Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

legenda reala
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2014, 18:41

drummer je napisao/la:Samo je jedan Sergej Barbarez.
Krug se protivi ali tu pomoci nema.
Koji krug, onaj što šljuka Emira da opstruira Safeta da bi Barba došo na mjesto selektora pišam ja taj krug, Safet se suprostavio Emiru pa mu više nije dobar, daj mu jarana za selektora, ne nego će **** u ovom slučaju Safet i Emir abd u srijedu da lete s noge na nogu, onda Barba može doći, dok je Emir kapiten ne želim Sergeja blizu reprezentacije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 jun 2014, 19:39

Od nasih samo Vaha dolazi u obzir. Iako bi ja volio nekog svabu, nekako nam oni najbolje pase. Sa nasim uvjek svadja vako kad dodje svabo onda nema pametovanja. Niposto barba ili slicni....

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 19:48

Vaha tesko da ce doci, a i bojim se njegovog kratkog fitilja , on dibidus nije diplomata sto kod nas ne funkcionise, ni u radu s igracima , ni sa savezom. Brzo bi bilo razjebavanje... Takodjer, mislim da ne bi bio bas nagodan da ganja talente po dijaspori, da ih lobira itd, sto je za nas krucijalnom pitanje.

Bajevic je malo nagodniji i mislim, u ovom trenutku, da bi bio bolji izbor od Vahe iako je i on star i nema energije za neke stvari koje su nam potrebne, a to je briga o buducnosti.

Barbarez nema iskustva ali ima zelju, energiju, karizmu, imao bi ogromnu podrsku navijaca i bio spreman na dugorocni plan razvoja reprezentacije. Uz to, finansijski je neovisan i ambiciozan. barba je rizik ali bi mogao biti dugorocni pogodak.

Sto se Amara tice ili bilo koga od BiH kokuza, oni su preduboko involvirani u ovaj domaci, nakaradni sistem i bilo bi puno nepotrebnih kompromisa, klupskih i regionalnih...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 23 jun 2014, 19:51

@hogarstrasni

Ako je ganjao igrače za Alžir u Francuskoj može i za domovinu ;).

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 19:54

PerryFred je napisao/la:@hogarstrasni

Ako je lobirao za Alžir u Francuskoj može i za domovinu ;).
Ne mislim to,lobirace on u FIFI, na visokom niv ou, ali cisto sumnjam da bi biopreman ici u "svicu, sloveniju", kahvenisat s dijasporom i sarmirati balavce da i igraju za nas, a to je nama, ma koliko bilo neprijatno, neophodna stvar , jer savez to nece da radi . Samo se sjeti fenomena Juka Becirevic
EDIT. ispravio si post ! Je li ganjao igrace ?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 19:55

Ako je ganjao igrače za Alžir u Francuskoj može i za domovinu ;).
slika

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 jun 2014, 20:17

hogarstrasni je napisao/la:

Ne mislim to,lobirace on u FIFI, na visokom niv ou, ali cisto sumnjam da bi biopreman ici u "svicu, sloveniju", kahvenisat s dijasporom i sarmirati balavce da i igraju za nas, a to je nama, ma koliko bilo neprijatno, neophodna stvar , jer savez to nece da radi . Samo se sjeti fenomena Juka Becirevic
A fol Susic je kafendisao sa nasim potencijalnim igracima u dijaspori i samarao :lolno: . Sta ljudi sebi sve umisljaju sta je opis posla. Kod nas izgleda prvo hodza mora pregledati selektora prije nego bude kandidovan :crazy:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 20:21

Dado je napisao/la:

A fol Susic je kafendisao sa nasim potencijalnim igracima u dijaspori i samarao :lolno: . Sta ljudi sebi sve umisljaju sta je opis posla. Kod nas izgleda prvo hodza mora pregledati selektora prije nego bude kandidovan :crazy:
Naravno da nije idiot kafenisao s igracima, da jeste, sada bi imali Seferovica, mozda Halilovica i Gudelja. nas savez je gomila parazita koji ne rade svoj posao, ako ne budemo imali selektora koji ce biti spreman da to radi, popusicemo opet . A selektorov posao jeste da porazgovara s igracem i obeca poziv !

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 23 jun 2014, 20:29

Vaha ce doci samo u slacaju da mu imamo milonce ,ako hoces strucnjaka treba i platiti.
E sad da li je savez spreman davati tolike pare vidjecemo ali cisto sumnjam.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 23 jun 2014, 20:31

Treba nam trener koji ima muda da ovaj neprofesionalizam od igraca na pripremama unisti. Dakle nema opijanja po kafanama, pripreme u trening kampu u Zenici, ne u Hrasnici, da poziva igrace koje on zeli, da mu niko ne soli pamet povodom tog pitanja. Ko god se uklapa u ovo moze biti trener i rezultati ce biti vidljivi.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 20:35

kinder_jaje je napisao/la:Vaha ce doci samo u slacaju da mu imamo milonce ,ako hoces strucnjaka treba i platiti.
Ne vjerujem da bi lova bila toliki problem, dalo bi se dogovoriti, problem je kako bi se on uklopio u ovaj opsti javasluk, da li ga uopste zele nasi u savezu !?
Oni vole kokuze i prevarante, s kojima se mogu taliti i koje mogu ucijenjivati...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jun 2014, 20:37

Sad kad završi prvenstvo,eto Vahe u Mostar,i sigurno će shvatiti koliko ga ljudi žele kao izbornika BiH.
Nije Vaha toliko nedodirljiv i ufuran kako se mnogima čini,on sjedi sa mostarskom rajom,sasvim normalno.
Ljetos u Mostaru,u društvu Envera Marića.

slika
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jun 2014, 21:27

kinder_jaje je napisao/la:Vaha ce doci samo u slacaju da mu imamo milonce ,ako hoces strucnjaka treba i platiti.
Ne vjerujem da bi lova bila toliki problem, dalo bi se dogovoriti, problem je kako bi se on uklopio u ovaj opsti javasluk, da li ga uopste zele nasi u savezu !?
Oni vole kokuze i prevarante, s kojima se mogu taliti i koje mogu ucijenjivati...
I ja kazem da su pare najmanji problem ljudi Boziji!!! Nece covjek da stavlja mrlju na svoje ime i karijeru. Ko ce ovim nasim stati u kraj? Nema Vaha ni volje, ni zelje, ni zivaca za to. I covjek je u pravo 100000% . Zasto? Zbog cega? Koga? Par losih rezultata i njega ce nasi popljuvati! Safet je ispao budala nevidena, ali svaki trener koji se prihvati posla u nasoj reci mora znati da mi kao nacija mislimo da smo Spanija u najmanju ruku i nakon sva poraza prisjecamo se majki, oceva,sestri, djece i ostale uze i sire rodbine. Ko ce pristati na to? Vaha? Cisto sumnjam. Bajevica ili Mesu ako dobijemo, nogom u gu.... se trebamo udarati od srece. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jun 2014, 21:32

soccerfan je napisao/la:
I ja kazem da su pare najmanji problem ljudi Boziji!!! Nece covjek da stavlja mrlju na svoje ime i karijeru. Ko ce ovim nasim stati u kraj? Nema Vaha ni volje, ni zelje, ni zivaca za to. I covjek je u pravo 100000% . Zasto? Zbog cega? Koga? Par losih rezultata i njega ce nasi popljuvati! Safet je ispao budala nevidena, ali svaki trener koji se prihvati posla u nasoj reci mora znati da mi kao nacija mislimo da smo Spanija u najmanju ruku i nakon dva poraza prisjecamo se majki, oceva,sestri, djece i ostale uze i sire rodbine. Ko ce pristati na to? Vaha? Cisto sumnjam. Bajevica ili Mesu ako dobijemo, nogom u gu.... se trebamo udarati od srece. :D :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 jun 2014, 21:39

Neki ovdje govore da ce svaki izbornik biti popljuvan ako dodje isto kao Susic.

NIJE ISTINA - jesmo li pljuvali po Susicu nakon Argentine? Jesmo li po igracima? Ne! Cestitali smo na igri i ako su izgubili, jer smo cijenili njihov trud i rad.

Susic je popljuvan jer je neznalica, lijencina i neodgovorna budala koja izmislja novu taktiku u najgorem mogucem trenutku i gotovo sigurnu nam pobjedu izbija iz ruku. Nek Vaha preuzme ovo i nek dadne sve od sebe - pa mu niko nece "A" reci ako izgubi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 23 jun 2014, 21:46

Nabil Bentaleb (Tottenham)
Saphir Taïder (Inter)
Sofiane Feghouli ( Valencia)
Aïssa Mandi ( Reims)
Faouzi Ghoulam (Napoli)
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 23 jun 2014, 21:53, ukupno mijenjano 3 puta.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jun 2014, 21:48

MostaracVelezovac je napisao/la:Neki ovdje govore da ce svaki izbornik biti popljuvan ako dodje isto kao Susic.

NIJE ISTINA - jesmo li pljuvali po Susicu nakon Argentine? Jesmo li po igracima? Ne! Cestitali smo na igri i ako su izgubili, jer smo cijenili njihov trud i rad.

Susic je popljuvan jer je neznalica, lijencina i neodgovorna budala koja izmislja novu taktiku u najgorem mogucem trenutku i gotovo sigurnu nam pobjedu izbija iz ruku. Nek Vaha preuzme ovo i nek dadne sve od sebe - pa mu niko nece "A" reci ako izgubi.
Nisam rekao da ce biti, rekao sam da treba biti spreman na to da ce biti. I ja kazem ako igraju kako Bog zapovjeda a ne ko djeca kakva ja i hrpa normalnih navijaca nece nista reci. Ali ima dio navijaca koji ce sve moguce popljuvati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 21:54

Pauleta je napisao/la:Mislim da trebaju biti dva uvjeta: dokazani stručnjak ili dokazani igrač. Vaha je oboje, Kodro i Bolić su druga skupina, kao i Barbarez. Osim nije ništa od toga i ne može voditi ozbiljnu reprezentaciju. Pretpostavljam da navijaš za Želju, ali reprezentacija ipak treba biti iznad klubova i sitnih podjela.
Slusaj Pauleta ovi prostori su rijetko vidjeli igraca kakav je bio Prosinecki. Covjek je igrao u Realu i Barci.
Ali nisam se vodio ovim niti njegovim manje ili vise uspjesnim trenerskim izletima u Hrvatskoj repci, Turskoj i Srbiji. Robert Prosinecki ima petlju. Omiljeni Hrvatski reprezentativac koji ima petlju preuzeti Zvezdu, odkantati Mamica kao kakvu seosku varalicu ne moze i nece biti kukavica nikad. Po Hrvatskoj se jos prepricavaju njegove zasluge za repku u vremenu Bilica. Cim je Prosinecki izasao iz Hrvatske repke osjetio se pad. Radi svega ovoga pozelio bi jednu ovakvu ljudsku moralnu velicinu i dobroga trenera na nasoj klupi. Ne znam da li bi ga moja BIH zeljela i da li bi on prihvatio. Ali meni bi bio vrh mojih zelja

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 jun 2014, 22:00

Vaha ima kratak fitilj, nije on bez reputacije da se zajebaje sa nekakvim polupismenjacima iz saveza koji o fudbalu veze nemaju.
Kad vidim onog Bakovica, i Begica muka mi bude, pa to su gore neznalice od samog Susica..i samo takva linija moze opstati.

Tu se stvari moraju rjesavati iz korjena, dzaba ti selektor ako se pitaju neki nesposobnjakovici koji su postavljeni zbog mira u kuci, i para od FIFA-e nakon suspenzije.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 22:00

MostaracVelezovac je napisao/la:Neki ovdje govore da ce svaki izbornik biti popljuvan ako dodje isto kao Susic.

Bas tako. Susic je "popljuvan" jer zove familiju, pa nas sve laze kako je Tino novi DM. A lik jednog napada presjekao nije. Zove igraca iz bratove agencije, a taj se sa loptom sastaviti nezna. Ignorise potencijalne igrace, a nama govori kako mora zvati Tina i druge ublehe, jer nam "fale igraci". Pljujemo ga zato sto je lazov, ljencuga, neznalica, sto sa ovakvom reprezentacijom nije bio sposoban poraziti jednu Nigeriju. Sto je toliko glup da protiv brzih krila izbacuje lijevog beka.

Naravno da niko nece pljuvati Vahida, jer on i Susic, to je nebo i zemlja.
"Svako ce biti popljuvan, ko dodje kao novi selektor." je samo jos jedna jeftina floskula i retorika onih koji do iznemoglosti brane kriminal i neznanje selektora, a zna se zasto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, MiranGlasnic i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []