Danasnje kolo po meni bez prevelikih iznenadjenja ali manjih ima kao Jedinstvo koje je pregazeno u Banovicima i mislio sam da Tosk moze i do boda ali oni imaju problem gostovanja.
Sloboda ocekivano mada vidim tek u 75 minuti dala drugi gol a kako su izgledali na terenu ne znam jer su gubili poluvreme.
Stupcanico po meni ocekivano i Travnik jer ova Tuzla ili je pustena niz vodu ili ce se morat trznit.
Celik tijesno rezultatom ali je u drugom poluvremenu pregazio Igman uz 2 gola jos smo mogli dat 3 gola po sansama a Igman bez ijedne sanse a prvo poluvreme je bilo egal imali smo mi 3 sanse a i oni su uz katostrafalnu gresku Horica i Durme .Ko je gledo tv prenos vidio je da je tako bilo.
Sad Gosk nadam pred dobro popunjenim stadionom pokusat dobit Gosk i pauza i igracima a mi cemo se ovde ganjat
Ima jos borbe za titulu ,vidjet cemo Slobodu 2 polusezinu da li ce nam bit konkurenti a Tosk tesko do licence kao i Stupcanica a oba kluba dobro igraju a Travnik nece moci pratit dok Jedinstvo posustaje mada njih nisam smatro konkurentom za ulazak.Uglavnom ocekivano sve i po meni realna tabela.