Al si ti neki pacenikpingpong je napisao/la:Tandem:
![]()
![]()
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
Je li ovo Jacky?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Čiro, ovdje si ti najveći papak. 
Cartman, žao mi je. Ne izlazim s muškarcima.Cartman je napisao/la:pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.![]()
Je li ovo Jacky?
Sretno Mesa. Najbolji izbor svakako. Vjerujem da nas mozes iscupat iz ovih govana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- firefirefirely
- Kontakt:
Evo na dnevniku kazu, u najuzem izboru bili Rajevac i Bazdarevic.. pa mi je suveli nesto da su i iz RS-a glasali za Mešu, jer je odluka jednoglasna bila.. da mozda nije obecano da ce Rajevac dobiti selektorsko mjesto za kvale za SP ..
Srce drago, baš ti hvala na pozivu, ali ja izlazim isključivo s muškarcima.pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
#Salihović
Hahahaha ok, vjerujem tiBozePetra je napisao/la:Srce drago, baš ti hvala na pozivu, ali ja izlazim isključivo s muškarcima.pingpong je napisao/la:Petra djevojčice, iz Sa sam. Hoćeš na kafu da se uslikamo pa postavimo na forum?BozePetra je napisao/la:Predlažem da nam pingpong stavi svoju sliku, on je sigurno lijep.
Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Ako ništa, lijepo vidjeti selektora koji zna da priča!!!
Sent from Angelina's bed
Jesu li ono sad kvale za SP ili EPBatko je napisao/la:Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Sent from Angelina's bed
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dosao je u gadno vrijeme za selektora. Vec mu je Izvrsni odbor dao do znanja, da se od njega ocekuje cudo. Tesko ce natjerati igrace koji su bili na SP da zapnu i da rade.
Nadam se da ce ostati i za kvalifikacije za SP.
Nadam se da ce ostati i za kvalifikacije za SP.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ciro-b ... /141213050" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra vutra kod cire, travnicka roba
Dobra vutra kod cire, travnicka roba
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ovaj IO koji postoji dvije godine je uvijek odluke donosio jednoglasno... Ljudi se zaključuju, raspravljaju i dogovore i onda novinarima i svima kažu bilo je jednoglasno.... Pozdravljam takav način jer naši novinari stalno izmišljaju ovaj ovo onaj ono.. Bolje da se ne zna sta se priča tamo!!!firefirefirely je napisao/la:Evo na dnevniku kazu, u najuzem izboru bili Rajevac i Bazdarevic.. pa mi je suveli nesto da su i iz RS-a glasali za Mešu, jer je odluka jednoglasna bila.. da mozda nije obecano da ce Rajevac dobiti selektorsko mjesto za kvale za SP ..
Sent from Angelina's bed
A što je najjinteresantnije,čovjek koristi skypeBatko je napisao/la:Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Sent from Angelina's bed
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Nigdje veze los izbor totalno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Dobro se sjećam te utakmice. Meša je bio u odličnoj formi i jedan od najboljih igrača u tim kvalifikacijama za SP. Nakon jednog faula nad Mešom, kojeg sudija nije svirao, Meša je burno reagovao i pljunuo ispred sebe u pravcu sudije. Sudija je bio udaljen od njega u tom trenutku najmanje 15 metara. Meša je nastavio protestvovati i nakon toga mu je dao crveni zbog pljuvanja. Kažnjen je pola godine - godinu, nisam siguran, zabrane igranja za reprezentaciju. Bez Meše i bez Zvonimira Bobana (isto kažnjen) smo (ex YU) bili veoma hendikepirani na SP.Dado je napisao/la:BozePetra je napisao/la:Podržat bez rezerve, sad nam treba pozitivna atmosfera!
Sretno, Meša, i da pljuneš sudiju svaki put kad nas zezne!
Kad je Mesa pljunio sudiju? laz!!
[youtube][/youtube]
Znači Meša je pljunuo u pravcu sudije, ali nije pljunuo sudiju. Ovo ga ne opravdava niti ga ja želim opravdati, a sve pišem istine radi. Meša je veoma temperamentan bio kao igrač i teško je podnosio sudijske nepravde i grubu igru i to mu nije bio jedini crveni u karijeri. Bilo ih je još, ali da vas ne zamaram.
Meša sretno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bio si brziNoName je napisao/la:Pogledaj stranicu broj 2 ćorocalcio je napisao/la:Mesha odlazi!
rishaaa je napisao/la:A što je najjinteresantnije,čovjek koristi skypeBatko je napisao/la:Dosta suzdržana i odmjerena izjava... Bez telećeg blejanja, gluposti, zatezanja i šutnje.....BozePetra je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/mehm ... -selektora
Sent from Angelina's bedI to je veliki napredak
Nema više spuštanja slušalice
![]()
Haha, bas sa burazom gledao... Kaže frajer nema vise video kaseta!!!
Sent from Angelina's bed
-
samoposmatram
- Kontakt:
@Arius fino je vidjeti, da ima nas jos na ovom forumu koji nismo bili u mudu, kad se igrala tá utakmica.
Nekad mi muka dodje kad vidim sta neki imaju obraza pisati ovdje.
Nekad mi muka dodje kad vidim sta neki imaju obraza pisati ovdje.
Trenutno korisnika/ca: f16, Goalgetter, RightBack, rimljanin90, signalidunapark i 71 gost.