Nije 200% vec 100%ŠtaIma je napisao/la:bilo ih je prvo 6 prije par sedmica, sad 12 (koliko sam prebrojao) to je 200% povecanje gledanosti za 2-3 sedmice sto znaci ako tako nastave broj ce im skociti sljedece godine u ovo vrijeme na 600-700 ljudi

Nije 200% vec 100%ŠtaIma je napisao/la:bilo ih je prvo 6 prije par sedmica, sad 12 (koliko sam prebrojao) to je 200% povecanje gledanosti za 2-3 sedmice sto znaci ako tako nastave broj ce im skociti sljedece godine u ovo vrijeme na 600-700 ljudi
komsija...sretno-prijatnomaltasa je napisao/la:Ovo što igra Sloboda ovo nije fudbal i ovakav način odlazaka na gostovanja uništava i ovako uništen bh. fudbal. Ovo je katastrofa što su oni danas prikazali i šta su igrali sramota. Godinama se ovako predstavljaju ali ovo je danas najdiletantskiji nastup ikada a gledao sam ih i protiv Sarajeva i Želje i Slavije
BRUKA !!!!
sto tomaltasa je napisao/la:Ovo što igra Sloboda ovo nije fudbal i ovakav način odlazaka na gostovanja uništava i ovako uništen bh. fudbal. Ovo je katastrofa što su oni danas prikazali i šta su igrali sramota. Godinama se ovako predstavljaju ali ovo je danas najdiletantskiji nastup ikada a gledao sam ih i protiv Sarajeva i Želje i Slavije
BRUKA !!!!
Sta si ocekivao Barcelonu.Hahahha.Ma daj budi realan.maltasa je napisao/la:Ovo što igra Sloboda ovo nije fudbal i ovakav način odlazaka na gostovanja uništava i ovako uništen bh. fudbal. Ovo je katastrofa što su oni danas prikazali i šta su igrali sramota. Godinama se ovako predstavljaju ali ovo je danas najdiletantskiji nastup ikada a gledao sam ih i protiv Sarajeva i Želje i Slavije
BRUKA !!!!
još ako skontaš da su bili ravnopravni Olimpiku onda kako su tek oni odigralisarajlija89 je napisao/la:sto tomaltasa je napisao/la:Ovo što igra Sloboda ovo nije fudbal i ovakav način odlazaka na gostovanja uništava i ovako uništen bh. fudbal. Ovo je katastrofa što su oni danas prikazali i šta su igrali sramota. Godinama se ovako predstavljaju ali ovo je danas najdiletantskiji nastup ikada a gledao sam ih i protiv Sarajeva i Želje i Slavije
BRUKA !!!!![]()
![]()
Znam da se brane i izlezavaju tradicionalno al kako su vam onda zabili gol![]()
![]()
Hajd ukratko neko izvjestaj nek napise...
Očekivao osam da dodju igrati fudbal a ne nabijati loptu u polje i valjati se po terenu, otezati sa izvodjenjem prekida, igrati sa 5 stopera i bez napadača u jednom momentu je više nego smješnoUrban Batalion je napisao/la:Sta si ocekivao Barcelonu.Hahahha.Ma daj budi realan.maltasa je napisao/la:Ovo što igra Sloboda ovo nije fudbal i ovakav način odlazaka na gostovanja uništava i ovako uništen bh. fudbal. Ovo je katastrofa što su oni danas prikazali i šta su igrali sramota. Godinama se ovako predstavljaju ali ovo je danas najdiletantskiji nastup ikada a gledao sam ih i protiv Sarajeva i Želje i Slavije
BRUKA !!!!
danas vidim jednog sa slike doticnog navijaca jer ga znam licno i u pricu ,inace momak je iz bugojna i nikakve veze nema sa olimpikom a znam ga kao simpatizera zelje , vecina ovih momaka nije iz sarajeva i tu su studenti a sta znaci im drzati ovaj zeleni bar sal ni oni sami neznaju ali eto valjda se osjecaju popularni u masi od 10 ljudi i gotiva im se oznaciti na fejsu da ih vidi neko iz njihovog gradasamir_tm87 je napisao/la:
svakoga dana u svakome pogledu sve vise i vise napredujemo
Marnuli sa munare zastavu i "sredili" jemirsoooTM87 je napisao/la:ee imam pitanje
Gdje ste radili Bar salove ??
Sta ti je smjesno,,,,,,,,,Ljumani_Banovici je napisao/la:eee sad ih ima 11..hehehe![]()
12, malo bolje prebrojLjumani_Banovici je napisao/la:eee sad ih ima 11..hehehe![]()
12 jednog ne vidis u guzviLjumani_Banovici je napisao/la:eee sad ih ima 11..hehehe![]()
Bravo za dolazak ovog vrsnog napadaca i nadam se da ce biti golova jer mislim da je Olimpicu nedostajao GOL MAJSTOR,,,,,,,Jedan je Nijaz Gracic -jedan jedini,,,,,,,,,,Pirke_TM87 je napisao/la:Raščić tri godine u Olimpicu
Admir Raščić, 28-godišnji bivši napadač Željezničara, Sarajeva i norveškog Sendefjorda potpisao je trogodišnji ugovor sa sarajevskim Olimpicom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.