Prva liga FBiH 2014./2015.

Moderator/ica: GracanicaAA

sodaacm
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2014./2015.

Post Postao/la sodaacm » 22 mar 2015, 12:44

nebeskasila je napisao/la:http://prntscr.com/6juppk

Koji je ovo k.. Uredite ovo, juče smo igrali ://
Bilo bi super kada bi stavili u ponudi na kladionici ,,,x staviti pa sta bude :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 mar 2015, 13:00

potkrala se greška, ispravljeno je.

izvinjenje.

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 27 mar 2015, 00:05

Nego , vidim forum zamro ovih dana. Ispostavlja se da se Metalleghe nije dzaba zalio proteklih dana i da su sudije iz prva dva kola dobili kazne. http://****/clanak/7795/metalle ... buducnosti

Vidjet cemo koliko ce dobiti ovaj monkey iz Cazina Kazlagić i njegov pomocnikza ovu zadnju predstavu.

Metallegheu nije ove sezone bio cilj Premijer liga, ali najveći problem je neposteno sudjenje. Sudije komotno mogu zaboraviti na "podmazivanje" u Jajcu (iako klub ima budzet kao Gorazde i Mladost zajedno). Ukoliko Basic ove godine nesto ne stvori i ne uigra ekipu, iducu godinu bi najvjerovatnije talijani odlucili da povecaju ulaganja te bi se doveo trener iz inostranstva , igraci sto iz Premijer lige , sto iz Hrvatske i Srbije te bi se lagano liga prekucala. Dotad, sudije zaboravite na koverte u Jajcu i ocekujte suspenzije (i kontrolori i sudije) ! :wave:
PS. Znam da citate forum :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 mar 2015, 02:00

gol-man je napisao/la:Nego , vidim forum zamro ovih dana. Ispostavlja se da se Metalleghe nije dzaba zalio proteklih dana i da su sudije iz prva dva kola dobili kazne. http://****/clanak/7795/metalle ... buducnosti

Vidjet cemo koliko ce dobiti ovaj monkey iz Cazina Kazlagić i njegov pomocnikza ovu zadnju predstavu.

Metallegheu nije ove sezone bio cilj Premijer liga, ali najveći problem je neposteno sudjenje. Sudije komotno mogu zaboraviti na "podmazivanje" u Jajcu (iako klub ima budzet kao Gorazde i Mladost zajedno). Ukoliko Basic ove godine nesto ne stvori i ne uigra ekipu, iducu godinu bi najvjerovatnije talijani odlucili da povecaju ulaganja te bi se doveo trener iz inostranstva , igraci sto iz Premijer lige , sto iz Hrvatske i Srbije te bi se lagano liga prekucala. Dotad, sudije zaboravite na koverte u Jajcu i ocekujte suspenzije (i kontrolori i sudije) ! :wave:

vi njima tako oni ce vama jos gore napravit slijedece sezone :)...i Sloboda je imala najacu ekipu sa Cirom kad su doveli 9 novih fudbalera pa su se opet igre igrale ..kad tad cete morati koverte vaditi da udjete u PL koliko god vi bili jaki
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 mar 2015, 08:25

I Jedinstvo je imalo ekipu da prekuca sve pa evo gdje smo. A i sljedeće sezone ćemo i mi da se borimo, a vama će biti prvi put za PL i nemate vi tu iskustva kad šta treba raditi, dogovoriti, kupiti tako da, džaba vama taj budžet.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 27 mar 2015, 10:19

Samo polako, još je titula blizu, korak po korak, ništa nije gotovo prije 30.kola što 90% forumaša ovdje ne shvata, već su se "ufurali" da će baš njihov klub osvojiti ligu, kao da ima 15 bodova prednosti nad konkurentima...:D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 apr 2015, 11:16

Šta reći više za suđenje u ovoj ligi od kako je krenulo 16. kolo? Prvo Jajce pa sad ovo.

" onclick="window.open(this.href);return false;

smiješno il žalosno :oops:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 01 apr 2015, 12:48

Ako je jasmin varupa dobio prolaz onda svi klubovi trebaju bojkotovat 20.kolo dok se ovaj kriminal ne riješi jer koja je svrha takmičenja :?:

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 01 apr 2015, 14:14

gol-man je napisao/la:Nego , vidim forum zamro ovih dana. Ispostavlja se da se Metalleghe nije dzaba zalio proteklih dana i da su sudije iz prva dva kola dobili kazne. http://****/clanak/7795/metalle ... buducnosti

Ti hoces da kazes da je sudija pomogao gorazdu protiv metallegea??? Pa imas snimak na fb prva nogometna liga federacije je objavila,pa vidi kako penal za gorazde izvlaci van sesnaesterca.Ovde svi kukaju kad ih sudija povali,a kad pomaze svi kazu posteno sudjenje

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 apr 2015, 23:29

Kako i ko kroji tabelu u Prvoj ligi Federacije?

Sjećate li se priče od prije otprilike godinu dana kada smo ispričali ko će ući u Premijer ligu i ko će ispasti. Sve je to slušao i pričao slučajni gost iz jedne sarajevske kafane i što je najčudnije sve se tako ostvarilo. Ista priča, isti scenario, malo veći krug režisera jer svi jedni drugima nešto duguju pa moraju ćutati, samo su akteri, tj.glumci u igrokazu zvanom prva liga Federacije malo drugačiji i ima ih više nego prošle godine. Kada su pravili kombinaciju ko treba ispasti kao prvo su pomenuli jablaničku Turbinu, jer oni su zamislite drznuli se da od jednog sarajevskog kontrolora traže novac nazad za uslugu koju je obećao a nije izvršio, pa je čak bilo i smiješnih scena da se novac otimao a čak je i prijećeno policijom, a zbog čega je jedan visoko rangirani uposlenik Federalnog saveza obečao da će se on pobrinuti da ispadnu iz lige. I zamislite ta ista Turbina iz zlatne sredine sa polusezone dođe na ivicu ispadanja.

Trebalo je naći još jednu žrtvu pa su močnici Federalnog saveza izabrali Gradinu. Valjda oni nemaju nikakvu zaleđinu ni u čelnicima saveza ni u delegatima, pa su tako najlakši zalogaj.
Treba spasiti Branitelj, Podgrmeč i Orašje jer njih štite razni predsjednici i podpresjednici koji odlučuju o sudbinama onih koji slušaju ili nedaj Bože ne slušaju. Oni koji malo bolje poznaju situaciju u bh. nogometu lako će prepoznati ko su ljudi koji stoje iza ova tri kluba i da li su rezultati zadnjih utakmica slučajnost, ali uz veliku pomoć ljudi u crnom.
Puno više problema je na vrhu … Ko će ući u Premijer ligu? Bratstvo, Goražde, Radnički, Mladost, Budućnost, iz drugog plana Metalleghe i Gošk. Po onome što se dešava u ovih prvih nekoliko kola drugog dijela sezone Goraždu, Radničkom i Metallegheu se „crno“ piše. Neki u savezu otvoreno govore da Goražde ne može biti prvo ni da ima još jednu ekipu kakvu ima sada jer njihov predsjednik ne sluša močnike saveza, što je sudija Kazlagić pokazao u Jajcu. Radnički i Metalleghe nemaju mentore, troše i plaćaju pogrešne ljude.
Bratstvo bi moglo biti prvo, a naročito zbog toga što je prvi čovjek kluba dobro platio da neki tamo efendija „prouči“. Za sada to izgleda pomaže dok isto tako jedan visoko rangirani uposlenik saveza „uči“ isto za Mladost, te ih nepostojeći penali u zadnjim minutama drže u igri. Sve dok se ne dosuđuju postojeći penali jednima, a dosuđuju ne postojeći drugima, a na to sve predsjednici dopresjednici saveza ne reaguju i dozvoljavaju miševima da vode kolo, šta drugo pomisliti nego da su mačke pustile miševe jer su im nešto dužne. A jesu itekako dužni, jer sve prljave poslove koje je za mačke trebalo odraditi, odradili su miševi koji to sada naplaćaju. Za one koji poznaju prilike u savezu biće potpuno jasno ko su mačke, a ko su miševi, a za ostale biće uskoro jasno, jer neke mačke će u savez, a miševi će se po običaju razbježati.
Sjećate se da se prošla priča u potpunosti ostvarila, a mi smo sigurni da će i ova. Uskoro nastavak …
A u nastavku priča koje jači …Određeni funkcioneri saveza ili uposlenici saveza ili su možda još uvijek jači predsjednici komisija … A klubovi i oni koji ulažu novac u klubove neka dobro prate da znaju ubuduće koje taj koji im ubuduće ostvariti želje.

Preuzeto sa portala: ****
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 03 apr 2015, 12:01

LloriS je napisao/la:Kako i ko kroji tabelu u Prvoj ligi Federacije?

Sjećate li se priče od prije otprilike godinu dana kada smo ispričali ko će ući u Premijer ligu i ko će ispasti. Sve je to slušao i pričao slučajni gost iz jedne sarajevske kafane i što je najčudnije sve se tako ostvarilo. Ista priča, isti scenario, malo veći krug režisera jer svi jedni drugima nešto duguju pa moraju ćutati, samo su akteri, tj.glumci u igrokazu zvanom prva liga Federacije malo drugačiji i ima ih više nego prošle godine. Kada su pravili kombinaciju ko treba ispasti kao prvo su pomenuli jablaničku Turbinu, jer oni su zamislite drznuli se da od jednog sarajevskog kontrolora traže novac nazad za uslugu koju je obećao a nije izvršio, pa je čak bilo i smiješnih scena da se novac otimao a čak je i prijećeno policijom, a zbog čega je jedan visoko rangirani uposlenik Federalnog saveza obečao da će se on pobrinuti da ispadnu iz lige. I zamislite ta ista Turbina iz zlatne sredine sa polusezone dođe na ivicu ispadanja.

Trebalo je naći još jednu žrtvu pa su močnici Federalnog saveza izabrali Gradinu. Valjda oni nemaju nikakvu zaleđinu ni u čelnicima saveza ni u delegatima, pa su tako najlakši zalogaj.
Treba spasiti Branitelj, Podgrmeč i Orašje jer njih štite razni predsjednici i podpresjednici koji odlučuju o sudbinama onih koji slušaju ili nedaj Bože ne slušaju. Oni koji malo bolje poznaju situaciju u bh. nogometu lako će prepoznati ko su ljudi koji stoje iza ova tri kluba i da li su rezultati zadnjih utakmica slučajnost, ali uz veliku pomoć ljudi u crnom.
Puno više problema je na vrhu … Ko će ući u Premijer ligu? Bratstvo, Goražde, Radnički, Mladost, Budućnost, iz drugog plana Metalleghe i Gošk. Po onome što se dešava u ovih prvih nekoliko kola drugog dijela sezone Goraždu, Radničkom i Metallegheu se „crno“ piše. Neki u savezu otvoreno govore da Goražde ne može biti prvo ni da ima još jednu ekipu kakvu ima sada jer njihov predsjednik ne sluša močnike saveza, što je sudija Kazlagić pokazao u Jajcu. Radnički i Metalleghe nemaju mentore, troše i plaćaju pogrešne ljude.
Bratstvo bi moglo biti prvo, a naročito zbog toga što je prvi čovjek kluba dobro platio da neki tamo efendija „prouči“. Za sada to izgleda pomaže dok isto tako jedan visoko rangirani uposlenik saveza „uči“ isto za Mladost, te ih nepostojeći penali u zadnjim minutama drže u igri. Sve dok se ne dosuđuju postojeći penali jednima, a dosuđuju ne postojeći drugima, a na to sve predsjednici dopresjednici saveza ne reaguju i dozvoljavaju miševima da vode kolo, šta drugo pomisliti nego da su mačke pustile miševe jer su im nešto dužne. A jesu itekako dužni, jer sve prljave poslove koje je za mačke trebalo odraditi, odradili su miševi koji to sada naplaćaju. Za one koji poznaju prilike u savezu biće potpuno jasno ko su mačke, a ko su miševi, a za ostale biće uskoro jasno, jer neke mačke će u savez, a miševi će se po običaju razbježati.
Sjećate se da se prošla priča u potpunosti ostvarila, a mi smo sigurni da će i ova. Uskoro nastavak …
A u nastavku priča koje jači …Određeni funkcioneri saveza ili uposlenici saveza ili su možda još uvijek jači predsjednici komisija … A klubovi i oni koji ulažu novac u klubove neka dobro prate da znaju ubuduće koje taj koji im ubuduće ostvariti želje.

Preuzeto sa portala: ****

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 apr 2015, 13:25

@Lloris

Tekst ima nekih stvarnih cinjenica , ali ovde je sada udrobljeno svega.
Prvo Turbina -u cemu je ostecena ????
Gradina-osim ove zadnje utakmice i sramnog penala , da li ima jos nekih zamjerki...pogledaj
samo snimak utakmice protiv Radnickog i kazi ko je ostecen, a za onaj start na pocetku utakmice
ne daje se samo crveni, vec suspenzija najmanje 5 utakmica...i po svemu prikazanom u toj
utakmici i zasluzuju nizi rang....
Dalje Branitelj , halo momak pa ova ekipa da je od pocetka igrala ovako borila bi se za sami vrh
1.federalne (uz...remi sa Gorazdem-zasluzen, remi sa Radnickim - zasluzen ili mozde nije ?????
po meni Branitelj najprijatnije osvjezenje na proljece po prikazanim igrama(uz Jedinstvo )...
Orasje ...nemam komentara ne znam da li su nekoga ostetili po meni regularni...

Eh sad borba za vrh Mladost- svi vide sta rade ne treba dzaba trositi rjeci... Radnicki , mislim da jest ostecen , ali ne drasticno , vise su slabe igre Radnickog (neefikasnost ) dovele do ovoga da Radnicki ispada iz utrke za prvaka , a i klima oko kluba nije bila za ulazak , mozda grijesim , ali sumnjam.....
Goirazde- strahovito tezak raspored u nastavku prvenstva i nije nikakavo cudo da ispadnu iz utrke za prvaka
Osteceni nisu isto kao i Radnicki , domaci kiks je kostao prvog mjesta....
Gosk ...ne bih trosio rijeci :crazy:

I na kraju Bratstvo, ne sto je iz moga mjesta , ne sto je trenutni lider, ali Bratstvo je godinama u vrhu 1.federalne, uvijek su imali jaku i dobru ekipu , a bg mi ove godine sa ovim pojacanjima ,pravo cudo bi bilo da ne budu prvi na kraju sezone .
Huseinbasic istinsko pravo pojacanje , igrac kola ako se n4e varam u obje utakmice na lukama, uz Pljevljaka , Mujkica ,Smailbasica ne znam kojoj ekipi ne mogu zabiti gol.
Bratstvo nema nikoga i bori se i protiv doboj kaknja i saveza i svih ostalih nus-pojava 1.federalne
I na kraju da kazem , ostetio bi sudija i Bratstvo u Gracanici narocitio Kazlagic , ali protivnici moraju doci do gola da bi sudija mogao izmisliti penal .Apsolutna dominacija domacina.
U 2 utakmice u Gracanici protiv ekipa iz vrha (GOSK I Rudar) 2 udarca po golu od strane gostiju :crazy:
koga smo mi to ostetili ?????

I nije smak svijeta i ako ne budemo prvi , dobra je za nas i 1.frd. , ali nece moci gospodo na ovaj nacin
koji je zamisljen u jednom selu nadomak Kaknja. ;)
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 03 apr 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 apr 2015, 14:57

Pouzdano znam da ovaj forum i sve sto pisemo citaju iz Saveza i sva sluzbena lica koja budu na utakmicama.

10ak dana prije pocetka prvenstva jedan sudija (pozdravljam ga ovom prilikom) mi rece: "Ti si Zoom na onom forumu, jelde? Pa sto me onako ocrni?" :D

Sta hocu da kazem:

Posto pored nabrojanih ovo nase piskaranje citaju i predstavnici klubova, predlazem da se svi (osim MDK za koju znam da ne bi htjela) dogovore i bojkotuju jedno kolo. Vjerujte da bi to upalilo jer bi se u sve ukljucio i krovni savez BiH, sto znaci eto i UEFA-e za vrat mafiji u savezu ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 03 apr 2015, 15:37

Dragi Zoom ti rece da imas dokaze, pa brate predas tuzilastvu pa nek rade svoj posao. A mislim da bi mnogi klubovi, ako ne i svi, bili tiketirani kada bi se klupko pocelo otpetljavati. Niko u ovoj prici nije 100% nevin

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 apr 2015, 16:45

ALBOX@

Sto meni objasnjavas, nisam ja napisao taj tekst, jel vidis dole da pise da je preuzeto sa jedne stranice, ta stranica je sportsport.ba
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 03 apr 2015, 23:23

ALBOX je napisao/la:@Lloris

Gradina-osim ove zadnje utakmice i sramnog penala , da li ima jos nekih zamjerki...pogledaj
samo snimak utakmice protiv Radnickog i kazi ko je ostecen, a za onaj start na pocetku utakmice
ne daje se samo crveni, vec suspenzija najmanje 5 utakmica...i po svemu prikazanom u toj
Dalje Branitelj , halo momak pa ova ekipa da je od pocetka igrala ovako borila bi se za sami vrh
1.federalne (uz...remi sa Gorazdem-zasluzen, remi sa Radnickim - zasluzen ili mozde nije ?????
po meni Branitelj najprijatnije osvjezenje na proljece po prikazanim igrama(uz Jedinstvo )...

Eh sad borba za vrh Mladost- svi vide sta rade ne treba dzaba trositi rjeci... Radnicki , mislim da jest ostecen , ali ne drasticno , vise su slabe igre Radnickog (neefikasnost ) dovele do ovoga da Radnicki ispada iz utrke za prvaka , a i klima oko kluba nije bila za ulazak , mozda grijesim , ali sumnjam.....
Goirazde- strahovito tezak raspored u nastavku prvenstva i nije nikakavo cudo da ispadnu iz utrke za prvaka

I na kraju Bratstvo, ne sto je iz moga mjesta , ne sto je trenutni lider, ali Bratstvo je godinama u vrhu 1.federalne, uvijek su imali jaku i dobru ekipu , a bg mi ove godine sa ovim pojacanjima ,pravo cudo bi bilo da ne budu prvi na kraju sezone .
Huseinbasic istinsko pravo pojacanje , igrac kola ako se n4e varam u obje utakmice na lukama, uz Pljevljaka , Mujkica ,Smailbasica ne znam kojoj ekipi ne mogu zabiti gol.
Bratstvo nema nikoga i bori se i protiv doboj kaknja i saveza i svih ostalih nus-pojava 1.federalne
I na kraju da kazem , ostetio bi sudija i Bratstvo u Gracanici narocitio Kazlagic , ali protivnici moraju doci do gola da bi sudija mogao izmisliti penal .Apsolutna dominacija domacina.
U 2 utakmice u Gracanici protiv ekipa iz vrha (GOSK I Rudar) 2 udarca po golu od strane gostiju :crazy:

I nije smak svijeta i ako ne budemo prvi , dobra je za nas i 1.frd. , ali nece moci gospodo na ovaj nacin
jerane sta to svi vide sta mladost radi... jedan penal koji je i nama smijesan ali samo jedan...a tebe bi ja volio ugostiti kada bude tvoja seljacka ekipa gostovala u SELU NADOMAK KAKNJA...samo se javi i dodji sa svojim predsjednikom koji je bio u ovom selu za vrijeme rata i kojeg svi sa respektom gotive u dk...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 03 apr 2015, 23:33

amar009 je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:@Lloris

jerane sta to svi vide sta mladost radi... jedan penal koji je i nama smijesan ali samo jedan...a tebe bi ja volio ugostiti kada bude tvoja seljacka ekipa gostovala u SELU NADOMAK KAKNJA...samo se javi i dodji sa svojim predsjednikom koji je bio u ovom selu za vrijeme rata i kojeg svi sa respektom gotive u dk...
Ma neznaju ljudi da Mladost (DK) igra za BRATSTVO i zato i ja vas respektujem i gotivim :kralj: Veliki pozdrav za Doboj :wave:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 apr 2015, 23:58

Albox...ne budi krkan...ides mi na zivce sa tim glupim temama....postajes nemal dosadan ko guja.....a znam koliko ga volis zato smiri se inace ce te ljudi zamrzit...a bio si do sad dobar....
ko god je napiso taj clanak treba mu zabranit da pise...pun mi vise racku i Gracanlija i Gorazdaka, Lukavcana, Dobojlija, Biscana, i svih ostalih sto pisu kako se stima i ko kupuje i sta i kako se radi u ovoj ligi i u ovom savezu...pola vas je balavaca sa po 15-17 godina koji cuju pricu nekog klosara na ulici i povjeruju....
Ko god udje u ovoj ligi u PL?.svaka mu cast.....bilo to kroz mucke ili nogometom...svi isto rade...neko mozda malo vise neko malo manje....sudije nekad slucajno pogrijese...neki su klosari i prodaju se za dobru veceru....ali to su sve nijanse.....jos uvjek valja doci do situacije da bi sudija mogo svirat penal....dal je Gradina ostecena....moguce...po mom misljenju sto mogu vidjet sa videa....i nije bas penal....ali koliko sam odgledo utakmica npr NBA...3 sudije...hiljadu kamera u fullHD i opet nemozes vidjet ko je zadnji dodirnuo loptu i sta ja znam...i jos imaju priliku da pogledaju snimak pa ne znaju sta da odluce....a kamoli u nasoj amaterskoj ligi jedan sudija koji mozda nevoli neki tim pa ga osteti.....ali sto neko ranije rece...pogledaj i engleske lige pa useru utakmicu.....greska.....desi se...
Al sad da se pisu clanci kako savez zeli Turbinu i Gradinu izbacit...to je cista glupost...ne mozes imat dva suta na go i 15 protiv tebe i primit gol i reci ostecen sam....i nije to sad za Gradinu nego za sve....ko je na dnu nije mogo bit ostecen svaku utakmicu....isto tako vazi i za vrh...ja sam iskreno za da Bratstvo ne udje u PL ako je kradjom....a tako sam isto protiv bilo koga ko bi usao putem lopovluka....volio bi da je sve fer i korektno...ali sumnjam...ali dok me neko ne uvjeri da je drugacije..suplje forumaske price ostavte za kafana...nego de da fino komentarisemo i da se druzimo...i da mozemo ko normalni ljudi doci jedni drugima u goste i upoznat se...a ne samo vrijedjat jedni druge....

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 apr 2015, 23:59

U ovoj ligi će uvijek biti mućke, i uvijek će se utakmice dogovarati, namještati i neka vas ne začudi ništa.
Šta se sve dešavalo prošle sezone izmedju Jedinstva i Slobode, tu je mućke bilo sigurno i sa jedne i sa druge strane, na kraju su ušli oni sa više para, tako će i ove godine. Džaba jaka ekipa ako nema Predsjednik pare da gurne drugim ekipama da kupi utakmicu ili šta već. I neće ući najbolja ekipa, to sigurno- Neko ko je spreman dati velike pare.
I zato nam je žalosna i ova liga, i PL, i čitava država komplet. Ništa ni sa čim. Je*ebm ovakav nogomet. Čekam dan kad će svi igrati pošteno, pa makar i Jedinstvo ispalo ali samo pošteno.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 apr 2015, 08:46

eh sada...
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 04 apr 2015, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.