NK Široki Brijeg
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
jedina pjesma vam je za ovaj grad i ljude bori se
Vezano za Thompsona, kad god igra NK Siroki Brijeg ili HKK Siroki, u poluvremenu ili na kraju utakmice pjeva ona jedno te ista njegova pjesma, tako da to nije nista novo... a vezano za negodovanje oko protivnika, Zrinjski ima dobar koeficijent i nositelj je u drugoj rundi, dok Siroki nije, a tada postoji mogucnost da se dobiju drasticno razliciti timovi po kvaliteti, kako je to bilo sada... treba napomenuti da je Tre Penne osvajac Kupa San Marina, pa je zato dobio mogucnost da igra od drugog pretkola EL, to imaju svi osvajaci kupova u najgorem slucaju... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Cestitke na zasluzenom prolasku dalje,igrali su momci koliko im je bilo i dovoljno,posao im olaksali Slovenci sa kartonima i samo je trebalo da rutinski privedu tekmu kraju.Sada protiv Austrie nece biti ni izblizu ovakav dvomec.
Ne znam kakvi su ove godine sa ekipom,prosle sam ih godine gledao uzivo kada su igrali protiv Vojvodine i stvarno odlicno deluju na terenu.
Ne preostaje mi nista nego vam pozeleti srecu i da pokusate proci dalje.
Ne znam kakvi su ove godine sa ekipom,prosle sam ih godine gledao uzivo kada su igrali protiv Vojvodine i stvarno odlicno deluju na terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ajd yebo tompsona.
Čestitke na demoliranju Olimpije u 2 tekme, i na više nego zasluženom prolazu. Puno sreće protiv Austrie, trebaće vam.
Čestitke na demoliranju Olimpije u 2 tekme, i na više nego zasluženom prolazu. Puno sreće protiv Austrie, trebaće vam.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
HvalaDevil je napisao/la:Cestitke na zasluzenom prolasku dalje,igrali su momci koliko im je bilo i dovoljno,posao im olaksali Slovenci sa kartonima i samo je trebalo da rutinski privedu tekmu kraju.Sada protiv Austrie nece biti ni izblizu ovakav dvomec.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
Na osnovu boljih rezultata u Europi u zadnjih pet godina... uostalom, uvjeri se sam:Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2010.html
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
nisam ih pretjerano pratio ali sam imao utisak da je siroki puno bolji u europi... a sjecam se da je zrinjski gubio od svega i svacega.. od nekakvih bankaraIsnar je napisao/la:Na osnovu boljih rezultata u Europi u zadnjih pet godina... uostalom, uvjeri se sam:Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2010.html
Ni meni! Siroki je bio drugi, a Zrinjski cetvrti!Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nije ni meni jasno zasto je FKS 221 u evropi a treba da budemo medju 170 i nije mi jasno kako je nasa liga zadnja na svijetu a realno treba da bude u top 40 
Sta ima veze ko je bio koji u prvenstvu, otkad se to gledalo pri odredjivanju nositelja... uostalom, ima gore pa vidi u cem je fazon...EdinTM87 je napisao/la:Ni meni! Siroki je bio drugi, a Zrinjski cetvrti!Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
zrinjski ima malo veci koeficijent zbog toga jer su bili prvaci prosle godine...EdinTM87 je napisao/la:Ni meni! Siroki je bio drugi, a Zrinjski cetvrti!Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
svaka cast nasima ,5-0
- elninho_resTO
- Kontakt:
cestitam na prolasku u drugi krug,sretno i da dogurate sto dalje
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Cestitke susjedi iz zapadne hercegovine!Sretno protiv Austrie,kao sto bi u vas gore rekli: vakat je da i ovi austrijanci vise se preskoce! 
HSK Zrinjski Mostar
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije ni meni jasno zasto je FKS 221 u evropi a treba da budemo medju 170 i nije mi jasno kako je nasa liga zadnja na svijetu a realno treba da bude u top 40
Ko je rekao da je zadnja u svijetu ? To su gluposti, nasa liga je jaca barem od 10 Evropskih samo sto financijski stojimo lose.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
cestitke na prolazu 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
nasa liga je u regionu sigurno broj 1 (izuzev velike 4) jer imamo najvise podjednako dobrih ekipa.problem su finansije te normalno odigravanje lige pomocu direktnih prenosa utakmica, normalnog sudjenja, a sto se posjete tice tu smo sigurno prvi.
p.s. cestitke sirokom i zrinjskom na prolazu
NAPRIJED ZVIJEZDA GRADACAC
p.s. cestitke sirokom i zrinjskom na prolazu
NAPRIJED ZVIJEZDA GRADACAC
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
Cestitke Sirokom! Sretno protiv Austrije!
Sa smanjenjem nase lige dobili bi u roku 3 godine najinteresantniju ligu u regionu. Srpska i Hrvatska liga imaju samo par interesantnih meceva. U nas bi sa recimo 10 klubova svaki mec bio derby.
Zamislite samo:
Velez
Zrinjski
Sarajevo
Zeljo
Siroki
Celik
Sloboda
Borac
Leotar
Jednistvo Bihac
Manji troskovi i svaka utakmica derby. Zadnja dva igraju turnir protiv prva dva iz lige federacije i RS za ostanak ili u lazak u ligu.
Ali dzaba kada nam hajvani vode fudbal.
Sa smanjenjem nase lige dobili bi u roku 3 godine najinteresantniju ligu u regionu. Srpska i Hrvatska liga imaju samo par interesantnih meceva. U nas bi sa recimo 10 klubova svaki mec bio derby.
Zamislite samo:
Velez
Zrinjski
Sarajevo
Zeljo
Siroki
Celik
Sloboda
Borac
Leotar
Jednistvo Bihac
Manji troskovi i svaka utakmica derby. Zadnja dva igraju turnir protiv prva dva iz lige federacije i RS za ostanak ili u lazak u ligu.
Ali dzaba kada nam hajvani vode fudbal.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koje je igrace Siroki doveo za narednu sezonu?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Trenutno korisnika/ca: aimar21, Burberry46 i 21 gost.