Amer Gojak

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

19vendetta87
Kontakt:

Re: Amer Gojak

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 jul 2025, 21:15

Zabio gol protiv Ludogoreca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 jul 2025, 21:17

🤣🤣😂😂😂😅😅😅
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 30 jul 2025, 21:28

Al sudije uništiše Rijeku ovo nije realno

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 jul 2025, 21:34

kakarut je napisao/la:
30 jul 2025, 21:28
Zirkus sudije rade svugdje, sve utakmice usrase i oni odlucuju a ne zeleni teren. Ovaj škot je za prebit idiot. Ali i rijeka je nikakva. Hnl mora bit otpad liga ako su oni bili prvak.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 jul 2025, 21:37

bhfanatic14 je napisao/la:
30 jul 2025, 21:34
kakarut je napisao/la:
Zirkus sudije rade svugdje, sve utakmice usrase i oni odlucuju a ne zeleni teren. Ovaj škot je za prebit idiot. Ali i rijeka je nikakva. Hnl mora bit otpad liga ako su oni bili prvak.
S obzirom kakav su ocaj bili Dinamo i Hajduk, zasluzeno su uzeli naslov. Ali zato pojacanja za LP srednja zalost. Nije ni cudo ako ispadnu sad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 30 jul 2025, 21:50

bhfanatic14 je napisao/la:
30 jul 2025, 21:34
kakarut je napisao/la:
Volio bi vise neg išta da ih Rijeka izbaci na penale

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 06 avg 2025, 22:10

U prvih 11 Rijeke koja igra kvalifikacije za konferencijsku ligu protiv shelbourna. 1-1 trenutno. Treba opet pozvati Gojkaru. Momak ima motor u guzi i dosta je zreliji otkako se oženio i ostvario se kao otac!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 06 avg 2025, 22:16

ArtVandelay je napisao/la:
06 avg 2025, 22:10
U prvih 11 Rijeke koja igra kvalifikacije za konferencijsku ligu protiv shelbourna. 1-1 trenutno. Treba opet pozvati Gojkaru. Momak ima motor u guzi i dosta je zreliji otkako se oženio i ostvario se kao otac!
:mrgreen: :rol:

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 07 avg 2025, 07:15

ArtVandelay je napisao/la:
06 avg 2025, 22:10
Jos jedan u nizu onih Koji zbog mahalskog mozga nisu ispunili ni 30 posto potencijala I bogom datog talenta. Hadziahmetovic, hajradinovic, gojak, varesanovic, piric, menalo nastavi niz. Bolns je cinjenica da je civic postigao vise u karijeri nego gojak. Sama cinjenica da Rijeka gubi kuci od Shelburna Koji je poluamaterska ekipa( ovo Nije uvreda nego je bukvalno tako, igraci dobijaju platu Ali Im fudbal Nije primarni posao) dovoljno govori da je hnl manje vise poluamaterska liga.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 23 maj 2026, 17:51

Majstor 2 gola dao, a prije 2 kola 2 asistencije. Poceo je igrati redovno i u top formi, samo steta prekasno. Mogao je vise u karijeri.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 23 maj 2026, 18:23

dedo26 je napisao/la:
23 maj 2026, 17:51
Majstor 2 gola dao, a prije 2 kola 2 asistencije. Poceo je igrati redovno i u top formi, samo steta prekasno. Mogao je vise u karijeri.
Ja mislim da nije mogao. Hocu reci, imao je priliku koja se rijetko kojem nasem igracu pruzila, u Torinu je bila šansa. Jednostavno, nije bio dovoljno dobar. Limitiran, nedosljedan, sa vrlo promjenjivom formom, a to su preveliki nedostaci za ozbiljnu karijeru. Ovo mu je plafon.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 23 maj 2026, 18:38

231983 je napisao/la:
23 maj 2026, 18:23
dedo26 je napisao/la:
Ja mislim da nije mogao. Hocu reci, imao je priliku koja se rijetko kojem nasem igracu pruzila, u Torinu je bila šansa. Jednostavno, nije bio dovoljno dobar. Limitiran, nedosljedan, sa vrlo promjenjivom formom, a to su preveliki nedostaci za ozbiljnu karijeru. Ovo mu je plafon.
Moguce, ali sjecam se one sezone uDinamu kad je bio top, ocekivao sam da ide u Napoli, ili tipa Hodzic onda kad je dao 15 golova. Nerealno kako nakon takvih sezona niti jedan nije napravio transfer, nego posle losijih narednih su zavrsili u Torinu, a onaj cini mi se u Videotonu.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 24 maj 2026, 00:47

dedo26 je napisao/la:
23 maj 2026, 18:38
231983 je napisao/la:
23 maj 2026, 18:23
dedo26 je napisao/la:
Moguce, ali sjecam se one sezone uDinamu kad je bio top, ocekivao sam da ide u Napoli, ili tipa Hodzic onda kad je dao 15 golova. Nerealno kako nakon takvih sezona niti jedan nije napravio transfer, nego posle losijih narednih su zavrsili u Torinu, a onaj cini mi se u Videotonu.
Tih godina se nesto nije niko proslavio otišavši iz Dinama. Mislim, niko. Nije baš niko, ali recimo od Pjacr se puuno vise ocekivalo, otisao u Juve, Rog u Napoli, Coric u Romu... svi su se raspali, Rog je nesto igrao kasnije za slabije klubove, Pjaca isto tako, a taj Coric nestao potpuno. Da ne govorim o Halilovicu.
Tako da, mozda smo mi precijenili i Gojaka tada.. i ja sam imao velika ocekivanja tada, ali brzo se vidjelo da fali tu dosta toga da bi dosao do ocekivanog nivoa.
Steta, bas steta.
Ja sam tad pisao ponekad za Sinanov portal, i sjecam se jednog teksta koji nije objavljen, a pisao sam bas o Gojaku, kako mu se preveliki teret stavlja na leđa. Naime, igrao Dinamo protiv nekih Engleza, Arsenala cini mi se, i dobije Gojak nekib 15 min u kojima, jasno, nista nije napravio.
Sutra vijest: Gojaka zeli Barcelona.
Iz ove perspektive gledano, mozda bas to i jeste razlog neuspjeha- prevelika ocekivanja, prevelik teret s kojim se nije znao nositi.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 24 maj 2026, 06:15

Kao neko ko ga je pratio redovno dok je bio u dinamu za njega mogu reci da je razlog njegovog pada bila kombinacija faktora :

Prvo, nikad nije iskorjenio mahalski mentalitet iz svoje glave a to je preduslov za bilo kakav napredak u karijeri.
Drugo bas kad je imao breakthrough sezonu u dinamu kad je bio glavni igrac, redovno u prvoj postavi, tj Onu sezonu kad su ispali od benfike u Knockout fazi, nisu ga htjeli prodati a ni on nije imao zelju da ide jer je htio I dalje biti glavni baja.ovo je bila greska koja mu je zapecatila karijeru.

sljedecu sezonu je sve bitnije utakmice bio na klupi u Groupoj fazi ls ne mislim da je ijednom bio u prvoj. Sezonu nakon toga odlazi u Torino bukvalno zadnji Dan prelaznog roka, ide u ekipu koja je vec uigrana i spremna on je tu dosao kao prinova I sanse je dobijao na kapaljku. Nakon toga strmoglav pad, ferencvarps, Dobro je poceo da bi vec sljedece godine zavrsio na tribinama. U to vrijeme cini mi se je preoteo djevojku sugracu arminu hodzicu ( ili nekad ranije Nisam siguran) .

Definitivno jedno od najvecih razocarenja u historiji repke jer smo ga svi vidjeli Kao lidera nove generacije igraca. Talenat je imao, trku je imao ali mahala u glavi ga je unistila.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 24 maj 2026, 06:26

Nabrojao si 5 razloga a nisi ni jednom napisao kako on nema kvalitet za bolje lige od hrvatske,poljske i slicnih
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2026, 08:54

Gojak makar odradio nesto, sta je Hodzic uradio od karijere...s 31 god igra drugu slovensku ligu.

Oba igraca s mnogo vecim potencijalom nego sto su ga kroz karijere ostvarili. Gojak je imao lijepu karijeru i moze odigrati jos 3-4 kvalitetne sezone.

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 24 maj 2026, 08:59

Diadora je napisao/la:
24 maj 2026, 06:15
Kao neko ko ga je pratio redovno dok je bio u dinamu za njega mogu reci da je razlog njegovog pada bila kombinacija faktora :

Prvo, nikad nije iskorjenio mahalski mentalitet iz svoje glave a to je preduslov za bilo kakav napredak u karijeri.
Drugo bas kad je imao breakthrough sezonu u dinamu kad je bio glavni igrac, redovno u prvoj postavi, tj Onu sezonu kad su ispali od benfike u Knockout fazi, nisu ga htjeli prodati a ni on nije imao zelju da ide jer je htio I dalje biti glavni baja.ovo je bila greska koja mu je zapecatila karijeru.

sljedecu sezonu je sve bitnije utakmice bio na klupi u Groupoj fazi ls ne mislim da je ijednom bio u prvoj. Sezonu nakon toga odlazi u Torino bukvalno zadnji Dan prelaznog roka, ide u ekipu koja je vec uigrana i spremna on je tu dosao kao prinova I sanse je dobijao na kapaljku. Nakon toga strmoglav pad, ferencvarps, Dobro je poceo da bi vec sljedece godine zavrsio na tribinama. U to vrijeme cini mi se je preoteo djevojku sugracu arminu hodzicu ( ili nekad ranije Nisam siguran) .

Definitivno jedno od najvecih razocarenja u historiji repke jer smo ga svi vidjeli Kao lidera nove generacije igraca. Talenat je imao, trku je imao ali mahala u glavi ga je unistila.
Pa jedino od njega vece razocaranje je Hamulic od kojeg smo ocekivali da bude Haaland u repki i meni licno bas zao sto je propo ko kauc - Haris Duljevic. Gojak je bar nesto napravio od karijere.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 24 maj 2026, 09:08

GNOJak aka zehner picka na terenu picka privatno

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 maj 2026, 09:09

Duljevic nije ni propao vec nikad nije ni bio ono sto se ocekivalo za njega. Sa svojih 22-23god, da ne trazim sada, bio je tek medju boljim igracima nase lige a ne ubjedljivo najbolji.

Gojak je bio najbolji igrac veoma kvalitetnog Dinama i nevjerovatno je da smo toliki baksuzi da takav talenat propadne. A bio je veliki talenat.

Hamulica smo isto mi nahajpali ali istina je da je imao fin potencijal.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 maj 2026, 16:04

Gojak je bio prespor za vrhunski fudbal. Takvom mu je dinamo i bio vrhunac. Duljević je ima predispozicije za modernog igrača, ali mu je prbolem bio nedostatak inteligencije. Njemu je trebao top trener da ga usmjeri, nešto ako Klopp i Salah. Hodžić je uvijek bio bezveze igrač, ako ne zabije gol i ne primijetiš ga da je na utakmici.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, random11, Shevko, zemuntrg i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []