Ohoho...El Capitano iz drevnog grada je tu...Capitano je napisao/la:Small, mojne zezati da su tako dobri.Jos da borca hoce dunuti!!!!

Ohoho...El Capitano iz drevnog grada je tu...Capitano je napisao/la:Small, mojne zezati da su tako dobri.Jos da borca hoce dunuti!!!!
Grad je nas DS je napisao/la:Sta je sa platam, koju su zadnju dobili?
Pored plata, kasne i obećane premije...Grad je nas DS je napisao/la:Znaci, dvije kasne.Lose ali ne prestrasno.Bas su momci zasluzili da budu ispostovani.Imam utisak da iz prkosa nekog kidaju onako..Ja sam odusevljen, majke mi
Uzimamo Slaviju,Zrinjski i Zvijezdu sigurno aBd i Želju i Borac kući, a na strani bi mogli uzeti poneki bod kod Travnika,Olimpika ili Budućnosti. Mada, ja bih odmah potpisao da uzmemo Borca i Želju a da sve ostalo izgubimo.rudarprijedor je napisao/la:02.04.11. 16:00 NK ČELIK - FK RUDAR P.
09.04.11. 16:00 FK RUDAR P. - FK SLAVIJA
16.04.11. 16:30 FK SARAJEVO - FK RUDAR P.
23.04.11. 16:30 FK RUDAR P. - HŠK ZRINJSKI
30.04.11. 17:00 FK BUDUĆNOST B. - FK RUDAR P.
04.05.11. 17:00 FK RUDAR P. - FK BORAC
07.05.11. 17:00 FK SLOBODA - FK RUDAR P.
15.05.11. 17:30 FK OLIMPIC - FK RUDAR P.
22.05.11. 17:30 FK RUDAR P. - NK ZVIJEZDA
25.05.11. 17:30 NK TRAVNIK - FK RUDAR P.
29.05.11. 17:30 FK RUDAR P. - FK ŽELJEZNIČAR
Ma ima jos mnogo da se igra ja mislim da u ovoj nasoj borbi ce biti kljucna gostovanja u Zenici i na Kosevu
K'o da su oni toliko bitni, zabole nas za njih! Vazni su bodovi! A protiv koga i kako, to nije bitno! Ocemo bodove u inat svima!AlcoholBoysPD je napisao/la:Uzimamo Slaviju,Zrinjski i Zvijezdu sigurno aBd i Želju i Borac kući, a na strani bi mogli uzeti poneki bod kod Travnika,Olimpika ili Budućnosti. Mada, ja bih odmah potpisao da uzmemo Borca i Želju a da sve ostalo izgubimo.
ovdje imas sve: http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&info&team=16Dejan, BL je napisao/la: Jel može neko postaviti raspored da vidim do kraja s kim sve igrate
Тај " је " " ", тј. $ " " &. ?, ' везе, & ? " " " & по &. & је ", " " се не ' ?, него ' $ $Dejan, BL je napisao/la:Vi ćete imati jedan problem ukoliko Široki osvoji kup onda prva 3 iz lige idu u Evropu, ako Željezničar osvoji onda idu 4. Međutim još je to sve daleko od kraja možda na kraju završite i u sredini tabele. Jel može neko postaviti raspored da vidim do kraja s kim sve igrate
Izjavio Soda...- Četiri kola ne znamo za poraz, igramo u velikoj formi, a Uprava kluba nije u stanju da to proprati na pravi način. Već mesecima nismo dobili platu, niti premiju. Ukoliko se nešto ne promeni, ponovo ćemo pokrenuti štrajk. Nema druge
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, club21, Doktorinho, feniksptica, Fudo, Gomis99, Hrammm1921, jurisicduska, MikiPirs, mnon46, Napapijri, relativizam, riki46, samoFKS, supervizor, ultrazonfa, USB, Venom, xinxee i 144 gosta.