Odlazak u brazil... (navijači)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Odlazak u brazil... (navijači)
negdje procitah da se kafic u Sao Paolu zove Sarajevo, a da ni sam gazda kafica ne zna sto se tako zove...
- Citizen-X
- Kontakt:

http://sarajevosp.com.br/localizacao/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sarajevosp.com.br/" onclick="window.open(this.href);return false;
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Evo vođa BHF-a izjavio da će repku u Brazilu bodriti preko 10 000 BH navijača .. ..
Pobjeda je bolja od orgazma!
LenBias je napisao/la:100 000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tisuće hiljada

ako Bog da da nas bude cener hiljada

ja bi sa 5.000 bio prezadovoljan. ali ko zna, živi bili pa vidjeli 
10.000 i više po tekmi će garantovano imati samo južnoamerikanci, meksikanci, englezi i možda švabe i ameri.
teško da će iko od ostalih toliko skupiti, ipak je to daleko i skupo a osim možda švaba nema nijedna nacija toliko emigranata dole.
naravno na finalu će biti više, ali tu će onda bit specijanlni aranžmani itd, ja govorim prvenstveno o grupnim tekmama i onih par tekmi nakon toga.

10.000 i više po tekmi će garantovano imati samo južnoamerikanci, meksikanci, englezi i možda švabe i ameri.
teško da će iko od ostalih toliko skupiti, ipak je to daleko i skupo a osim možda švaba nema nijedna nacija toliko emigranata dole.
naravno na finalu će biti više, ali tu će onda bit specijanlni aranžmani itd, ja govorim prvenstveno o grupnim tekmama i onih par tekmi nakon toga.
ma biti će 10.000 naših tamo, k'o što reče ovaj iz BHF-a
k'o da ne znate kakve su Bošnje, prodat' će kravu, auto i dići kredit da odu u Brazil, Bošnjo kad nešto hoće, onda to i ostvari i ne žali para 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
jestamaji je napisao/la:ja bi sa 5.000 bio prezadovoljan. ali ko zna, živi bili pa vidjeli
Druže ima naša dijaspora para ,ništa se ti ne sikiraj

elem ako ima neko para ...
U ponedjeljak u 12:00 će FIFA opet prodavati karte, ovaj puta direktno bez izvlačenja, dakle ko bude najbrži njemu karte. TST Serije za BiH će sigurno opet biti dostupne, možda ne sve, ali barem TST3 i TST4. Više od toga svakako nije realno. Sa kategorijom 3 je garantovan BiH sektor
bujrum ko stvarno 'oće da ide
http://www.fifa.com/worldcup/organisati ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U ponedjeljak u 12:00 će FIFA opet prodavati karte, ovaj puta direktno bez izvlačenja, dakle ko bude najbrži njemu karte. TST Serije za BiH će sigurno opet biti dostupne, možda ne sve, ali barem TST3 i TST4. Više od toga svakako nije realno. Sa kategorijom 3 je garantovan BiH sektor
bujrum ko stvarno 'oće da ide
http://www.fifa.com/worldcup/organisati ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači i tih 110 eura taksi oko 7.700 KM recimo plus ulaznice za tri utakmice oko 200 eura, znači 400 KM. Sveukupno 8.100 - 8.200 KM košta aranžman i uz to džeparca oko 400 KM. Može se proći s nešto malo manje od 9.000 KM, zaoružimo na 9.000 KM.
Baš tako nešto sam i očekivao. E sad može se proći i jeftinije s nekih 5.500 KM u privatnom aranžmanu. Ali to je maltretiranje, sve treba isplanirati u bocu.
Sigurno da u BiH kakva god da je ima 2.000 ljudi koji su ovo mogu priuštiti, a vjerujem da će 50 posto njih otići. Znači očekujem između 800 i 1.200 ljudi iz BiH da bodre Zmajeve u Brazilu. I još 8.000 dijasporaca, a možda i više. Pa eto realna je ta brojka od 10.000 BH navijača u Brazilu. Sasvim realna.
Baš tako nešto sam i očekivao. E sad može se proći i jeftinije s nekih 5.500 KM u privatnom aranžmanu. Ali to je maltretiranje, sve treba isplanirati u bocu.
Sigurno da u BiH kakva god da je ima 2.000 ljudi koji su ovo mogu priuštiti, a vjerujem da će 50 posto njih otići. Znači očekujem između 800 i 1.200 ljudi iz BiH da bodre Zmajeve u Brazilu. I još 8.000 dijasporaca, a možda i više. Pa eto realna je ta brojka od 10.000 BH navijača u Brazilu. Sasvim realna.
Skupo ljudi,Amerikanci red je na vas 

Biće naših navijača dole samo što neće nikog biti iz BiH 

kako mogu nabavit sal reprezentacije bih za sp??? vidio sam kod jednog al ne znam odakle mu
9 tisuća kn iz hrvatske + hrana i piće. teško da će u ovim vremenima ljudi bacati novac
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
mogu samo zamislit kakva bi hrana dopala po toj cijenimaminho je napisao/la:9 tisuća kn iz hrvatske + hrana i piće. teško da će u ovim vremenima ljudi bacati novac

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Biće nas tamo poprilično tu naravno mislim na dijasporu koja ne zna šta će od para.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jutros usto i pijem kafu i upali tv gledam šta ima i okrenem na one PINKOVE i naletim na horror,i sad neki turisti iz Londona došli u BRAZIL da se provode,partijaju orgijaju itd.I bus im se pokvari u nekoj šumi uz obalu a slj.bus je nekoliko za nekoliko sati.I oni odluče da uzmu kofere i da se spuste kroz šumu do plaže,kad ono dole omladine dernek ovo ono i da ne odugovlačim neko ih drogira i ufate ih neki X ljudi i uzimaju njihove organe (bubrezi,jetra) i kako oni mrze nas Europljane ovako onako i nisam mogo više gledat
eh et ko bude išo neka se pazi

eh et ko bude išo neka se pazi

Ma iz USA ce bit najmanje 10 milja ba,+ nasa raja sto radi po juznoamerickim kaficima,brodovima,te kao medicinari.Mislim da cemo dobrano premasit tih 10 milja,sto svi spominju...

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
KiaKaha je napisao/la:Ma iz USA ce bit najmanje 10 milja ba,+ nasa raja sto radi po juznoamerickim kaficima,brodovima,te kao medicinari.Mislim da cemo dobrano premasit tih 10 milja,sto svi spominju...![]()
Najviše računam/o na ove naše amerikance npr.St Luis,onda su tu ovi u skandinaviji pa tek onda ove u njemačkoj/austriji..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.