FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

matej187
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la matej187 » 19 feb 2015, 11:29

Hz-Sa je napisao/la:puno ljudi ima nekakve izvore, samo se pitam kada ce ljudi prestati sa mahalskim pricama!
e točno to, samo urote

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 feb 2015, 12:21

revolt je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ne tvrdim da je to tacno, ali sam to cuo od dobro obavjestenog izvora.
Sta tacno i kao, ne znam, ali navodno i vi ste bili u igri, odnosno TA je zelio sponzorirati oba kluba, ali se Dino pobunio.
Nije tacna ta prica, nego su ovi iz Zeljeznjcara se htjeli privaliti sa pricom 2 kluba jedan grad navijaci itd... nesto kao sponzorstvo od ASAe... sto su turci odbili.
I ne sirite gluposti. Da su turci htjeli sponzorisati oba kluba i sponzorisali bi. Na kraju sponzorstvo je islo preko grupe koja je vazana za Galatasaray kod kojih su nashi bili u posjeti u januaru jos prije priprema u Antaliji, Dino i Puza su otisli...
Ne shirite lazi i neistine. Zeljeznicaru ne zeli da bude sponzor Buco trans a kamo li TA...
Upravo tako, odrzano je nekoliko sastanaka i u Turskoj a i kod nas sa ovim biznismenima iz turske preko kojih smo i uspjeli i koji su nam dosta pomogli oko ovog sponzorskog ugovora, te to je samo jedan od projekata koji smo sa njima dogovorili ;)
Ti si opet šampion !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 feb 2015, 12:23

Hz-Sa je napisao/la:puno ljudi ima nekakve izvore, samo se pitam kada ce ljudi prestati sa mahalskim pricama!
Previse glupih prica se siri, a nisu istinite.
1946

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 19 feb 2015, 12:36

Mogu misliti sad cirksa na pdf-u malih plavih kad su procitali ovo za TA od nasih insajdera :D :D :D :D :D :D

Jedini koji bi u ovo sve povjerovao je OdaVeliki i kao da ga sad gledam kako pjeni jer ne moze da prokomentarise zato sto nema pristupa iz Banovica :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2015, 13:00

Schwarz je napisao/la:
Samo da znate da su i komsije bile u igri za TA. Oni su imali zelju oba kluba da sponzoriraju, sa cim se Dino nije slozio i obustavio je bio cijeli projekt. Nakon odredjenog vremena opet su sjeli za stol i dogovorili se samo sa nama da suradjuju jer smo po njima mi najveci klub u drzavi i neko sa kim oni zele suradjivati. Dino mangupe :)
Ovo mi je bas zaparalo usi.Dakle Dino bio oodustao od sponzorstva sa najacom avio kompanijom iz razloga jer su oni zeljeli da budu sponzori i Zelji.Ispade Turkish Airlines na nivou Ljajic Toursa.
Ja ba,zamisli Gredic htio zelji da nasteli TA :rol: :rol: :rol: :rol: oplakah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 19 feb 2015, 14:48

Schwarz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ne tvrdim da je to tacno, ali sam to cuo od dobro obavjestenog izvora.
Sta tacno i kao, ne znam, ali navodno i vi ste bili u igri, odnosno TA je zelio sponzorirati oba kluba, ali se Dino pobunio.
Nije nego ti izvori jos pokusavaju da oblate Zelju u ovoj situaciji, a Dinu da dignu u nebesa kao on nije pristao.Sve bi covjek povjerovao, ali da je Dino ih odbio jer su htjeli da i nama budu sponzori je jedna velika glupost i laz.
Bravo. Dino nije u mogucnosti da bira. Ustvari ovdje nemas sta birat nego brate prihvati ponudu objerucke. Evander brate nemam nista protiv tebe, ali ne mora se sve prenijet sto se cuje u kaficu, na ulici, nebitno. Uzivajte
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 feb 2015, 15:08

Evo posto su pojedinci na drugoj temi pravili poredjenje ovog ugovora TA sa ugovorom koji Zvezda ima sa Gazpromom, samo da prenesem vijest od danas:
Rukovodstvo Crvene zvezde veruje da će u narednom periodu izdejstvovati novi ugovor sa generalnim sponzorom Gaspromom vredan 30.000.000 evra, odnosno šest miliona godišnje, piše dnevni list Informer.

Prema saznanjima tog lista preliminari razgovori oko produžetka saradnje trebalo bi da počnu naredne sedmice. Kako se može čuti od ljudi bliskih Crvenoj zvezdi rukovodstvo kluba namerava da oformi radnu grupu koja će će posvetiti pregovorima sa ruskim gigantom. Na čelu te radne grupe biće profesor Petar Škundrić, čovek u koga Rusi imaju ogromno poverenje.

Crvena zvezda i Gasprom su potpisali ugovor 2010. godine. Trenutno, crveno-beli godišnje inkasiraju 4.500.000 evra, i to je suma koju će sasvim sigurno dobiti i po slovu novog ugovora. Ipak, odgovorni iz Ljutice Bogdana se nadaju da će uspeti da poboljšaju uslove saradnje, i veruju da će posao biti okončan do kraja marta.
E sad, sve bi to bilo fino, da Zvezda nema dug od 50-ak mil evra i da se kao i Partizan sistemski ne urusava, zarad jeftine privatizacije... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 12:33

Delač ima ugovor još 5 mjeseci, ne godinu i po kako pisete tamo na vašoj temi ;)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 feb 2015, 12:42

JoseMourinho je napisao/la:Delač ima ugovor još 5 mjeseci, ne godinu i po kako pisete tamo na vašoj temi ;)
ja koliko se sjecam, kada je otisao od nas, potpisao je na dvije godine... ili sam nesto fulio :mrgreen:
kako god, odlično bi nam došao!

edit:
prema TM si u pravu
http://www.transfermarkt.co.uk/matej-de ... eler/60220" onclick="window.open(this.href);return false;

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 12:47

Ma jok rješava se njega Chelsea prvom prilikom, fuljena investicija bas, i po meni za te vaše planove je preslab golman, al et većina vas ga priželjkuje ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2015, 12:52

JoseMourinho je napisao/la:Ma jok rješava se njega Chelsea prvom prilikom, fuljena investicija bas, i po meni za te vaše planove je preslab golman, al et većina vas ga priželjkuje ;)
U odnosu na Deju je poboljsanje, a ako izleti nesto bolje od njega dobro i jest.
Bahati, bahati Željkan!
1946

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 12:56

joker90 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ma jok rješava se njega Chelsea prvom prilikom, fuljena investicija bas, i po meni za te vaše planove je preslab golman, al et većina vas ga priželjkuje ;)
U odnosu na Deju je poboljsanje, a ako izleti nesto bolje od njega dobro i jest.
I ostrakovic je poboljšanje u odnosu na ideju, al bar meni ovaj Delač je slab golman, čovjek se nigdje ne može duže zadržat ili biti prvi golman, al opet od njega nema nista do ljeta, sad je na posudbi u francuskoj i brani i sigurno ga neće oni pustiti )

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 feb 2015, 12:58

delač je u u21 čelzija , nije ufrancuskoj, a branio je dosta dobro u ovom klubu ... bar prema onoj klupskoj stranici čelzija i prema mojim info

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 13:01

Delac ima ugovor do 2016 sa Chelsea.

slika
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 feb 2015, 13:04

Head je napisao/la:Delac ima ugovor do 2016 sa Chelsea.

slika
ma da, cim je otisao od nas, nakon priprema cini se sa čelzijem , produzio je ugovor

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 13:12

Ja nista oficijalno niti u eng medijima nisam pročitao za to produzenje ;)

Al opet možda i jeste produžio ko ce mu ga znat ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 feb 2015, 13:12

momci, pošto igrate dvije tekme danas (Leotar, Sloboda), kakav sastav će igrat' protiv nas, prvi ili kombinovan?

nadam se da ćete nastupit' u najjačem sastavu, čisto da mi vidimo gdje smo :salut:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 13:20

Chinaglia je napisao/la:momci, pošto igrate dvije tekme danas (Leotar, Sloboda), kakav sastav će igrat' protiv nas, prvi ili kombinovan?

nadam se da ćete nastupit' u najjačem sastavu, čisto da mi vidimo gdje smo :salut:
Protiv vas sa drugim izgleda igramo. Jer je protiv Leotara Kodro izveo jaci tim po imenima.
Prvu prijateljsku utakmicu današnjeg dana, u kojoj naše Sarajevo igra protiv Leotara, Bordo klub počinje u sljedećem sastavu: Bandović, Kallasi, Puzigaća, Tatomirović, Mihojević, Berberović, Alispahić, Rustemović, Bilbija, Benko, Duljević.
1946

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 20 feb 2015, 13:23

Head je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:momci, pošto igrate dvije tekme danas (Leotar, Sloboda), kakav sastav će igrat' protiv nas, prvi ili kombinovan?

Protiv vas sa drugim izgleda igramo. Jer je protiv Leotara Kodro izveo jaci tim po imenima.
Prvu prijateljsku utakmicu današnjeg dana, u kojoj naše Sarajevo igra protiv Leotara, Bordo klub počinje u sljedećem sastavu: Bandović, Kallasi, Puzigaća, Tatomirović, Mihojević, Berberović, Alispahić, Rustemović, Bilbija, Benko, Duljević.
Vjeruj mi isto ti je to ,kad skontas vamo imas Stojceva Velkoskog Cimu Radovca ... hahahah :clap: :clap: :beba:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 feb 2015, 13:24

Mislim da bi ovo mogao biti pocetni sastav protiv Zvijezde.. Bez Stojceva koji svaklako nema pravo nastupa, i uz neizvjesnog Cimirota.. Mozda po ovome mozemo zakljuciti da je Radovac ispao iz prvih 11, kao i Velkoski(sto se tice PL)?!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 29 gostiju.