16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
To sto neko ne zna za igraca, ne znaci da taj isti ne postoji. Imamo mi igraca, samo sto se Papetu svijet vrti oko Hajduka. Bas se pitam da li ce Avdija dobijati pozive kad predje dalje.
Celik!3,2,2.
Samo da ne igraju igrači iz HNL-a i osvojit ćemo i EURO i WC i olimpijadu i roland garros i sve 

Walk on, with hope in your hearts.
Bas tako...artemis77 je napisao/la:Samo da ne igraju igrači iz HNL-a i osvojit ćemo i EURO i WC i olimpijadu i roland garros i sve
Govedo odlazi ! Je*o te voz koji te doveze.
Momci ne sikirajte se ba, bice jos 18 bodova u igri poslije ovog meca.....Samo lakapo..

- DragonGirl
- Kontakt:
Spisak se objavljuje u ponedjeljak...
Najtoplije se nadam da će Sejo igrati u nedjelju pa da ćemo vidjeti njega i Lulića po toj lijevoj strani

Najtoplije se nadam da će Sejo igrati u nedjelju pa da ćemo vidjeti njega i Lulića po toj lijevoj strani

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zar nije bila izjava, da Seju nece zvati?DragonGirl je napisao/la:Spisak se objavljuje u ponedjeljak...![]()
Prica se da Safet zeli otjerat Sejada svakako. Jedan povjerljiv forumas ovdje je to govorio nakon SP-a, i pokazuje se sve vise istinito. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja sam mislila prvo da će objaviti spisak početkom ove sedmice i tad sam bila ubijeđena da ga neće zvati jer nije igrao ni prošli vikend, ali ako ovaj zaigra nadam se da će biti na spisku jer mislim da su kombinacija on i Lulić po toj lijevoj strani trenutno najbolje što imamo na raspolaganju, a ne sjećam se da sam igdje pročitala da je rekao da ga neće zvati, rekao je da neće zvati nikoga umjesto VedeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zar nije bila izjava, da Seju nece zvati?DragonGirl je napisao/la:Spisak se objavljuje u ponedjeljak...![]()

Jel' se oporavio Salihović?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zadnju tekmu nije bio ni na klupi.FaraonTM je napisao/la:Jel' se oporavio Salihović?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
To znam, zato i pitam. Mada ja mislim da je on izgubio mjesto u prvih 11(Hofenhajma) i prije nego se povrijedio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DragonGirl
- Kontakt:
Mislim da se oporavio ali da je još uvijek u zaostatku sa treninzima i da zbog toga nije bio u kombinaciji ni prošli vikend a ni prije nekoliko dana kada su igrali DFB-Pokal.FaraonTM je napisao/la:To znam, zato i pitam. Mada ja mislim da je on izgubio mjesto u prvih 11(Hofenhajma) i prije nego se povrijedio.
Što se tiče mjesta u timu, prije povrede, dakle u prošloj sezoni, koliko znam bio je standardan, početkom ove sezone je pregovarao s Hull Cityem te ga zbog toga nije bilo u prvom kolu, poslije je nastupio u dva kola kad se i povrijedio i to je to...
Znaci ipak postoji sansa da zaigra protiv Izraelaca ? To bi bila odlicna vijest. Bolje je i nepotpuno spreman Sejo od Kvesica ili opcije da Lula igra sam po toj strani.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- DragonGirl
- Kontakt:
Slažem se i iskreno se nadam da postoji, uglavnom sve će se vjerovatno znati sutra-prekosutra...h1a2s3o je napisao/la:Znaci ipak postoji sansa da zaigra protiv Izraelaca ? To bi bila odlicna vijest. Bolje je i nepotpuno spreman Sejo od Kvesica ili opcije da Lula igra sam po toj strani.
Ovvo moze izvaliti samo vrsna neznalica. Takodje, u posljednje dvije utakmice je Lulic imao ogromnu pomoc od T.Susica.h1a2s3o je napisao/la:Znaci ipak postoji sansa da zaigra protiv Izraelaca ? To bi bila odlicna vijest. Bolje je i nepotpuno spreman Sejo od Kvesica ili opcije da Lula igra sam po toj strani.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Ovvo moze izvaliti samo vrsna neznalica. Takodje, u posljednje dvije utakmice je Lulic imao ogromnu pomoc od T.Susica.h1a2s3o je napisao/la:Znaci ipak postoji sansa da zaigra protiv Izraelaca ? To bi bila odlicna vijest. Bolje je i nepotpuno spreman Sejo od Kvesica ili opcije da Lula igra sam po toj strani.
Objasni se.
Lulic jeste imao pomoc, ali ipak njegovi kvaliteti nisu mogli doci do izrazaja na toj pozciji. Ne znam sta tu nije jasno ?
Ne govorim o igrackim kvalitetima ali Sejo je sigurno bolji za tekmu protiv Izraela. Kvesicev debi, razumjevanje sa odbranom, trema... jednostavno ne treba on poceti.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ako i Sušić i Salihović budu na spisku i budu spremni, mislim da Sejo treba dobiti prednost u odnosu na Sušića i početi utakmicu jer je, po meni, bolja postava sa Salihovićem na beku, a Lulićem na krilu, nego sa Lulićem pozadi a Sušićem naprijed, prije svega zbog toga što su i Salihović i Lulić navikli igrati na tim pozicijama, dobro su uigrani i mogu se i smjenjivati ako je potrebno. Ali opet to je samo moje mišljenje.Sabinho je napisao/la:Ovvo moze izvaliti samo vrsna neznalica. Takodje, u posljednje dvije utakmice je Lulic imao ogromnu pomoc od T.Susica.h1a2s3o je napisao/la:Znaci ipak postoji sansa da zaigra protiv Izraelaca ? To bi bila odlicna vijest. Bolje je i nepotpuno spreman Sejo od Kvesica ili opcije da Lula igra sam po toj strani.
Nisi spomenula Kvesica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- DragonGirl
- Kontakt:
Prvo, nema potrebe porediti Salihovića i Kvesića jer ako Sejo bude na spisku, Kvesić vjerovatno neće. Drugo, ovo je utakmica od prevelike važnosti da bi u njoj zaigrao debitant poput Kvesića, jer i protiv Velsa i Belgije je sjedio na klupi dok je Lulić sam držao čitavu stranu, a ako se Sejo oporavio od ozljede i vratio treninzima, on je taj koji treba početi, jer čak i nedostatak treniranja može nadomjestiti iskustvom, s obzirom na broj utakmica koje ima u nogama, tempo kojim se igra u Bundesligi, a da ne poredimo sada kvalitet te lige sa našom. Apsurdno je.Nisi spomenula Kvesica.
Salihovic moze igrat beka samo ako igra standardno za svoj klub i to bilo koju poziciju.
Zamislite da Lulic igra svaku desetu utakmicu I da je konstantno povrijedzen, mislim da bi i Hadzic bolje odigrao u tom scenariju.
Zamislite da Lulic igra svaku desetu utakmicu I da je konstantno povrijedzen, mislim da bi i Hadzic bolje odigrao u tom scenariju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.