Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
-----------------Begovic-Sehic---------------------
Kvrzic--------Sunjic----------Bic-Zuka---------Civic
-----------------Pjanic---------Besic-Cimi------------
Visca-------------------Gojak------------------Duljevic
-------------------------Dzeko----------------------------
Nema dileme da ce ovo biti postava u barazu, stara kljusina nece donijeti nikakve promjene, jedino mozda umjesto Kvrzica stavi Todorovica ili nesto izmisli, ostalo sve isto kao i do sada i mi se pozdravljamo sa Eurom. Mozda nekom pukom srecom i prodjemo ove Sj. Irce, ali u finalu nemamo nikakve sanse.
Kvrzic--------Sunjic----------Bic-Zuka---------Civic
-----------------Pjanic---------Besic-Cimi------------
Visca-------------------Gojak------------------Duljevic
-------------------------Dzeko----------------------------
Nema dileme da ce ovo biti postava u barazu, stara kljusina nece donijeti nikakve promjene, jedino mozda umjesto Kvrzica stavi Todorovica ili nesto izmisli, ostalo sve isto kao i do sada i mi se pozdravljamo sa Eurom. Mozda nekom pukom srecom i prodjemo ove Sj. Irce, ali u finalu nemamo nikakve sanse.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali Sabanadzovic dobio poziv, ovo nadmasuje poziv TSS-u za SP u Brazilu 

Don't believe the hype.
E bas smo spali na niske grane, sto se tice igrackog kadra.
Ko da smo bili na visokim u skorije vrijeme

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odgovor forumasu za poziv Rahmanovica. Nista protiv ja sam bio i da se Ahmetovic pozove ali ako je vec njih stavio na spisak mogo je i Stilic cisto jer je zasluzio nevezano za to bili igro ili ne.
Za nase uslove je to redovno

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Čitam pojedine komentare na spisak i onda se nečudim svačemu što se ovom narodu dešava. Svaki drugi covjek je nogomentni znalac, po ovim taktikama i nagadjanjima mi je bas čudo kako nismo izmislili fudbal? Kolika negativa vlada, onaj jedan piše da Bog da ispali i moli Boga, drugi kune isto kakva narikača baba.
Čitam lik, ponaosob svakog igrača ocrnio, nemam riječi.
Osuđivanje nečega, što još nismo vidjeli vec su stručnjaci osudili na propast. pa čovječe ovo ti je trenutno najbolje što imamo trenutno.
navijam za Želju, ne svidja mi se sto Kjosevskog je pozvao jer je zaista nula. Štilića volim, mađioničar al za ove lige i godine ga pritisle.
Aaaajmo bii malo pozitivni.
Čitam lik, ponaosob svakog igrača ocrnio, nemam riječi.
Osuđivanje nečega, što još nismo vidjeli vec su stručnjaci osudili na propast. pa čovječe ovo ti je trenutno najbolje što imamo trenutno.
navijam za Želju, ne svidja mi se sto Kjosevskog je pozvao jer je zaista nula. Štilića volim, mađioničar al za ove lige i godine ga pritisle.
Aaaajmo bii malo pozitivni.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Mogao je sigurno da je ostavio sve bez nastupa i minutaže kući...
To bi imalo smisla onda ali vjerovatno traži više borbenost zbog ovih iraca.....
A budimo realni štila borben ko panda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci haman da cemo sigurno igrati bez navijaca. Najbolje bi bilo kad bi pomjerili utakmice.
Joj extra
Bez fanaticosa
Trebamo ove iz pl što više stavit
Pogotovo iz lištice oni su navikli
Bez fanaticosa
Trebamo ove iz pl što više stavit
Pogotovo iz lištice oni su navikli

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
https://sport.1.****/repreze ... tim/184170 (****)
"Nećemo ulaziti u imena koja se nalaze na spisku, načinu na koji su stigli na isti odnosno "zaslužili" poziv, ali je jasno da je ovo spisak kompromisa, kojim se pokušalo zadovoljiti raznorazne interese u i oko saveza."
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 10 mar 2020, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Ma eto nek su talenti Dulja i Bešić standardni

1991.-1996. Clan AEK-a Refik Sabanadzevic, trener Dusko Bajevic.
1996.-1998. Clan Olipikakosa Refik Sabanadzevic, trener Dusko Bajevic
2020. Selektor reprezentacije Dusko Bajevic, pozvan Refikov mali. Naravno da ce ga gurati u prvih 11.
1996.-1998. Clan Olipikakosa Refik Sabanadzevic, trener Dusko Bajevic
2020. Selektor reprezentacije Dusko Bajevic, pozvan Refikov mali. Naravno da ce ga gurati u prvih 11.
Dulja, bešić, šabanotti, zuka, todorović, nastić, veca
Sve je to zalutalo na spisak
Sve je to zalutalo na spisak
Za Džeku može Đurića ili Ahmeta zvat da bi održali što sličniji stil....
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Dzaba se toliko butthurtate oko igrača želje ili sarajeva na spisku kad se ep ne igra i ako se plasiramo 

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
možda se pomjeri za godinu danaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑10 mar 2020, 11:33Dzaba se toliko butthurtate oko igrača želje ili sarajeva na spisku kad se ep ne igra i ako se plasiramo![]()
Jeste dosadili s tim spiskom ko da ce svih 29 igrat... Zna se 9 do 10 igraca koji ce igrat sigurno,bili u formi ili ne bili,bezveze pisete gluposti...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Taman na Kineze sad da svalimo krivicu za potencijalni neuspjeh.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
treba suspendovat italiju sa ep, tako da mi idemo direktno
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.