Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Novi trener Real Madrida?

Jürgen Klopp
26
20%
Rafael Benitez
36
28%
Julen Lopetegui
7
5%
Pep Guardiola
20
16%
Unai Emery
9
7%
ostanak Ancelottia je najbolje rjesenje
30
23%

Ukupno glasova: 128

Mozambik
Kontakt:

Re: Real Madrid CF (opća diskusija)

Post Postao/la Mozambik » 25 jan 2015, 19:27

Scouser1892 je napisao/la:Ako sam napisao glupost napises to a ne prozivas gerrarda. Iako ja smatram da nisu gluposti. Raul jeste otjeran nije mu ponudjeno nikakvo mjesto u klubu dok mu je to schalke nudio.
Di maria nije doslovno otjeran al dovesto hamesa na njegovu poziciju je pisanje po njegovoj strasnoj sezoni.
Prema ikeru se jesu katastrofalno ponasali pa prema marci je bila anketa i preko 70 % njih je smatralo da olupina diego lopez treba na gol
Ti mozes smatrat sta hoce, al cinjenice kazu da sto to gluposti.

To je isto kao da ja sad kazem da je Liverpool otjerao Gerrarda, ista situacija kao sa Raulom. Jel Liverpool otjerao Gerrada? naravno da nije.

Di Maria je zelio 10 miliona, i odbio je novi ugovor puno prije nego sto se uopste culo za Jamesa. Dobio je nogu, sto i zasluzuje.

Sto se tice Ikera, na Marci svaka budala moze glasati, al opet si napisao glupost, tj. da je Diego Lopez olupina, Diego Lopez je u trenutku tog glasanja bio u puno boljoj formi od Casillasa

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 19:30

Rodgers je otjerao Gerrarda nije Liverpool :)
Nema se smisla raspravljati s tobom,sve izvrces.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jan 2015, 19:40

Normalno da nema, uletio si na temu sa pricom koja je odavno ispricana i ne preostaje ti nista drugo nego da se povuces.

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 19:52

To govoriš kao da sam ja uletio da provociram,samo sam došao da dam neke kritike,zašto ova tema i sluzi,da sam htio provocirati dosao bih na vasu glavnu temu ko sto policeman i ostali rade ali :nene: :nene:
Ja i dalje stojim iza svog mišljenja da ste vi pomenute igrače otjerali,i da bi isto uradili i Ikeru da je Mourinho ostao. I sam znaš da je njegov odlazak spasio ovu generaciju Reala

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jan 2015, 20:01

To je tvoje misljenje, uredu, postujem ga, ali to naprosto nije tacno.

Ni Di Stefano karijeru nije zavrsio u Realu, nije ni Butragueno, ni Hierro, a tada nije bilo ni Pereza ni Mourinha. Al to je Real, tako je uvijek bilo, tako ce zauvijek i biti.

Raul nije vise mogao doprinjeti Realu i otisao je, kao sto ce otici i Casillas, Ramos, Ronaldo itd...

Di Maria je zelio da bude drugi najplaceniji, kao i Ozil godinu prije njega, ucjenjivali su klub parama i dobili nogu.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2015, 20:22

Scouser1892 je napisao/la:To govoriš kao da sam ja uletio da provociram,samo sam došao da dam neke kritike,zašto ova tema i sluzi,da sam htio provocirati dosao bih na vasu glavnu temu ko sto policeman i ostali rade ali :nene: :nene:
Ja i dalje stojim iza svog mišljenja da ste vi pomenute igrače otjerali,i da bi isto uradili i Ikeru da je Mourinho ostao. I sam znaš da je njegov odlazak spasio ovu generaciju Reala
Šta onda očekuješ molim te nakon takvih postova, da ti neko kaže da si napisao nešto full konstruktivno? Ne budi naivan. Kritike su okej kada su utemeljene ali je svaka tvoja totalna suprotnost tome, zašto, evo zašto:
Scouser1892 je napisao/la:Raul jeste otjeran nije mu ponudjeno nikakvo mjesto u klubu dok mu je to schalke nudio.
Zar mislis da je Raul vec tada u poznim godinama mogao da se bori za prvo mjesto u špicu napada sa Benzemom i Higuainom? Zar ne misliš da bi bilo neozbiljno stavljati ga u prvi tim pored dvojce nabrojanih, koji su već tad bili ozbiljniji igrači od pomenutog. Raul je htio da igra, shvatio je da će to u Realu teško postići i gospodski našao drugi klub u kojem će da nastavi aktivan fudbal. Bez medijske pompe i bez prepucavanja koja su obično zastupljena kada se igrač i klub rastanu u lošim emocijama, što dovoljno govori o tom "otjerivanju". Kakvo mjesto u klubu u to vrijeme mu je bilo moguće ponuditi? Ne može obnašati nikakvu funkciju u klubu kao aktivan igrač, a igranje za Castillu ne priliči takvom velikanu.
Scouser1892 je napisao/la: Di maria nije doslovno otjeran al dovesto hamesa na njegovu poziciju je pisanje po njegovoj strasnoj sezoni.
Di Marija je izrazio želju za odlaskom i krajem prošle sezone, a ove je otišao davno prije nego što je Hamez i bio u opticaju za eventualni potpis. Čovjek je tražio plaću kojom je doslovno htio da pokaže da je veći od kluba, čime je samo pokazao da je obični plaćenik i na kraju napustio klub. Ovde se štošta pričalo i špekulisalo, od svađe sa Ronaldom do činjenice da želi da igra na svojoj prirodnoj poziciji. Nedugo nakon toga se oglasio Di Marija i izjavio da mu je Ronaldo preporučio Junajted, a evo od početka sezone igra na poziciji lijevog veznog, dakle obje teze padaju u vodu. Igrač je sam želio da ide, i to mu je ispunjeno. Grande Pero :kafa:
Scouser1892 je napisao/la: Prema ikeru se jesu katastrofalno ponasali pa prema marci je bila anketa i preko 70 % njih je smatralo da olupina diego lopez treba na gol
Olupina Diego Lopez? Diego Lopez je čovjek koji je Real izvukao iz govana kada je na golu imao golmana koji je totalno van forme Kasiljasa, a na klupi Adana koji realno nikad nije bio kvalitet za prvi tim. Kasiljas je u to vrijeme imao najveći procenat suteva koji su završili iza njhegovih leđa, i primao je golove koji su jasno naznačavali da je njegova forma u najmanju ruku bila upitna, još se u to vrijeme desila i svađa sa šefom, i desilo se što se desilo. Lopez je branio u životnoj formi i da Iker nije legenda kakva jeste i da nema kredit, vjerovatno ne bi branio ni ligu prvaka.

Dakle, prije no što baciš kritike prvo provjeri činjenice.
naprijed rejal

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 20:28

Vi imate svoje misljenje ja svoje . Ende.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2015, 20:48

Ako braniš činjenice koje su zasnovane na lažima i izmišljotinama, još na njima baziraš mišljenja koja još tvrdoglavo braniš, onda imaš ozbiljnih problema. Just sayin' :kafa:
naprijed rejal

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 20:50

Neko ko cupa obrve mi ne bi smio reci da imam ozbiljnih problema ali necemo o tome vise. Pozdrav.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2015, 20:52

Vidi ih, sa Curryjem se raspravljaju :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 20:54

Virtu4l je napisao/la:Vidi ih, sa Curryjem se raspravljaju :rol:
Vidi virtuala ljubavnika papeta. Kad nemas argumemata pricas neistine i lazi.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2015, 20:54

Čekaj, ovo je Curry?

Yebo te sunce :lol: :lol: :lol:

pa što ranije ne javi nabijem te virtualni :lol: :lol: :lol:

EDIT: da ga odmah stavim na blocked listu. :lol: :kafa:
naprijed rejal

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jan 2015, 20:55

Pa Virtu sto odmah nisi rek'o

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 20:56

Sveti je napisao/la:Čekaj, ovo je Curry?

Yebo te sunce :lol: :lol: :lol:

pa što ranije ne javi nabijem te virtualni :lol: :lol: :lol:

EDIT: da ga odmah stavim na blocked listu. :lol: :kafa:
Vjeruj u sta hoces druze :) i ja i virtual znamo da nisam taj forumas,ali mi imamo historiju pa se virtual hvata za slamcicu spasa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2015, 20:57

Ma trebao sam vas još malo pustiti :mrgreen:

Kliknite nekad na profil ovih novih momčiluka i sve će vam se samo kazati :beba:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2015, 20:58

Virtu4l je napisao/la:Ma trebao sam vas još malo pustiti :mrgreen:

Kliknite nekad na profil ovih novih momčiluka i sve će vam se samo kazati :beba:
Sad vidim, trideset postova dnevno štanjca :urnebes:

A yebote, ja se raspis'o bajg da mu objasnim :urnebes: :clap:
naprijed rejal

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 21:03

Sveti tvoji su incijali A.Z.? Jelde? Poznajem te kume i nije curry :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jan 2015, 21:05

Pa prošli put si dobio ban upravo jer si radio ono što se ne smije, konkretno se tiče forumaša pod nickom Sveti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2015, 21:06

Nisu jarane ne znam o čemu pričaš :urnebes: :mrgreen:
naprijed rejal

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 25 jan 2015, 21:09

Sveti je napisao/la:Nisu jarane ne znam o čemu pričaš :urnebes: :mrgreen:
Halali onda,moja greska mislio sam da si ovaj jedan Adin sto ga poznajem.
Virtual dobio sam zbog papeta ban,a sad sam samo incijale stavio da vidim jel to ovaj lik sto sam ga prije znao al vise nismo u kontaktu,al moja greska.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.