NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
ma Smajlović je i bez gola pojačanje, to se vidi iz aviona
Undici stelle - ACM 1899
Kako dobra igra danas nase ekipe....
Arap dokazao kvalitet i dobili smo dobrog golmana.
Panta Sule Kadija standardno dobri
Salka momak odigro sjajno pogotovo u defanzivi
Mujo Kera Timkov cijelu utakmicu znali sta hoce
Halil jedini koji je malo podbacio danas
Moussa odlican jedan od najboljih na terenu
Smajke solidna tekma imao par dobrih poteza ali mora popraviti realizaciju
Kahrimanovic dobar borio se momak
Mevka ko malo proigrao
Mrkovic nije dobio nesto mnogo vremena pa se i nije mogo pokazat
Sve u svemu ovako ako budu igrali sa svakog gostovanja se mozemo nadat prije svega dobroj igri a i bodovima.
Arap dokazao kvalitet i dobili smo dobrog golmana.
Panta Sule Kadija standardno dobri
Salka momak odigro sjajno pogotovo u defanzivi
Mujo Kera Timkov cijelu utakmicu znali sta hoce
Halil jedini koji je malo podbacio danas
Moussa odlican jedan od najboljih na terenu
Smajke solidna tekma imao par dobrih poteza ali mora popraviti realizaciju
Kahrimanovic dobar borio se momak
Mevka ko malo proigrao
Mrkovic nije dobio nesto mnogo vremena pa se i nije mogo pokazat
Sve u svemu ovako ako budu igrali sa svakog gostovanja se mozemo nadat prije svega dobroj igri a i bodovima.
www.nkbratstvogracanica.com
-
samke12345
- Kontakt:
dobro zasluzono ste opbjedili al bile je tu dosta djece koja su igrala al nmvz vazna je liga tucemo da deremo
liga je liga, bodovi su bodovi...bit će to paklene utakmice, ne sumnjamsamke12345 je napisao/la:dobro zasluzono ste opbjedili al bile je tu dosta djece koja su igrala al nmvz vazna je liga tucemo da deremo
trener reče da ćemo do početka prvenstva imati još jednu utakmicu, generalnu probu i to 10.8.
protivnik se traži
Undici stelle - ACM 1899
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ako se nade protivnik, hoce li onda se igrat kod kuce ili na strani ?
Super kvalitetno , poletno, jako ... ne znam kako bih vise nazvao igru ekipe Bratstva jucer.
Iako su iz oba tabora najavljivali generalnu nprobu i ocekivali trofej jucerasnji (koji je vise nego zasluzeno pripao boljem) iz ekipe Slobode se "vade " na "teske noge " " nema nam igraca " i jos(mi nismo ni imali pripreme jos i nisu nam teske noge
)...... al kad se samo
sjetim kako je Panta veliko tuzlansko pojacanje Galina nosio u malom zadnjem dzepu Mujka bi sigurno bio
jos slabiji al nema veze hrdavom ***** i dlaka smeta pa tako i navijacima slobode(ako su ono juce navijaci???? ) koji sve vise lice na proslogodisnje izdanje, al nema veze hajdi neka se oni tjese najbitnije je da u ovih 6 pripremnih utakmica nemamo poraza.
Gol razlika 15:2 , imamo odbranu beton . O sredini terena ne bih trosio rjeci tu se najveca borba
odvija za mjesto u ekipi .Delic me je jucer ocarao igrom i vidi se da je extra igrac.
Kahrimanovic jucer podbacio , 2 cista zicera nije iskoristio.
Smajlovic-Halilovic sve vise uigrana kombinacija i polahko dolaze na svoj nivo
Mousaa..
legenda , masina , motor.. nemam rjeci koje bi opisala sve njegove karakteristike
u jedno, ma svaka cast ....
I na kraju Sadikovic ... NO COMENT
Iako su iz oba tabora najavljivali generalnu nprobu i ocekivali trofej jucerasnji (koji je vise nego zasluzeno pripao boljem) iz ekipe Slobode se "vade " na "teske noge " " nema nam igraca " i jos(mi nismo ni imali pripreme jos i nisu nam teske noge
sjetim kako je Panta veliko tuzlansko pojacanje Galina nosio u malom zadnjem dzepu Mujka bi sigurno bio
jos slabiji al nema veze hrdavom ***** i dlaka smeta pa tako i navijacima slobode(ako su ono juce navijaci???? ) koji sve vise lice na proslogodisnje izdanje, al nema veze hajdi neka se oni tjese najbitnije je da u ovih 6 pripremnih utakmica nemamo poraza.
Gol razlika 15:2 , imamo odbranu beton . O sredini terena ne bih trosio rjeci tu se najveca borba
odvija za mjesto u ekipi .Delic me je jucer ocarao igrom i vidi se da je extra igrac.
Kahrimanovic jucer podbacio , 2 cista zicera nije iskoristio.
Smajlovic-Halilovic sve vise uigrana kombinacija i polahko dolaze na svoj nivo
Mousaa..
u jedno, ma svaka cast ....
I na kraju Sadikovic ... NO COMENT
Jedini koji je imao obraza doci i cestitati,respekt i hvalaGorki je napisao/la:Čestitke.
cesc4 je napisao/la: Jedini koji je imao obraza doci i cestitati,respekt i hvala
Jedini?
Sljedeću vašu pobjedu navratit ću sa obrazom (10 deka kafe,keks linđo,sok Bony+Bingo kesa)
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
baš tako, vidi se da lopta svaka ide na njega a on zna ''ganjati'' stopere.. puno znači iskustvo Muje i Damira uvijek dobar pas znaju dati..baltazar1 je napisao/la:ma Smajlović je i bez gola pojačanje, to se vidi iz aviona
Makar kupi kakav skuplji sokGorki je napisao/la:
Sljedeću vašu pobjedu navratit ću sa obrazom (10 deka kafe,keks linđo,sok Bony+Bingo kesa)![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Makar kupi kakav skuplji sokGorki je napisao/la:
Sljedeću vašu pobjedu navratit ću sa obrazom (10 deka kafe,keks linđo,sok Bony+Bingo kesa)![]()

2,50KM ,a može ti/vam biti 2 sedmice
da ne idemo u OFF

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ponesi ti to 6.kolo na tusanj, a i ti benjo uvlacig.uzu jedan mozes ponijet 2.koloGorki je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Makar kupi kakav skuplji sokGorki je napisao/la:
2,50KM ,a može ti/vam biti 2 sedmice![]()
da ne idemo u OFF
Za sve ove gracanicke dusmane sto su govorili da Denis nece smjet pisnut ako Daso bude sjedio na klupi , da Daso izvodi sastav itd itd...Eto juce ste se uvjerili da Denis ima apsolutnu slobodu i oko sastava i oko galame i oko svega,Daso se samo dvaput cuo i to kad ga je sudac opominjo i kad su se pokoskali Moussa i onaj njihovi igrac.
Takoda tisu misu dusmani jer nece ovo biti dobra sezona za vas , necete se moc nasladivat

Takoda tisu misu dusmani jer nece ovo biti dobra sezona za vas , necete se moc nasladivat
Čestitke na kupu, nadam se da će Daso bar ovaj put ekipu pustiti cijelu sezonu da igra za prvo mjesto.
Hvala na cestitkama ,najavio je da hoce a i ja mislim da hoce i to u inat MujkiCasp3r je napisao/la:Čestitke na kupu, nadam se da će Daso bar ovaj put ekipu pustiti cijelu sezonu da igra za prvo mjesto.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ako ce se inatit svom bivsem igracu onda od tog nema nista. To je ovako prilicno neozbiljno i smijesno na prvu 
075
Ma dobro to je moje misljenje,nacelnik je najavio prvo mjesto ove ili sledece godine a eto napravio je ekipu veoma jaku tako da vec ove godine mozemo ocekivat borbu za prvo mjesto.A samo motiv faktor moze biti to sto ga je Mujka sjebo pa ce sad uradit sve da mu ucera...Jer zna mujka sta mu je Daso sve dao a on tako ali nema vezeTzBulevar87 je napisao/la:Ako ce se inatit svom bivsem igracu onda od tog nema nista. To je ovako prilicno neozbiljno i smijesno na prvu
Realno prethodne dvije je gasio ekipu u drugoj polusezoni, mislim da je red da se i vi okušate u PL. Ipak u Bratstvu su još u 2. federalnoj plate bile veće nego u dosta premijerligaša, to svi znamo, a pogotovo igrači koji su prošli kroz gračanički klub u zadnjih 5-6 godina.
Btw: gledam Sloboda solidno se složila i pripremila, vi zategnuti i možda jači nego Vitez lani, Gradina ima dobar igrački kadar, Banovići iako imaju embargo na javnost prema informacijama koje imam su takođe 2 klase iznad prošlogodišnje Budućnosti... Ove sezone haman jedino Radnički crna ovca tj. u teškom položaju prije nego je sezona i počela.
Btw: gledam Sloboda solidno se složila i pripremila, vi zategnuti i možda jači nego Vitez lani, Gradina ima dobar igrački kadar, Banovići iako imaju embargo na javnost prema informacijama koje imam su takođe 2 klase iznad prošlogodišnje Budućnosti... Ove sezone haman jedino Radnički crna ovca tj. u teškom položaju prije nego je sezona i počela.
Istina mada ove sezone ako budemo prvi ili drugi nakon polusezone treba ocekivati borbu do samog kraja....Casp3r je napisao/la:Realno prethodne dvije je gasio ekipu u drugoj polusezoni, mislim da je red da se i vi okušate u PL. Ipak u Bratstvu su još u 2. federalnoj plate bile veće nego u dosta premijerligaša, to svi znamo, a pogotovo igrači koji su prošli kroz gračanički klub u zadnjih 5-6 godina.
A sto se platat tice i sam znas kako je kod nas tako da o tome ne bi da pricam.
A vas dosta zeza sef struke koji il ne zna dovest pojacanje il nece....Uglavnom ove sezone ocekujem ulazak nekog sa TK.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cini li se meni il je taj vas dasa il daso i prosle sezone najavljivao furiozno prosetavanje i premijer ligu...inace,ponasanje i i izgled mu ne bjeze puno od ekrema jevrica..naocale na celo
..ono nesto skace sa klupe
..saban apsolutni
..nesto poput ovog kloca karica 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.