Ali onaj tip pitara koji vise pise o Zelji i zna o istom nego o Sarajevu, imaju i klona aldinn sad ko zna koji mu je nick na suprotmoj strani.Virtu4l je napisao/la:Pitari, to im je glavna karakteristikaCartman je napisao/la:Koje su im karakteristike?
Ne možeš se odlučiti za koga da glasaš, sve misliš da će ovog drugog zakinuti
KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma štrumfovi po provjerenom "receptu" u glasanju za forumaša godine odlucili da biraju i kantu godine,subjektivnim stavom naravno,kako drugacijeCartman je napisao/la: A jesu ti momciluci aktivni na pdf Premijer Ligi ili sta? Koje su im karakteristike?

Kako nisam u medju osam? Charlie gdje je zapelo?
Cemu novi sistem glasanja?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Još si ti zelen.Greivis je napisao/la:Kako nisam u medju osam? Charlie gdje je zapelo?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bezveze format skroz.2 prepoznatljiva trola,jedan za kojeg ne znam zbog čega se tu našao i 5 nepoznatih likova.
Haris - virtual meč kola, neizvjesno do zadnje sekunde. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bilo mi mrsko namještat još jedan izbor pa sam mlađim dao šansu.Greivis je napisao/la:Kako nisam u medju osam? Charlie gdje je zapelo?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vidis sta su uradili. Ovako kad su parovi ne znas za koga glasati. Bezveze.Kawhi je napisao/la:Bilo mi mrsko namještat još jedan izbor pa sam mlađim dao šansu.Greivis je napisao/la:Kako nisam u medju osam? Charlie gdje je zapelo?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Moji favoriti su haris i calcio.Greivis je napisao/la:Vidis sta su uradili. Ovako kad su parovi ne znas za koga glasati. Bezveze.Kawhi je napisao/la:Bilo mi mrsko namještat još jedan izbor pa sam mlađim dao šansu.Greivis je napisao/la:Kako nisam u medju osam? Charlie gdje je zapelo?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Necu da glasam jer pola ovih ne znam. A neko od Papetovog tria Hare, Calcio, Virtualni je zasluzio za ovu godinu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne da je kanta,nego kanturina foruma fcsforever
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nažalost zbog jake konkurencije koju je dobio u svojim kompićima, nije stigao do 1/4 finala.barbarez je napisao/la:Ne da je kanta,nego kanturina foruma fcsforever
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Daj nam rezultate, da vidimo ima li drame 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prebrojaću večeras, ako ne budem gdje zaglavio 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Neandertalac
- Kontakt:
lafomamone 6
benko 4
harishp 3
aragon 2
as-roma 1
Svi navedeni imaju slicene karakteristike, zajednicko im je ;, licemjerje , arogancija , bahatost , manjak inteligencije , nezrelost , trolovanje , negativnost , tvrdoglavost , drskost , neodgojenost !
Halalite ako sam sta zaboravio ...
benko 4
harishp 3
aragon 2
as-roma 1
Svi navedeni imaju slicene karakteristike, zajednicko im je ;, licemjerje , arogancija , bahatost , manjak inteligencije , nezrelost , trolovanje , negativnost , tvrdoglavost , drskost , neodgojenost !
Halalite ako sam sta zaboravio ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Malo si poranio 

kako bojamora, baja zvjerka i rodom s mejtaša nisu upali ovdje 

- legenda reala
- Kontakt:
za bolje sutra ss.ba foruma zaokružite Virtuala 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da ima obraza sam bi otisao sa foruma kad je dobio ovoliko glasova.legenda reala je napisao/la:za bolje sutra ss.ba foruma zaokružite Virtuala

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.