Bilo bi super kada bi stavili u ponudi na kladionici ,,,x staviti pa sta budenebeskasila je napisao/la:http://prntscr.com/6juppk
Koji je ovo k.. Uredite ovo, juče smo igrali ://

Moderator/ica: GracanicaAA
Bilo bi super kada bi stavili u ponudi na kladionici ,,,x staviti pa sta budenebeskasila je napisao/la:http://prntscr.com/6juppk
Koji je ovo k.. Uredite ovo, juče smo igrali ://
gol-man je napisao/la:Nego , vidim forum zamro ovih dana. Ispostavlja se da se Metalleghe nije dzaba zalio proteklih dana i da su sudije iz prva dva kola dobili kazne. http://****/clanak/7795/metalle ... buducnosti
Vidjet cemo koliko ce dobiti ovaj monkey iz Cazina Kazlagić i njegov pomocnikza ovu zadnju predstavu.
Metallegheu nije ove sezone bio cilj Premijer liga, ali najveći problem je neposteno sudjenje. Sudije komotno mogu zaboraviti na "podmazivanje" u Jajcu (iako klub ima budzet kao Gorazde i Mladost zajedno). Ukoliko Basic ove godine nesto ne stvori i ne uigra ekipu, iducu godinu bi najvjerovatnije talijani odlucili da povecaju ulaganja te bi se doveo trener iz inostranstva , igraci sto iz Premijer lige , sto iz Hrvatske i Srbije te bi se lagano liga prekucala. Dotad, sudije zaboravite na koverte u Jajcu i ocekujte suspenzije (i kontrolori i sudije) !![]()
PS. Znam da citate forum
Ti hoces da kazes da je sudija pomogao gorazdu protiv metallegea??? Pa imas snimak na fb prva nogometna liga federacije je objavila,pa vidi kako penal za gorazde izvlaci van sesnaesterca.Ovde svi kukaju kad ih sudija povali,a kad pomaze svi kazu posteno sudjenjegol-man je napisao/la:Nego , vidim forum zamro ovih dana. Ispostavlja se da se Metalleghe nije dzaba zalio proteklih dana i da su sudije iz prva dva kola dobili kazne. http://****/clanak/7795/metalle ... buducnosti
Vidjet cemo koliko ce dobiti ovaj monkey iz Cazina Kazlagić i njegov pomocnikza ovu zadnju predstavu.
Metallegheu nije ove sezone bio cilj Premijer liga, ali najveći problem je neposteno sudjenje. Sudije komotno mogu zaboraviti na "podmazivanje" u Jajcu (iako klub ima budzet kao Gorazde i Mladost zajedno). Ukoliko Basic ove godine nesto ne stvori i ne uigra ekipu, iducu godinu bi najvjerovatnije talijani odlucili da povecaju ulaganja te bi se doveo trener iz inostranstva , igraci sto iz Premijer lige , sto iz Hrvatske i Srbije te bi se lagano liga prekucala. Dotad, sudije zaboravite na koverte u Jajcu i ocekujte suspenzije (i kontrolori i sudije) !![]()
PS. Znam da citate forum
LloriS je napisao/la:Kako i ko kroji tabelu u Prvoj ligi Federacije?
Sjećate li se priče od prije otprilike godinu dana kada smo ispričali ko će ući u Premijer ligu i ko će ispasti. Sve je to slušao i pričao slučajni gost iz jedne sarajevske kafane i što je najčudnije sve se tako ostvarilo. Ista priča, isti scenario, malo veći krug režisera jer svi jedni drugima nešto duguju pa moraju ćutati, samo su akteri, tj.glumci u igrokazu zvanom prva liga Federacije malo drugačiji i ima ih više nego prošle godine. Kada su pravili kombinaciju ko treba ispasti kao prvo su pomenuli jablaničku Turbinu, jer oni su zamislite drznuli se da od jednog sarajevskog kontrolora traže novac nazad za uslugu koju je obećao a nije izvršio, pa je čak bilo i smiješnih scena da se novac otimao a čak je i prijećeno policijom, a zbog čega je jedan visoko rangirani uposlenik Federalnog saveza obečao da će se on pobrinuti da ispadnu iz lige. I zamislite ta ista Turbina iz zlatne sredine sa polusezone dođe na ivicu ispadanja.
Trebalo je naći još jednu žrtvu pa su močnici Federalnog saveza izabrali Gradinu. Valjda oni nemaju nikakvu zaleđinu ni u čelnicima saveza ni u delegatima, pa su tako najlakši zalogaj.
Treba spasiti Branitelj, Podgrmeč i Orašje jer njih štite razni predsjednici i podpresjednici koji odlučuju o sudbinama onih koji slušaju ili nedaj Bože ne slušaju. Oni koji malo bolje poznaju situaciju u bh. nogometu lako će prepoznati ko su ljudi koji stoje iza ova tri kluba i da li su rezultati zadnjih utakmica slučajnost, ali uz veliku pomoć ljudi u crnom.
Puno više problema je na vrhu … Ko će ući u Premijer ligu? Bratstvo, Goražde, Radnički, Mladost, Budućnost, iz drugog plana Metalleghe i Gošk. Po onome što se dešava u ovih prvih nekoliko kola drugog dijela sezone Goraždu, Radničkom i Metallegheu se „crno“ piše. Neki u savezu otvoreno govore da Goražde ne može biti prvo ni da ima još jednu ekipu kakvu ima sada jer njihov predsjednik ne sluša močnike saveza, što je sudija Kazlagić pokazao u Jajcu. Radnički i Metalleghe nemaju mentore, troše i plaćaju pogrešne ljude.
Bratstvo bi moglo biti prvo, a naročito zbog toga što je prvi čovjek kluba dobro platio da neki tamo efendija „prouči“. Za sada to izgleda pomaže dok isto tako jedan visoko rangirani uposlenik saveza „uči“ isto za Mladost, te ih nepostojeći penali u zadnjim minutama drže u igri. Sve dok se ne dosuđuju postojeći penali jednima, a dosuđuju ne postojeći drugima, a na to sve predsjednici dopresjednici saveza ne reaguju i dozvoljavaju miševima da vode kolo, šta drugo pomisliti nego da su mačke pustile miševe jer su im nešto dužne. A jesu itekako dužni, jer sve prljave poslove koje je za mačke trebalo odraditi, odradili su miševi koji to sada naplaćaju. Za one koji poznaju prilike u savezu biće potpuno jasno ko su mačke, a ko su miševi, a za ostale biće uskoro jasno, jer neke mačke će u savez, a miševi će se po običaju razbježati.
Sjećate se da se prošla priča u potpunosti ostvarila, a mi smo sigurni da će i ova. Uskoro nastavak …
A u nastavku priča koje jači …Određeni funkcioneri saveza ili uposlenici saveza ili su možda još uvijek jači predsjednici komisija … A klubovi i oni koji ulažu novac u klubove neka dobro prate da znaju ubuduće koje taj koji im ubuduće ostvariti želje.
Preuzeto sa portala: ****
jerane sta to svi vide sta mladost radi... jedan penal koji je i nama smijesan ali samo jedan...a tebe bi ja volio ugostiti kada bude tvoja seljacka ekipa gostovala u SELU NADOMAK KAKNJA...samo se javi i dodji sa svojim predsjednikom koji je bio u ovom selu za vrijeme rata i kojeg svi sa respektom gotive u dk...ALBOX je napisao/la:@Lloris
Tekst ima nekih stvarnih cinjenica , ali ovde je sada udrobljeno svega.
Prvo Turbina -u cemu je ostecena ????
Gradina-osim ove zadnje utakmice i sramnog penala , da li ima jos nekih zamjerki...pogledaj
samo snimak utakmice protiv Radnickog i kazi ko je ostecen, a za onaj start na pocetku utakmice
ne daje se samo crveni, vec suspenzija najmanje 5 utakmica...i po svemu prikazanom u toj
utakmici i zasluzuju nizi rang....
Dalje Branitelj , halo momak pa ova ekipa da je od pocetka igrala ovako borila bi se za sami vrh
1.federalne (uz...remi sa Gorazdem-zasluzen, remi sa Radnickim - zasluzen ili mozde nije ?????
po meni Branitelj najprijatnije osvjezenje na proljece po prikazanim igrama(uz Jedinstvo )...
Orasje ...nemam komentara ne znam da li su nekoga ostetili po meni regularni...
Eh sad borba za vrh Mladost- svi vide sta rade ne treba dzaba trositi rjeci... Radnicki , mislim da jest ostecen , ali ne drasticno , vise su slabe igre Radnickog (neefikasnost ) dovele do ovoga da Radnicki ispada iz utrke za prvaka , a i klima oko kluba nije bila za ulazak , mozda grijesim , ali sumnjam.....
Goirazde- strahovito tezak raspored u nastavku prvenstva i nije nikakavo cudo da ispadnu iz utrke za prvaka
Osteceni nisu isto kao i Radnicki , domaci kiks je kostao prvog mjesta....
Gosk ...ne bih trosio rijeci![]()
I na kraju Bratstvo, ne sto je iz moga mjesta , ne sto je trenutni lider, ali Bratstvo je godinama u vrhu 1.federalne, uvijek su imali jaku i dobru ekipu , a bg mi ove godine sa ovim pojacanjima ,pravo cudo bi bilo da ne budu prvi na kraju sezone .
Huseinbasic istinsko pravo pojacanje , igrac kola ako se n4e varam u obje utakmice na lukama, uz Pljevljaka , Mujkica ,Smailbasica ne znam kojoj ekipi ne mogu zabiti gol.
Bratstvo nema nikoga i bori se i protiv doboj kaknja i saveza i svih ostalih nus-pojava 1.federalne
I na kraju da kazem , ostetio bi sudija i Bratstvo u Gracanici narocitio Kazlagic , ali protivnici moraju doci do gola da bi sudija mogao izmisliti penal .Apsolutna dominacija domacina.
U 2 utakmice u Gracanici protiv ekipa iz vrha (GOSK I Rudar) 2 udarca po golu od strane gostiju![]()
koga smo mi to ostetili ?????
I nije smak svijeta i ako ne budemo prvi , dobra je za nas i 1.frd. , ali nece moci gospodo na ovaj nacin
koji je zamisljen u jednom selu nadomak Kaknja.
Ma neznaju ljudi da Mladost (DK) igra za BRATSTVO i zato i ja vas respektujem i gotivimamar009 je napisao/la:jerane sta to svi vide sta mladost radi... jedan penal koji je i nama smijesan ali samo jedan...a tebe bi ja volio ugostiti kada bude tvoja seljacka ekipa gostovala u SELU NADOMAK KAKNJA...samo se javi i dodji sa svojim predsjednikom koji je bio u ovom selu za vrijeme rata i kojeg svi sa respektom gotive u dk...ALBOX je napisao/la:@Lloris
Tekst ima nekih stvarnih cinjenica , ali ovde je sada udrobljeno svega.
Prvo Turbina -u cemu je ostecena ????
Gradina-osim ove zadnje utakmice i sramnog penala , da li ima jos nekih zamjerki...pogledaj
samo snimak utakmice protiv Radnickog i kazi ko je ostecen, a za onaj start na pocetku utakmice
ne daje se samo crveni, vec suspenzija najmanje 5 utakmica...i po svemu prikazanom u toj
utakmici i zasluzuju nizi rang....
Dalje Branitelj , halo momak pa ova ekipa da je od pocetka igrala ovako borila bi se za sami vrh
1.federalne (uz...remi sa Gorazdem-zasluzen, remi sa Radnickim - zasluzen ili mozde nije ?????
po meni Branitelj najprijatnije osvjezenje na proljece po prikazanim igrama(uz Jedinstvo )...
Orasje ...nemam komentara ne znam da li su nekoga ostetili po meni regularni...
Eh sad borba za vrh Mladost- svi vide sta rade ne treba dzaba trositi rjeci... Radnicki , mislim da jest ostecen , ali ne drasticno , vise su slabe igre Radnickog (neefikasnost ) dovele do ovoga da Radnicki ispada iz utrke za prvaka , a i klima oko kluba nije bila za ulazak , mozda grijesim , ali sumnjam.....
Goirazde- strahovito tezak raspored u nastavku prvenstva i nije nikakavo cudo da ispadnu iz utrke za prvaka
Osteceni nisu isto kao i Radnicki , domaci kiks je kostao prvog mjesta....
Gosk ...ne bih trosio rijeci![]()
I na kraju Bratstvo, ne sto je iz moga mjesta , ne sto je trenutni lider, ali Bratstvo je godinama u vrhu 1.federalne, uvijek su imali jaku i dobru ekipu , a bg mi ove godine sa ovim pojacanjima ,pravo cudo bi bilo da ne budu prvi na kraju sezone .
Huseinbasic istinsko pravo pojacanje , igrac kola ako se n4e varam u obje utakmice na lukama, uz Pljevljaka , Mujkica ,Smailbasica ne znam kojoj ekipi ne mogu zabiti gol.
Bratstvo nema nikoga i bori se i protiv doboj kaknja i saveza i svih ostalih nus-pojava 1.federalne
I na kraju da kazem , ostetio bi sudija i Bratstvo u Gracanici narocitio Kazlagic , ali protivnici moraju doci do gola da bi sudija mogao izmisliti penal .Apsolutna dominacija domacina.
U 2 utakmice u Gracanici protiv ekipa iz vrha (GOSK I Rudar) 2 udarca po golu od strane gostiju![]()
koga smo mi to ostetili ?????
I nije smak svijeta i ako ne budemo prvi , dobra je za nas i 1.frd. , ali nece moci gospodo na ovaj nacin
koji je zamisljen u jednom selu nadomak Kaknja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.