2018-19 NBA Preseason

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LeSa1892
Kontakt:

Re: 2018 NBA Offseason

Post Postao/la LeSa1892 » 03 jul 2018, 13:47

Valencia je napisao/la:
Ovo je od mene bilo ciljano bezobrazno, jer je namjera bila da nekoga navedem na razmisljanje, mozda cak osvjestim, da ne vjeruje u bajke.

Kakve veze tvoja druga recenica ima sa mojom tvrdnjom da nema lojalnosti u biznisu?

Aha, znači prosvjetitelj wanna be, okay.

'Ajde onda da se tako igramo, na taj način.

Ovakvi potezi su normalni samo onima koji 2k igraju na 99 sve.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.

" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jul 2018, 13:49

Sta ste se upalili covjek mozda nece odigrat ni utakmicu u sezoni...a i da odigra, Denver ih izbacuje samo da se oporave MPJ i Vanderbilt :kafa:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2018, 13:50

Ko uopste pominje lojalnost u NBA.Ona je izuzetak,a ne pravilo!
Problem je sto se najbolji igraci lige u prajmu udruzuju ili pristaju igrati za kikiriki samo da bi dosli do titule!?

Najgora stvar od svega je sto vise nema titule bez takvih poteza.Niko vise nece moci osvijiti istu bez njamnje 2 max.ugovora "sa strane",a toga prije nije bilo ili je bas,bas bilo rijetko.

@JHam Slazem se i ja da ovo mozda i ne bude tako dobar fit,ali je stvar toga sta se pocinje raditi.Znaci ovo je novi trend.Kad imas neku povredu ili nisi dobio max.tako povrijedjen,e onda ides fakticki za minimalac da uzmes titulu.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 03 jul 2018, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 jul 2018, 13:52

KK_Bosna je napisao/la:Pa cemu onda sluzi salary cap? On je i osmisljen upravo da zvijezde dobijaju velike novce koje zasluzuju, ali da ih ne mozes vise od 2,3 ni u ludilu imati u ekipi...

Pa lebron, wade i bosh su supci strasni, ali su se svi odrekli par miliona, a ne dosli igrati za po 10... Zato im je birdman bio top 6 igrac, a gsw-u je to igoudala recimo
Salery cap je odlicna stvar i savrseno funkcionise. Onemogucene su ekipe da kreiraju dugovjecnu dinastiju. Pogledaj Lejkerse ili Cikago!? Da nema Salery cap, stalno bi igrali finale, jer bi kupovali sve sto vrijedi...

Vjeruj mi, igraci poput Kuzinsa su raritet u svijetu sporta. Ko ce se jos odreci par desetina miliona dolara da bi igrao u jakoj ekipi i borio se za titulu? Malo je takvih. Kuzins je pokazao da mu pare nisu prioritet i da ima jak sportski motiv. Vrijedno postovanja.

Mada, da je Kuzins potpuno zdrav, cisto sumnjam da bi pristao na ovakavu platu. 90% da ne bi. Dakle, nista se nije promijenilo, pare, pare pokrecu svijetu, politiku i kosarku... :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 jul 2018, 13:58

Valencia je napisao/la:Salery cap je odlicna stvar i savrseno funkcionise. Onemogucene su ekipe da kreiraju dugovjecnu dinastiju.
Tako savrseno funkcionise da ce gsw u nizu igrati 10 finala i osvojiti 9 titula...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 jul 2018, 13:59

Kokice spremne...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 03 jul 2018, 14:00

NEZALAGANJE je napisao/la: E onda cu ti ponoviti....Je.bo ti jado komplet familiju,jesi cuo!?Pi.cka ti materina ona bezobrazna balava!Nemoj da bi me vise slucajno citirao,je.bo ti pas mater!
Hahahahahahha pa tako pokazi svoje pravo lice, i nemojte ga banovati da vidim kako se koprca :rol: :rol:

I ti fol godina imas :urnebes: :urnebes:

Ne brini necu tebi nista ja psovati na taj nivo se ne spustam :kafa:
Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 03 jul 2018, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jul 2018, 14:00

KK_Bosna je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Salery cap je odlicna stvar i savrseno funkcionise. Onemogucene su ekipe da kreiraju dugovjecnu dinastiju.
Tako savrseno funkcionise da ce gsw u nizu igrati 10 finala i osvojiti 9 titula...
Ali to nije krivica capa kao takvog nego gluposti igrača, timova itd. Da igrači nisu zahtjevali ogromnu eksploziju capa, da timovi ne potpisuju retardirane ugovore lijevo-desno, da Lakersi nisu potpisali McGeea :mrgreen: ništa od ovog se ne bi desilo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jul 2018, 14:02

Azpi je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: E onda cu ti ponoviti....Je.bo ti jado komplet familiju,jesi cuo!?Pi.cka ti materina ona bezobrazna balava!Nemoj da bi me vise slucajno citirao,je.bo ti pas mater!
Hahahahahahha pa tako pokazi svoje pravo lice, i nemojte ga banovati da vidim kako se koprca :rol: :rol:

I ti fol godina imas :urnebes: :urnebes:

Ne brini necu tebi nista ja psovati na taj nivo se ne spustam :kafa:
Ma ja, zato ti ovo peti profil :mrgreen: :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2018, 14:03

Lillard je napisao/la: Ma ja, zato ti ovo peti profil :mrgreen: :mrgreen:
Ma debil klasicni.Ne zna smisljene recenice napisati i ono nekog naziva imenima,pas mu mater je.bo pa se ovakav okotio.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 jul 2018, 14:05

IlCapitano je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Ali to nije krivica capa kao takvog nego gluposti igrača, timova itd. Da igrači nisu zahtjevali ogromnu eksploziju capa, da timovi ne potpisuju retardirane ugovore lijevo-desno, da Lakersi nisu potpisali McGeea :mrgreen: ništa od ovog se ne bi desilo.
Cap je povecan da bi cp3 uzeo 40 umjesto 25 miliona, realno :mrgreen:

Tuzno je sto ispadne da su lakersi pomogli dolasku dmc-a u gsw, ali je realnost da bi dmc potpisao za minimalac pa bi imali i javalea i njega...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jul 2018, 14:06

Kad citaš ovu temu, to konstantno izljecu rijeci poput Hofer, bandwagoner, scorer, ring chaser....šta ima rođeni englezi :tokralju: bravo :clap: tako se njeguje čistota jezika. Za 5 godina vas ni bog nece razumjeti.
Ovaj narod je otišao u 3 PM i boli ga q za to.

LeSa1892
Kontakt:

Post Postao/la LeSa1892 » 03 jul 2018, 14:07

To nema apsolutno nikakve veze sa zapostavljanjem maternjeg, jednostavno se koristi "NBA jezik" na ovoj temi.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.

" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 jul 2018, 14:08

Pa nađi nam ti izraze na našem jeziku da ih koristimo? :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 jul 2018, 14:09

let3 je napisao/la:... bandwagoner...
Predugo je pisati simpatizer LeBron Jamesa i simpatizer Lakersa.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 03 jul 2018, 14:11

NBA- tektonski poremećaj.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 jul 2018, 14:11

let3 je napisao/la:Kad citaš ovu temu, to konstantno izljecu rijeci poput Hofer, bandwagoner, scorer, ring chaser....šta ima rođeni englezi :tokralju: bravo :clap: tako se njeguje čistota jezika. Za 5 godina vas ni bog nece razumjeti.
pa de nam prevedi da bosanske koristimo :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jul 2018, 14:12

let3 je napisao/la:Kad citaš ovu temu, to konstantno izljecu rijeci poput Hofer, bandwagoner, scorer, ring chaser....šta ima rođeni englezi :tokralju: bravo :clap: tako se njeguje čistota jezika. Za 5 godina vas ni bog nece razumjeti.
Logično... Ne znam šta je problem s korištenjem takvih izraza, eto naš jezik će propasti :roll:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jul 2018, 14:13

S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa nađi nam ti izraze na našem jeziku da ih koristimo? :mrgreen:
HOF = član kuće slavnih - ČKS, eto od sad pišemo čks
bandwagonner = čovjek koji navija za ekipu samo zato jer je dobra - ČKNZESZJJD, skrećeno čkn
ring chaser = tragač za prstenjem, TZP

et, da ne bi unistili bosanski jezik, izmislio sam bosanski nba slang

ups napisah slang, mislio sam zargon :oops:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jul 2018, 14:14

Donnie Darko je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa nađi nam ti izraze na našem jeziku da ih koristimo? :mrgreen:
HOF = član kuće slavnih - ČKS, eto od sad pišemo čks
bandwagonner = čovjek koji navija za ekipu samo zato jer je dobra - ČKNZESZJJD, skrećeno čkn
ring chaser = tragač za prstenjem, TZP

et, da ne bi unistili bosanski jezik, izmislio sam bosanski nba slang

ups napisah slang, mislio sam zargon :oops:
I sad vidimo kako glupo zvuči to i zašto se govori u orginalu :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.