Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Naši potkupljivi novinari, povodljiva raja bi jedva čekala neku oštriju kaznu samo da dokažu svoje i da im uvlačenje cionistima ne bude uzalud. Nigdje nisam vidio tekst nakon utakmice koji bi bio kao neki odgovor na silne udare izraelske javnosti, kako medija tako i ljudi u i oko reprezentacije, koji su nas predstavljali kao zadnje divljake i fanatike. Nigdje ne pročitah nešto takvo ali zato nas filuju smutnjama o nekakvim incidentima, mogućim kaznama, stvarajući tako vještačku sliku  da se ovdje dogodila katastrofa, prekid utakmice sa minimalno 2-3 razbijene izraelske glave. Kad se tu pridruže dežurni moralisti, valjda naviknuti na vječita pravdanja i dokazivanja kako su civilizovani i normalni ljudi, dobijemo atmosferu u kojoj smo svi već pripremljeni na u najmanju ruku oduzimanje bodova.
Kakav je to antisemitizam ako volim Palestince, semite, a ne volim Jevreje, semite?

Kakav je to antisemitizam ako volim Palestince, semite, a ne volim Jevreje, semite?
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj pokusavat da prodas mu.da pod bubrege...znamo svi sta znaci ta rijec i sto se koristi.Kumar je napisao/la:Naši potkupljivi novinari, povodljiva raja bi jedva čekala neku oštriju kaznu samo da dokažu svoje i da im uvlačenje cionistima ne bude uzalud. Nigdje nisam vidio tekst nakon utakmice koji bi bio kao neki odgovor na silne udare izraelske javnosti, kako medija tako i ljudi u i oko reprezentacije, koji su nas predstavljali kao zadnje divljake i fanatike. Nigdje ne pročitah nešto takvo ali zato nas filuju smutnjama o nekakvim incidentima, mogućim kaznama, stvarajući tako vještačku sliku da se ovdje dogodila katastrofa, prekid utakmice sa minimalno 2-3 razbijene izraelske glave. Kad se tu pridruže dežurni moralisti, valjda naviknuti na vječita pravdanja i dokazivanja kako su civilizovani i normalni ljudi, dobijemo atmosferu u kojoj smo svi već pripremljeni na u najmanju ruku oduzimanje bodova.
@Virtual mislim da ovdje vecina pokusava da kaze da nam nije trebala bilo kakva kazna jer nismo sa tim nista dobili, a realno mozemo vrlo lako puno toga izgubit. Eo recimo sta mislis da se digne ku.rac UEFI i kazu nije Izrael odavn otiso hajmo im pomoc i uzmu na 3 boda daju ih njima trebo nam je bilo kakv povod? Sta bi mi mogli tu ? realno sjes i palkat ...naravno da nece uradit to, ali ti govoris o nekom imidzu i sve si u pravu ovo oko navijaca, ali zar je vrijedno onda nakon godina građenja isto da pravimo ovakve gluposti i ekcese

=\_1921_/=
						- Principatus
- Kontakt:
Ma da ljudi u BiH nisu mogli spavati pri samoj pomisli na pratnju izraelske reprezentacije.SlevinKelevra je napisao/la:Smijesno je pricati da je neko bio izritiran velikom pratnjom izraelske reprezentacije, jer se ovako nest najavljivalo mjesecima, a i na drustvenim mrezama se osjetilo da je utakmica 'posebna'.
 Rasisticko vrijedanje narodu koji je dozivio nesto, sto bi mi Bosanci dobro trebali da razumijemo, smijesno i tipicno paradoksno.
 Rasisticko vrijedanje narodu koji je dozivio nesto, sto bi mi Bosanci dobro trebali da razumijemo, smijesno i tipicno paradoksno. Ognjenu se za vrijeme utakmice zbog hebene tetovaze dize plakat, a Susicu su za utakmicu protiv Izraela sigurno pripremili dva plakata, jedan podrske ako uspijemo i onaj "Idi idi neznalice", koji je dosao 5 do 12. Aplauz.

A ono gazenje zastave, je to sto jeste: Smijesni ocaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum.  Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
						- AndreWilliams
- Kontakt:
Vilmots kaze da bi bio zadovoljan i sa 10 bodova od mogucih 12 u zadnja cetiri kola. Znaci, zadovoljio bi se bodom protiv nas, ili protiv Izraela u zadnjem kolu. Razlog vise da ih pobjedimo ili makar bod osvojimo. Kave su sanse da se direktno plasiramo kao treci?

- Goalgetter
- Kontakt:
Jako lose. U trenutnom rankingu 3. plasiranih ekipa, Izrael je zadnji. Brisu se bodovi koje osvojis protiv zadnjeplasiranog tima, a posto smo mi i protiv Kipra 3 boda izgubili, mislim da je skoro pa nemoguce da idemo direktno kao treceplasirana ekipa, u baraz idemo.AndreWilliams je napisao/la:Kave su sanse da se direktno plasiramo kao treci?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema ih.AndreWilliams je napisao/la:Kave su sanse da se direktno plasiramo kao treci?
Vece su sanse da budemo drugi, nego najbolji treci  

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ocekujem sve pobjede do kraja... 
Vjerovatno zavrsavamo prvi u grupu, za najbolje trece mjesto neka se bore Wales i Belgija..

Vjerovatno zavrsavamo prvi u grupu, za najbolje trece mjesto neka se bore Wales i Belgija..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
						2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Da nije bilo tvoga idola sad bi vec "gustirali" i lagano pakovali kofere za France, bila bi u svakog kasica prasica a na njoj natpis EP2016 i svaki dan po koja markica u nju, niko nebi ni osjeto a bio bi pun dzep love kada se krene u Fr !!!
A ovako svi gledamo ogrijev pored kuce i vidimo Pajdinu inteligentnu glavu !!!
Ali ima i jedna prednost u svemu tome, nikad nam nije bilo draze udarati sjekirom po panjevima a u mislima on...

A ovako svi gledamo ogrijev pored kuce i vidimo Pajdinu inteligentnu glavu !!!
Ali ima i jedna prednost u svemu tome, nikad nam nije bilo draze udarati sjekirom po panjevima a u mislima on...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
						BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Juventinisimo
- Kontakt:
Naravno...kao sto smo i prije...stvarno bi bilo steta, da radi Papeta po prvi puta u historiji ne odemo na neko takmicenje..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
						2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Gasi forumharishp je napisao/la:Vece su sanse da budemo drugi, nego najbolji treci

... a da smo nosioci grupe. Treba provjerit da li je ikad ijedan nosioc grupe imao onako katastrofalan strart.Juventinisimo je napisao/la:Naravno...kao sto smo i prije...stvarno bi bilo steta, da radi Papeta po prvi puta u historiji ne odemo na neko takmicenje..

Pa evo ima Grcka cak losijiFliX je napisao/la:... a da smo nosioci grupe. Treba provjerit da li je ikad ijedan nosioc grupe imao onako katastrofalan strart.Juventinisimo je napisao/la:Naravno...kao sto smo i prije...stvarno bi bilo steta, da radi Papeta po prvi puta u historiji ne odemo na neko takmicenje..

- Juventinisimo
- Kontakt:
Treba provjeriti i zasto je doslo do raspada sistema..gdje ima da su igraci veci od repke i da igraju kako im je cejf..na tome se zahvalite Ibricicu..ako razumijete sta zelim reci.. 
Ovakvi "raspadi" se mogu samo nama Balkancima desavati...ostale repke su profesionalne...mi smo amateri...nije nam prvi puta..od fudbala pa do bacanja kamena s' ramena..divlji smo mi ljudi..

Ovakvi "raspadi" se mogu samo nama Balkancima desavati...ostale repke su profesionalne...mi smo amateri...nije nam prvi puta..od fudbala pa do bacanja kamena s' ramena..divlji smo mi ljudi..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
						2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Klepimo 6 bodova u ovim duelima tacno ce Papetu i papetovcima pjena da...

Ma daj Slovacka se bila raspala totalno aman zaman promjenili trenera mozda kasno i napravili dar mar u nasoj grupi haman i kao sto vidimo i sada ista ta Slovacka sa istim tim trenerom ide laganice ka EP a igraci su sustini isti glavni njihovi igraci kao i predhodnika ali ima ono nesto drugo kod trenera tj. selektora njihovog koji sigurno bolje analizira protivnike daje upute svojim igracima itd.. Hvala Erminu i Izetu sto je Safeta odveo na SP u obadvije tekme protiv Slovacke smo bili izjedeni takticki jer Safet ne prati protivnike nema analize o njima da sada ne sirim... jedva smo pobjedili Litvaniju kakvu je taktiku i igru procitanu imao taj strucnjak evo danas ne moze odabrati koji ce klub preuzeti jos ceka najbolju ponuduJuventinisimo je napisao/la:Treba provjeriti i zasto je doslo do raspada sistema..gdje ima da su igraci veci od repke i da igraju kako im je cejf..na tome se zahvalite Ibricicu..ako razumijete sta zelim reci..
 napravio je totalni raspad sistema i to mu nije kriv Ibricic on je zapravo jedini igrac koji na SP nije minute odigrao a neki sto su niko i nista su odigrali na SP stavise nisu bili ni tokom klf. nikad u rep.BIH a sada je Ibricic jedini problem
   napravio je totalni raspad sistema i to mu nije kriv Ibricic on je zapravo jedini igrac koji na SP nije minute odigrao a neki sto su niko i nista su odigrali na SP stavise nisu bili ni tokom klf. nikad u rep.BIH a sada je Ibricic jedini problem  
- Nerminovic
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja fino napisa "ako razumijete sta zelim reci".. 

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
						2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- AndreWilliams
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da sa 12 bodova do kraja mozemo zavrsiti i kao prvi u grupi. Vels do kraja uzima samo 5 bodova, jer igraju nerjeseno protiv Kipra na Kipru i 0-0 protiv Izraela kod kuce. Konsultovao sam se sa gatarom Marom i gatara Mara kaze da je Mesi je dala tajnu prolaska do finala. To bi znacilo da Vels ide u baraz ili kao najbolji treci direktno.

@AndreWilliams.. pa sta kaze Mare koja je tajna prolaska Mese do finala.. mislim hoce li kartu kupit po realnoj cijeni ili ce pokusavat preko saveza?