Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 maj 2012, 20:18

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Joao Pereiru dijele navodno sati do potpisa za Valenciu,znaci nista od VDW ili Debuchya.Ajd nije ni ovaj toliko los :mrgreen:
Jordi Alba je blizu odlaska u Barcu,a navodno Katalonci za njega nude nesto novca i dvogodisnju posudbu Pedra Rodrigueza za kojeg Valencia trazi mogucnost i otkupa za nekih 15 miliona :mrgreen:
Presao je . Upravo citam na As-u ,samo 4 mil eura :? pa ako je istina ,onda je to odlican posao .
Gledao sam 4-5 puta ove sezone ,kvalitetan bek, dobar u defanzivnim zadacima, dok je u ofanzivnim malo bolji .
Da,evo sluzbeno potvrđeno.Nije los posao,a cijena je 3.5 plus bonusi od pola miliona.Znaci dođe na kraju na ta 4 miliona :mrgreen:
Vrlo dobar posao,sad treba jos par pozicija rijesiti jos i VCF ce biti mnogo jaca nego u protekloj sezoni :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 maj 2012, 20:38

Odličan igrač i riješeno pitanje desne strane za sljedećih 5-6 godina. Tu su negdje on i Debuchy, mada je Joao mnogo sigurnija opcija, a bgm i duplo jeftiniji. Sada po centralnog veznog (je l' tako @Adi), a onda i zamjenu za Albu? Ni jedan štoper ne bi bio loš. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 24 maj 2012, 21:56

Bertrand je napisao/la:Odličan igrač i riješeno pitanje desne strane za sljedećih 5-6 godina. Tu su negdje on i Debuchy, mada je Joao mnogo sigurnija opcija, a bgm i duplo jeftiniji. Sada po centralnog veznog (je l' tako @Adi), a onda i zamjenu za Albu? Ni jedan štoper ne bi bio loš. :mrgreen:
po centralnog veznjaka se ide ako se klub odluci na prodaju Tina Coste (sto ja nimalo ne podrzavam)...zamjena za Albu, prema novim vijestima bi mogao biti jos jedan igrac iz Sportinga, Emiliano Insua...procjenjuje se na oko 8 miliona...stoper, desno krilo, napadac u slucaju da Aduriz ode i zadnji vezni u slucaju da Topal ode...to su moguca pojacanja...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 maj 2012, 23:40

Evo kao sto rođak rece :mrgreen: Sve ovisi o prodaji igraca,ako odu Tino i Topal prvi na meti su Borja I Bruno,ali svi su svjesni u Valenciji da ce to biti nemoguca misija,jer Villarreal ne zeli svoje igrace prodavati dogradskom rivalu.Ljudi pucaju od zavisti :mrgreen:
Uglavnom ako ode Albe na listi su 4 moguce zamjene:Jose Angel (Roma),Emiliano Insua (Sporting),Siqueira (Granada) i Casado (Rayo).
Navodno Valencia ce pokusati angazovati jos jedno desno krilu i to ima mnogo kandidata,te napadaca i to u slucaju da Aduriz ode,a po svemu sudeci odlazi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 maj 2012, 10:45

moje zelje su: umjesto Albe Insua ili Jose Angel, novi stoper Albiol, Topal i Tino da ostanu, umjesto Pabla Hernandeza Vladimir Weiss, i u napad ako Aduriz ode da dodje Ricky Van Wolfsvinkel...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 maj 2012, 15:39

amadeus21 je napisao/la:moje zelje su: umjesto Albe Insua ili Jose Angel, novi stoper Albiol, Topal i Tino da ostanu, umjesto Pabla Hernandeza Vladimir Weiss, i u napad ako Aduriz ode da dodje Ricky Van Wolfsvinkel...
Tesko da cemo Albiola dovesti,jedno ako ode Rami :roll:
Topala i Tinu zamjeni Brunom Sorianom i Matiasom Fernandesom i to bi bilo to :mrgreen: Aduriza neka zamjeni Chori Dominguez.

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 maj 2012, 15:59

pa necemo citav sporting kupit...i opet ti da Tino ode..bombardovat cu te bolan, ne zaye.b.avaj se s tim mrgreen...a chori, ne znam bas..prije bih Alcacera...
AMUNT VALENCIA!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2012, 16:58

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:moje zelje su: umjesto Albe Insua ili Jose Angel, novi stoper Albiol, Topal i Tino da ostanu, umjesto Pabla Hernandeza Vladimir Weiss, i u napad ako Aduriz ode da dodje Ricky Van Wolfsvinkel...
Topala i Tinu zamjeni Brunom Sorianom i Matiasom Fernandesom i to bi bilo to :mrgreen: Aduriza neka zamjeni Chori Dominguez.
strasan igrac,a ne bi vas puno kostao ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 maj 2012, 17:06

amadeus21 je napisao/la:pa necemo citav sporting kupit...i opet ti da Tino ode..bombardovat cu te bolan, ne zaye.b.avaj se s tim mrgreen...a chori, ne znam bas..prije bih Alcacera...
Opet ti ne bi Chorija u ekipu :mrgreen:
Tino nije neki kreativac,samo ga udarac sapasava,a sto ne bi uzeli sve sto valja iz Sportinga :D
L-Train je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
strasan igrac,a ne bi vas puno kostao ;)
Slazem se,ali tesko da ce VCF krenuti po njega.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 maj 2012, 11:56

Ode Topal u Fener ,eto para za Borju ;) . Celavi majstor izgleda nece u Malagu . Navodno , Roig ne misli vise prodavati svoje igrace Malagi ,jer su im ovi duzni neke pare za Cazorlu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 maj 2012, 22:44

juznjak> je napisao/la:Ode Topal u Fener ,eto para za Borju ;) . Celavi majstor izgleda nece u Malagu . Navodno , Roig ne misli vise prodavati svoje igrace Malagi ,jer su im ovi duzni neke pare za Cazorlu .
Uf ovo me raduje da nece u Malagu :mrgreen: Eh sad da Villarreal bude fer pa se odluci na prodaju igraca Valenciji bi bilo sjajno.
Na izlaznim vratima je i Tino Costa,taman fino da Bruno i Borja pređu u Valenciu :D :D

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 maj 2012, 20:45

Službeno:Guardado je novi član Valencije 8-)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 29 maj 2012, 09:22

Mehmet Topal blizu prelaska u Fenerbahce..odsteta 7 miliona eura..nagadja se da bi Alba mogao ubrzo, jos prije pocetka EURA produzit ugovor s Valencijom..nadam se da ce tako i biti...
AMUNT VALENCIA!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2012, 18:52

Valencia ne staje. Izgleda da će Topalova zamjena biti Javi Marquez iz Espanyola i to za mizernih 2.5m eura.
Greatness dies

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 31 maj 2012, 23:25

Javi je tri puta bolji igrac od Topala 8-)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 maj 2012, 23:35

Topal je ove godine dosta osporavan,Javi je bolji zbog te spanske skole fudbala i lakseg uklapanja u vezu,mada ce on ,ako dodje,biti rezerva Pareju od kojeg ocekujem da bude uz Evera pokretac svih akcija..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 31 maj 2012, 23:38

Parejo,smjesan igrac ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jun 2012, 00:05

L-Train je napisao/la:Parejo,smjesan igrac ;)
Parejo je prepametan igrac i definitivno zna igrati nogomet.Njemu malo treba da razvaljuje i naredne sezone se od njega to ocekuje ;)
Sto se tice Javia nije losa opcija,mada sam vise zelio Brunu Soriana,ali ett :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2012, 21:49

Maduro je odbio produženje ugovora te će potpisati za Sevillu, kao slobodan igrač, do ljeta 2015.
Znači, sada i štopera obavezno.
Greatness dies

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jun 2012, 00:46

Bertrand je napisao/la:Maduro je odbio produženje ugovora te će potpisati za Sevillu, kao slobodan igrač, do ljeta 2015.
Znači, sada i štopera obavezno.
Stoper Jose Pardo i to je to :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.