messilla je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ovo je, što se tiče gledanosti dobar odabir, što se tiče kvalitete moglo se i bolje izabrati. Ali, veća gledanost donosi više para od reklama itd...
Da, ali uzmi u obzir da mnogo ljudi nema drugog izbora sem ovog sto im BHT servira. Isto tako, prije ce ovi iz RS gledati RTRS nego BHT. Tako da ti dodje da je bolji izbor najkvalitetnija utakmica veceri, sto je u ovom slucaju Lazio-Lever.
Evo recimo sutra OBN prenosi Dinamo. Mislim sto ce ti to, ionako haman kompletna Hercegovina ima HRT (ne zatamnjuju im, koliko ja znam). Eto taman ce neko slusati onu dvojicu levata, ukoliko nije primoran.
Ponio me soliter (ona igra s kartama

)
Mah, sad kod nas se tri televizije moraju dogovoriti jer sve tri daju novac za jedan prenos. RTRS gura Partizan, ovi ne smiju pisnuti i eto. Lazio-Lever po svim parametirama jest bila najkvalitetnija. Naš reprezentativac, poznati klub iz Njemačke, mada ni United (zbog zvučnosti) ne bi bio loš izbor. Al' kao da je neko očekivao išta drugo 'sem Partizana. Gledajući samo kvalitetu utakmice nije imala ništa previše za ponuditi. Nije Bate neko ime, a znalo se da će crno-beli igrati polu-bunker.
Imam i ja HRT, DVB-t resiver i laganica. 12 hrvatskih kanala, neće meni niko ništa zatamniti

Drama loše odluke, al' qrac bi RTS ili HRT prenosili neki naš klub da igraju pretkolo LP.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."