Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Mi nazalost mnogo gubimo na eficijenciji nasih napadaca zbog naseg sistema. Salihovic niti pozadi a ni naprijed moze da pruzi mnogo usporedjeno sa tim sa bih nam doprinjeo iza Ibisevica. Konekcija dva igraca iz istog kluba je mnogo vrijedna. Naprimjer:
--------------------------Hasagic-----------------------------
------Jahic-----Nadarevic--------Spahic-----Berberovic---
-------------------------Bajramovic--------------------------
-------Pjanic--------------------------------Salihovic--------
---------------------------Misimovic--------------------------
-------------------Dzeko--------------Ibisevic----------------
--------------------------Hasagic-----------------------------
------Jahic-----Nadarevic--------Spahic-----Berberovic---
-------------------------Bajramovic--------------------------
-------Pjanic--------------------------------Salihovic--------
---------------------------Misimovic--------------------------
-------------------Dzeko--------------Ibisevic----------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne valja ti taj lijevi bek, ama bas nikako
Aaaaa, gdje cemo boljeg naci
Mah, rodit cemo ga

Aaaaa, gdje cemo boljeg naci

Mah, rodit cemo ga

Vom Jäger zum Gejagten
Nek nam Francuzi posude, oni ih imaju za izvoza ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Ma sta fali Berberovicu, covjek zna igrati na obadvje strane, ko od stijene odvaljen. Uostalom sa ovim njemackofrancuskim centrom i napadom nam i ne treba neka defenziva. 
Mislim da kada bi promjenili sistem na ovaj, pa i sa slabijim ljevi bekom, imali jacu prednost nego sa sistemom koji imamo sada.

Mislim da kada bi promjenili sistem na ovaj, pa i sa slabijim ljevi bekom, imali jacu prednost nego sa sistemom koji imamo sada.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dok je Ciro trener igraci se dijele na Ibricica i ostale. Nemam nista protiv Cire, a pogotovo protiv Ibricica , ali tako je kako je.Principatus je napisao/la:Ma sta fali Berberovicu, covjek zna igrati na obadvje strane, ko od stijene odvaljen. Uostalom sa ovim njemackofrancuskim centrom i napadom nam i ne treba neka defenziva.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Nemam ni ja nista protiv Ibricica, covjek je bolji nego kao sto ga mnogi postavljaju. Neka ga mjenja sa Pjanicem, mozda i sa Stilicem na tim pozicijama. Isto neko brz kao sto je Vladavic bih mogao sa strane opasno prodirati, to je dva puta protiv Armenije i jedanput protiv Spanije pokazao. Mislim da je Vladavic inace potcijenjen igrac.
U Glasgow-u druzegeronimo je napisao/la:Ne valja ti taj lijevi bek, ama bas nikako![]()
![]()
Aaaaa, gdje cemo boljeg naci![]()
Mah, rodit cemo ga

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Nema sanse, bolje tu nadu otpisati i naci kakvu takvu zamjenu za njega.
Berber mi ne ulijeva povjerenje ni u kom slucaju, kad mu vidim onaj prstic, sto ko biva pokazuje gdje ce se rasporediti pojedini igraci, dodje mi zlo. Jalov igrac za Repku i tu je kraj price, mada se nagovjestava da bi se i sam mogao povuci.Principatus je napisao/la:Ma sta fali Berberovicu, covjek zna igrati na obadvje strane, ko od stijene odvaljen. Uostalom sa ovim njemackofrancuskim centrom i napadom nam i ne treba neka defenziva.
Da je nama "stvoriti" jos jednog Spahica u odbrani, onda se ja ne bih bojao. Nasi napadaci moraju da zive od centarsuteva, obaTRI dobra sa igrom glavom. A nabacke sa strane po utakmici mozemo izbrojati na prste jedne ruke.
Znaci, boljka su nam bekovi ili klasicna krila koje nemamo. Onda bi sav nas raskos dosao do izrazaja, sto se tice ofanzive. Sa Misketom komandantom i Pjanicem koji tek treba da se razvije u pravog veznog igraca.
Salihovic definitivno ne moze pruzati ono sto se od njega ocekuje, ako ostane na ovoj poziciji. Covijek se totalno istrosi (zalaganje vrhunsko) ali, niti je dovoljno dobar defanzivi, nit' ima dovoljno snage da pokaze sta kreativno u napadu.
Slazem se, sistem se mora mijenjati, sa Cirom ili bez njega.
Vom Jäger zum Gejagten
Siguran, iako bi se promjenila garnitura u Savezu??Principatus je napisao/la:Nema sanse, bolje tu nadu otpisati i naci kakvu takvu zamjenu za njega.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Principatus
- Kontakt:
Taj Cirin sistem moze da funkcionise i da donosi cas u odbrani, cas u centru dodatne igrace. Kod nas to ne funkcionise, stavise nam cas pozadi, pa onda u sredini i naprijed fale igraci. Okrece se sistem protiv nas a ne u nasu korist.
Problem je isto su ti ljudi tu gdje jesu, a nasa politika ih nece izmjeniti jer ni ona ne funkcionise, dakle Sasa se nece vratiti i moramo bez njega racunati. Nazalost.
Hm ne znam. Ne mogu da ga procjenim sto se toga tice. Da li ne igra stvarno iz tog razloga ili sto inace ne zeli.Adinjo je napisao/la: Siguran, iako bi se promjenila garnitura u Savezu??
Problem je isto su ti ljudi tu gdje jesu, a nasa politika ih nece izmjeniti jer ni ona ne funkcionise, dakle Sasa se nece vratiti i moramo bez njega racunati. Nazalost.
- rob do bagro
- Kontakt:
koji je vas problem uopste
sta vi trazite od vede...da frajer zabija svaku tekmu po 5-6 golova,da blista svaku utakmicu...daj ne budite smijesni

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- NoName
- Kontakt:
robe, vedo nastavlja sa dobrim igrama u hoffenhaimu. Ostaje činjenica da još treba proigrati za reprezentaciju.rob do bagro je napisao/la:koji je vas problem uopstesta vi trazite od vede...da frajer zabija svaku tekmu po 5-6 golova,da blista svaku utakmicu...daj ne budite smijesni
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
vedo king
hebem mater svakom ko misli da je on kloc
dajte vi klocevi bar 1 gol u Bundesu i pricajte onda

Zadnja izmjena: Željoman, dana/u 21 nov 2009, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- rob do bagro
- Kontakt:
da brate...doce i to vrijeme kad ce da proradi,ja znam da ste vi nestrpljivi i ja sam pomalo...al drugo je igrat u Repki drugo je u klubu...samo sabura brateNoName je napisao/la:robe, vedo nastavlja sa dobrim igrama u hoffenhaimu. Ostaje činjenica da još treba proigrati za reprezentaciju.rob do bagro je napisao/la:koji je vas problem uopstesta vi trazite od vede...da frajer zabija svaku tekmu po 5-6 golova,da blista svaku utakmicu...daj ne budite smijesni

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Mozda je manji problem u tome da on proigra u reprezentaciji, nego da zaigra sa reprezentacijom i ona sa njim. Kao sto sam vec jedanput rekao, pitanje je sta je u Sloveniji bilo drugacije, pa ih je covjek razorio? Znam to je bilo prije povrede, ali nije to jedini razlog. Ne sjecam se da smo nekako drugacije igrali, a on im u 2. minuti uvali golcinu.
- NoName
- Kontakt:
4-4-2 je bilo drugačije ako me pamet dobro služi. Ja sam već negdje govorio: gotovo svi naši fudbaleri su naviknuti da igraju u formaciju 4-4-2 a mi vječito forsiramo neke treće formacije.Principatus je napisao/la:Mozda je manji problem u tome da on proigra u reprezentaciji, nego da zaigra sa reprezentacijom i ona sa njim. Kao sto sam vec jedanput rekao, pitanje je sta je u Sloveniji bilo drugacije, pa ih je covjek razorio? Znam to je bilo prije povrede, ali nije to jedini razlog. Ne sjecam se da smo nekako drugacije igrali, a on im u 2. minuti uvali golcinu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
E haj ti to Ciri fosilu objasni, on misli da je jos 82.NoName je napisao/la:4-4-2 je bilo drugačije ako me pamet dobro služi. Ja sam već negdje govorio: gotovo svi naši fudbaleri su naviknuti da igraju u formaciju 4-4-2 a mi vječito forsiramo neke treće formacije.Principatus je napisao/la:Mozda je manji problem u tome da on proigra u reprezentaciji, nego da zaigra sa reprezentacijom i ona sa njim. Kao sto sam vec jedanput rekao, pitanje je sta je u Sloveniji bilo drugacije, pa ih je covjek razorio? Znam to je bilo prije povrede, ali nije to jedini razlog. Ne sjecam se da smo nekako drugacije igrali, a on im u 2. minuti uvali golcinu.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
U Sloveniji je tada Vedo vec bio prozvan kao masina za golove,bio prvi vodeci strijelac Europe, i igrac u kojeg su bile uprte sve oci nogometne Europe, dok tada Dzeko jos nije bljesnuo.Principatus je napisao/la:Mozda je manji problem u tome da on proigra u reprezentaciji, nego da zaigra sa reprezentacijom i ona sa njim. Kao sto sam vec jedanput rekao, pitanje je sta je u Sloveniji bilo drugacije, pa ih je covjek razorio? Znam to je bilo prije povrede, ali nije to jedini razlog. Ne sjecam se da smo nekako drugacije igrali, a on im u 2. minuti uvali golcinu.
U Sloveniji vecina lopti je isla na Vedu, u njega se najvise vjerovalo,a on pokazao da je strasan igrac.
U medjuvremenu desila se ta nesretna povreda,a u drugoj polusezoni je Dzeko je bljesnuo i pokazao kakav je napadac.
Poslije toga vecina igre reprezentacije se svodila na Dzeku, Ibisevic je malo zapostavljen asistencijama suigraca, i tu se mogu traziti slabije partije Vede. Pogledajte zadnjih 5 utakmica i vidit cete koliko je Dzeko dobio lopti a koliko Ibisevic.
Vedo je klasicni igrac 16-erca, i nije on kriv sto nije Pele da moze nanizati 5 igraca i dati gol, i nije kriv sto dobija neupotrebljive lopte, dok Dzeko moze pogoditi odakle hoce, i trenutno je u prednosti u odnosu na njega i vecina igre se zasniva na njemu.
Jedino tu ja vidim njegove slabije partije u reprezentaciji u odnosu na Hofenhajm u kojem igra, i u kojem dobija mnogo vise upotrebljivih lopti nego u reprezentaciji.
Sad se vi slozili il ne slozili,meni nebitno,samo mi nije jasno kako pojedini padobranci mogu ga nazivati klocem itd. Vjerovatno imaju natkompenzacije potisnutog kompleksa nize vrijednosti.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Principatus
- Kontakt:
Hebiga, nije Ciro ni dobar ni toliko los kako ga ljudi postavljaju. Mozda sam nekako dodje do toga ili bih igrao drugacije da je Papac tu, no vise se ja bojim ko bih umjesto njega mogao da dodje i kako cemo onda da igramo. Sa anonimcima na kljucnim pozicijama u najvaznijim utakmicama, Dzeko da bude u defenzivnom centru itd., onda smo gotovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.