Pa pored Mujdze i Vranjesa, Vrsajevic je tu zato sto nam treba na...kao...na poziciji...da odigra ulogu...pojma nemam.gruezi je napisao/la:Sta ce vrsajevic ona smijurija od igraca na spisku kad imamo vranjesa I mujdzu spremne.
BiH - Egipat / 05.03.2014
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Egipat / 05.03.2014
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Avdija Vrsajevic je ovaj put na spisak upao kao Midfielder

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
pa kako ne znate... vrsajevic je tu da se ne bi slucajno naljutio... ljudska dimenzija nasem selektoru je prioritet.. a broj od 23 je svakako prevelik... sta ce on s tolikim brojem igraca... ne moze na njih sve ozbiljno racunat'... pa kad je vec tako moze slobodno pozvat' 3,4 igraca koji su tu samo da zaduze opremu i dobiju placeno turisticko putovanje (sad na alpe, a na ljeto/zimuPrincipatus je napisao/la:Pa pored Mujdze i Vranjesa, Vrsajevic je tu zato sto nam treba na...kao...na poziciji...da odigra ulogu...pojma nemam.gruezi je napisao/la:Sta ce vrsajevic ona smijurija od igraca na spisku kad imamo vranjesa I mujdzu spremne.

@ahmic ima haman problema s geografijom, a ne @amho... ni krivog ni duznog hoces da me diskreditujes???Goalgetter je napisao/la:Moras ici preko Minhena, ako zelis u Innsbruck, barem ja cu tom rutom voziti. Mozda je i on mislio na to, Salzburg - Minhen - Innsbruck. A moguce i da se @amho malo zeznuo.

-
- Kontakt:
ja bi ovako protiv egipta:
1 poluvrijeme:
-----begovic-------
mujdza---bico---spahic---kolasinac
---------salihovic----------
hajrovic---pjanic---lulic
-----dzeko----ibisevic----
2 poluvrijeme:
----fejzic-----
mujdza---vranjes---zukanovic---kolasinac
---------hadzic---------
vrsajevic---medunjanin---susic
-----ibisevic----dzeko
1 poluvrijeme:
-----begovic-------
2 poluvrijeme:
----fejzic-----
---------hadzic---------
-----ibisevic----dzeko
- Principatus
- Kontakt:
Jeste, lijepo turisticko putovanje za Vrsajevica i kompaniju, a na drugu stranu nam Papenavijaci placu o tome kako je putovanje preskupo, pa Pape zato nemoze obilaziti igrace u Njemackoj, Engleskoj i tako dalje. Selektorova plata je preniska i tako ti fazoni.amho je napisao/la:pa kad je vec tako moze slobodno pozvat' 3,4 igraca koji su tu samo da zaduze opremu i dobiju placeno turisticko putovanje (sad na alpe, a na ljeto/zimuu brazil)
Pa kako ce imati savez novca, da se posjeti jedan Tankovic u Londonu, kad se mora placati smjesaj Vrsajevicu, ili putovanje Papetu 10 X do Splita, da pogleda kako Tina igra, ili malo do Austrije i drugih igraca Germanije Sportagenture.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Halali druze, pomjesao sam vam nickove.amho je napisao/la:@ahmic ima haman problema s geografijom, a ne @amho... ni krivog ni duznog hoces da me diskreditujes???Goalgetter je napisao/la:Moras ici preko Minhena, ako zelis u Innsbruck, barem ja cu tom rutom voziti. Mozda je i on mislio na to, Salzburg - Minhen - Innsbruck. A moguce i da se @amho malo zeznuo.

S tom postavom bi nas Egipat zaledio s minimalno 3 golagringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja bi ovako protiv egipta:
2 poluvrijeme:
----fejzic-----
---------hadzic---------
-----ibisevic----dzeko

Pa dobro ljudi jel vi mene zezate ,ja idem u Njemacku u Insbruck 
,vi cete dzaba otic u Austriju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ala bi fasovali kao protiv USA, 4 komada u 2p.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja bi ovako protiv egipta:
1 poluvrijeme:
-----begovic-------
2 poluvrijeme:
----fejzic-----
---------hadzic---------
-----ibisevic----dzeko
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Goalgetter
- Kontakt:
Da je Hitler ziv, vjerujem da bi Innsbruck bio u Njemackoj.ahmic je napisao/la:Pa dobro ljudi jel vi mene zezate ,ja idem u Njemacku u Insbruck

Mujdža-Bičakčić-Spahić-Kolašinac
--------- Salihović/Medo
Izete--------Pjanić--------Lulić
-------- Vedo---Džeko-------
Ali poznavajuci Susica vjerovatno cemo ovako igrat
Mujdža-Bičakčić-Spahiç-Salihović
------Medunjanin-Sven-----
--Pjanić---------------------Lulić
----Vedo----
----------Džeko------
--------- Salihović/Medo
Izete--------Pjanić--------Lulić
-------- Vedo---Džeko-------
Ali poznavajuci Susica vjerovatno cemo ovako igrat
Mujdža-Bičakčić-Spahiç-Salihović
------Medunjanin-Sven-----
--Pjanić---------------------Lulić
----Vedo----
----------Džeko------
da je hitler ziv, imao bi 125 godina i opet ne bi innsbruck bio u njemackojGoalgetter je napisao/la:Da je Hitler ziv, vjerujem da bi Innsbruck bio u Njemackoj.ahmic je napisao/la:Pa dobro ljudi jel vi mene zezate ,ja idem u Njemacku u Insbruck

-
- Kontakt:
ZutiMrav je napisao/la:Ala bi fasovali kao protiv USA, 4 komada u 2p.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ja bi ovako protiv egipta:
1 poluvrijeme:
-----begovic-------
2 poluvrijeme:
----fejzic-----
---------hadzic---------
-----ibisevic----dzeko
hmmm.....pa ja sam mislio, da zabijemo 3 gola u prvom i da rijesimo sve dileme, a posle u drugom neka ovi novi dobiju sansu i neka se vecina odmori....
ma kakvi odmaranje, ja da iskesiram 100 eura za sve da ih gledam i da mi se odmaraju, nabijem ih nek se odmaraju kod kucegringonjaOnajDrugi je napisao/la:
hmmm.....pa ja sam mislio, da zabijemo 3 gola u prvom i da rijesimo sve dileme, a posle u drugom neka ovi novi dobiju sansu i neka se vecina odmori....

BOLI NAS KLINAC MI SMO DOBILI DEFANZIVNOG VEZNOG.. TO JE IGRAO I PREKO VIKENDA

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slobodnoahmic je napisao/la:Pa dobro ljudi jel vi mene zezate ,ja idem u Njemacku u Insbruck

Šala, Insbruck je u Austriji

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
A da malo reduciramo pricu o Tini i Hadzicu na jednoj temi, da se moze i o necemu drugom raspravljati. O Tini i Anelu se moze i na njihovoj temi.
Sto se tice Egipcana, ne znam jel objavljen spisak, ali evo zasad kako stoji na TM:

Sto se tice Egipcana, ne znam jel objavljen spisak, ali evo zasad kako stoji na TM:

Jedno vrijeme smo imali hrpu igraca iz Hrvatske lige, pa smo ih se rijesili, i evo Susic ih je opet vratio. I to uvijek iz yebenog Hajduka. Kvrzko, Tinky-Winky i Svrsko nemaju sta trazit na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.