica niko u srbiji I crnoj gori ne shvata za ozbiljnog trenera,,,,,,,,,niko ga I ne angažuje jer prosto covjek nema uspjeh ni sa jednim klubom a mnogo je klubova tražilo trenera ALI NJEGA NIKO NIJE SPOMENUO a VI STE SE UPECALI KO MLADI ŠARANI NA KUVANI KUKURUZ,,,,,,,,Obarska je napisao/la:Hvalapabizo je napisao/la: Čestitam na pobjedi.
g,FAIK KOLAR je KAPELO za jevrica,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Cickoo je napisao/la:Gol Komarčevića 87'
https://www.youtube.com/watch?v=KqtCZOJiEVs
Marković je poznat po svakavim ispadima, pa me ovo toliko i ne čudi. Njegova stvar što to radi, policija treba korektno da reaguje i na robiju. Šteta što kalja obraz kluba, samo isjerati krimosa, nek ga bude sramota.Elegant je napisao/la:Sta je ovo fudbaleri a ujedno i razbojnici, pljackasi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.