2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BurningLegion
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Mislim da ti mijesas 'slavis' i 'veseli', ili ne razlikujes stupnjevanje ta dva pojma, iako je jasno napisano.LenBias je napisao/la:ti ako stvarno kao navijac lakera slavis njihovo poslovanje kraj uzasnih rezultata onda se ispricavam ali skoro pa sigurna realnost je da je to opasno daleko od istineBurningLegion je napisao/la:Jedino sto ovdje nema smisla je da se ismijavas nekome koga veseli sto mu je klub pored lose rezultatske sezone uspjesno poslovao i postavlja temelje da se vrati jos jaci.
Jos manje smisla bi imalo ismijavati doticni klub.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 01 jul 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
uvijek postoji opcija da se perkins nekome uvali... jest da je zaista malo ekipa spremno uzeti kloca teskog 9 miliona, ali uvijek ima debilaNEZALAGANJE je napisao/la:Nema sanse da bi OKC to uradila,a drzala na klupi Perkinsa i placala mu 9mil,a i Adams mora igrati i razvijati se.To kazem,jer od amnestije Perkinsa nema nista....KK_Bosna je napisao/la:gasol bi tamo igrao na svojoj prirodnoj poziciji - CNEZALAGANJE je napisao/la:Sto se tice tvog drugog posta za Gasola i OKC,ja ne vidim razlog zasto bi covjek isao u klub gdje moze uzeti samo MLE i jos sjediti na klupi Ibaki?
EDIT:Usput,otkad je to Gasolu prirodna pozicija C u NBA-u,kad cijelu karijeru igra PF?
sto se tice gasola, on je u memphisu bio C, a cesto su startali zajedno gasol i wright... ovo su igraci pod kosem dok je gasol bio u memphisu:
2001/2: PF grant long, stromile swift - C gasol, lorenzen wright
2002/3: PF swift, drew gooden, mike bastiste - C gasol, wright
2003/4: PF swift, bo outlaw - C gasol, wright
2004/5: PF swift, cardinal - C gasol, wright
onda swift odlazi i gasol igra na PF:
2005/6: PF gasol, cardinal, hakim warrick - C wright, jake tsakalidis
swift se vraca, wright odlazi i gasol ponovo igra na C:
2006/7: PF swift, warrick, lawrence roberts, alexander johnson - C gasol, tsakalidis
2007/8: PF swift, warrick - C gasol, darko milicic
i onda odlazi u lakerse, gdje zbog bynuma igra na PF
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
JHam je napisao/la:![]()
![]()
@BurningLegion
Džaba se trudiš da objasniš, nećeš nikad uspjeti vjeruj mi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
cim se ti vadis na takve stvari sve je jasnoBurningLegion je napisao/la:Mislim da ti mijesas 'slavis' i 'veseli', ili ne razlikujes stupnjevanje ta dva pojma, iako je jasno napisano.LenBias je napisao/la:ti ako stvarno kao navijac lakera slavis njihovo poslovanje kraj uzasnih rezultata onda se ispricavam ali skoro pa sigurna realnost je da je to opasno daleko od istineBurningLegion je napisao/la:Jedino sto ovdje nema smisla je da se ismijavas nekome koga veseli sto mu je klub pored lose rezultatske sezone uspjesno poslovao i postavlja temelje da se vrati jos jaci.
Jos manje smisla bi imalo ismijavati doticni klub.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BurningLegion
- Kontakt:
Normalno da je jasno, ne citas sta ti se pise uopce, samo podjes od defaultne pretpostavke da si u pravu, stvoris svoje vlastito misljenje i vidjenje liseno mogucnosti ispravke i silujes ga dok ni sam ne vjerujes sta pises, samo eto da ispane da zaista jesi u pravu, a svi ostali ludi ili ne znaju ni sta su rekli dok ti to nisi 'preveo', cak i u ovakvim banalnostima.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 01 jul 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@ KK Bosna Mogli su oni njega licitirati kako hoce(posebno jer i ima visinu C),ali je uvijek na parketu bio PF kad je bio u startnoj petorci.Znam,jer sam gledao utakmice.Ponekad bi igrao na C sa igracima koje si pominjao,ali to ne znaci da mu je to prirodna pozicija,kako si ti napisao u prvom postu.Covjek je klasicni PF,koji moze igrati ledjima,ali i pogoditi sut s poludistance.
ok, veseli te veliki profit lakersa nakon najgore sezone u historiji i ulaska u novu sezonu koja po svemu sudeci treba biti ista kao prosla, svaka cast ako te to veseli kao navijaca jednih lakersa koji su ipak lakersi 
- BurningLegion
- Kontakt:
Veseli. Every cloud has a silver lining. A silver linings je kudikamo lakse ostvariti i vratiti nakon velikog profita.
rekao sam da je startao sa wrightom, ali wright je igrao samo nekih 20ak mpg, dok je gasol igrao 35mpg... uzmemo li u obzir cinjenicu da od 20 minuta wright nije bio na parketu sa gasolom barem nekih 5, ostaje znaci gasolu da je igrao 15ak minuta na PF i 20ak na CNEZALAGANJE je napisao/la:@ KK Bosna Mogli su oni njega licitirati kako hoce(posebno jer i ima visinu C),ali je uvijek na parketu bio PF kad je bio u startnoj petorci.Znam,jer sam gledao utakmice.Ponekad bi igrao na C sa igracima koje si pominjao,ali to ne znaci da mu je to prirodna pozicija,kako si ti napisao u prvom postu.Covjek je klasicni PF,koji moze igrati ledjima,ali i pogoditi sut s poludistance.
znam i ja sta govorim jer sam ih i ja gledao... uostalom gasola pratim jos od barcelone i tamo je i u reprezentaciji uvijek bio centar... jedino ovih posljednjih godina je otisao na PF da bi mu brat igrao na C
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro,covjek je prirodni C i oduvijek se o njemu pricalo poredeci ga sa O'Nealom,Olajuwonom,Robinsonom,Ewingom ,a nikako sa Duncanom,Garnettom,Wallaceom itd itd...Ne kontam te.To sto je on morao krpiti rupe,ne znaci da je covjek C.Isto to je i Duncan radio od 2007. do dolaska Splittera 2010/11.Znaci li to da je i on C?Ljudi mogu igrati i PF i C,ali im je prirodna pozicija PF i tu se najbolje 'osjecaju',jer nisu igraci koji sve vrijeme igraju ledjima prema kosu,a to je odlika prirodnih C,po meni.
jest , zato oni prave reklame i plakate lijepe i mole navijace da ih bodre i sve to...uostalom , vise mislim na cinjenicu da je pola prve cetvrtine to poluprazno kao i dobar dio zadnje ovisno od rezultata :posipasepepelom:Lillard je napisao/la:Heat ima drugu ili trecu dvoranu po ispunjenosti prethodne sezone. Znam da je vec neko to pisao kao ti pa se isto posuo pepelomXConTroL7 je napisao/la:i u najboljim danima su im dvorane poluprazne , ne smijem ni pomislit sto bi bilo da james odeBurningLegion je napisao/la:Da su Heat i sl. imali onakvu sezonu, em bi poluprazne dvorane imali, em sigurno ne bi bili toliko u plusu sto se tice poslovanja i ostalih stvari.
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Miami ima cetvrtu dvoranu po ispunjenosti prosle sezone, a da im ode James ne bi bili ni u top 10. Najsmjesnije mi je kad se na ovim nasim forumima neko deklarise kao navijac Miamija 
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

lik ima 30 god. oni mu daju 5 god. ugovor
Luke nastavlja da grije klupe po S. AmericiMarcin Gortat Re-Signs With Wizards On Five-Year, $60M Deal
Marcin Gortat's $60 million deal is fully guaranteed across five seasons -- no options -- league **** tells RealGM.
Luke Walton is finalizing an agreement with Golden State to become an assistant coach, league **** tell Yahoo Sports.
Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 02 jul 2014, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Marcin Gortat has agreed to a five year, $60 million contract extension with Washington, league **** tells Yahoo Sports.
I on malo preplacen,ali izgleda da stvari tako funkcionisu kad si tim u stvaranju i zelis da odrzis kostur.
I on malo preplacen,ali izgleda da stvari tako funkcionisu kad si tim u stvaranju i zelis da odrzis kostur.
- JoseMourinho
- Kontakt:
2014 NBA Free Agents:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The Warriors' deal with Shaun Livingston will be three years, $16 million, league **** tells Yahoo Sports. Nije lose pojacanje za GSW.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ako je ovo tacno, pitanje oko Mela gdje ce igrat je zavrsenoNYK offered Melo the full 5 years, 130 mil, per Windhorst.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
melu 130 miliona i onda se pitaju sto im je sve toliko pogresno u knicksima 
- BurningLegion
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.