E pa nece bagra doveka moci jahati,malo narodu fali da im organizuje jedan "5. oktobar" ponovo,ali da se ovaj put obracuna i sa zutima i sa crvenima i zelenima,belima i koji sve postoje...znaci bez izuzetka.Uzdam se u taj scenario,jer i ovi maloumni kojih ima najvise u mojom drzavi bez love ne mogu da funkcionisu i kod njih je revolt najizrazeniji.Brzo ce sve to na ulicu izaci.Pa cu onda da ih pitam hoce li da kradu ili ne?Evropa ih nece naterati na to,jer da udju i istu interes nemaju.Zna se dobro da tamo lov u mutnom ne prolazi,zato je i poslat nalog da se ispitaju privatizacije,zato Miskovica nema na Forbsovoj listi itd itd....NICIJA NIJE GORELA DO ZORE!!!
Nego da ne idem previse u politiku koja je usko vezana za sport,recicu da ozbiljno mislim da klinci ako ce vec ovakav brlog da ostane da je bolje da odu.Ovo govorim iz ugla mladog coveka skoro diplomiranog ekonomiste koji ne vidi perspektivu ovde.Sve sto zelim sebi zelim i drugima,to je miran zivot i obezbedjena porodica...to ovde ne mogu imati.Sta treba da Markovic ostane i da primi jos koji samar od nazovi navijaca?Da za te samare leze drugi momci,a ne oni koji su lupali,jer toboze imaju zastitu i legitimacije BIA-e kojima se kurce.Da se sutra to isto i Mitrovicu dogadja,Ninkovicu?Da taj Mitrovic ciji cale eto igrom slucaja je zemljoradnik zbog necijeg mocnijeg tate ne moze da iskaze svoj potencijal(citaj Scepovicevog).Ja Partizan volim,ali ne zelim nikome zlo na ustrb toga.Plakao sam zbog njega ceo zivot sto od tuge sto od srece,ali ovu tugu koja je propracena nemocu,osecajem bezdusnosti neke,negativne atmosfere ne doziveh.Pravicemo mi Zeca od blata samo cu to reci.Najsposobniji menadzer u istoriji sportskih kolektiva u Srbiji sigurno.
Meni se zeludac prevrne kada ja vidim profesionalnog igraca koji ima veci stomak od mene(Tomic),kada vidim na terenu Babovica,Scepovica...kada otvorim zute strane i tamo umesto pevaljki glavni izvestaji o nasim igracima koju su kuravu pojebali,kojoj slali poruke,gde su sinoc izasli...umesto da se pise koju su knjigu procitali,koji restoran preporucuju za dobar rucak,veceru kao sto to rade kosarkasi istog nam kolektiva.Sere mi se kada nam trener pri negativnom rezultatu sedi zakucan za klupu kao da vodimo 5:0,blene u prazno.
Ja koji sam trenirao u tom Partizanu,samo svaki trening trenirao sa 300% iz ljubavi prema tom klubu.Orao onaj tartan iza istocne tribine,posle u Teleoptiku slavio pobede protiv Zvezde sa takvom emocijom da ti ne mogu opisati.Gde je ta emocija kod danasnjih igraca koji su generacijski blizu meni?Kad meni mogu da trnu ruke tokom derbija od neizvesnosti i uzbudjenja mogu i oni malo da mrdnu kurcem i da se potrude.Ne trazim puno zaista,samo ginite za taj dres....natopi ga znojem,krvlju ako treba i izgubi uletecu na teren i ako izgubis da ti se poklonim.
Kada bude normalno vreme onda cu svim srcem zeleti i ako treba odvajati od svojih usta da takav neki klinac ostane kod nas celu karijeru.Dok je ovakva situacija,zelim im da sto pre odu da makar ako nista kroz njih se proslavi ime Partizana negde na zapadu u dresu nekog drugog kluba.Da se kaze da je on plod cuvene Partizanove skole,a ne da ostane ovde i da mi glumi manekena na terenu i da puni stupce Skandala i Sveta.