Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
https://www.itv.com/itvplayer/itv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam ovdje gledao ali treba gledati preko Chromea i skinuti dodatak "ZenMate" i podesiti lokaciju na UK. Ako vas traži postcode zalijepite ovo: EC4Y 0HQ. Često prenose i utakmice engleza u LP, engleski komentator i prijenos ne šteka te je slika dobra.
Ja sam ovdje gledao ali treba gledati preko Chromea i skinuti dodatak "ZenMate" i podesiti lokaciju na UK. Ako vas traži postcode zalijepite ovo: EC4Y 0HQ. Često prenose i utakmice engleza u LP, engleski komentator i prijenos ne šteka te je slika dobra.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovo je jedna od najlošijih utakmica koju sam ja gledao, a da su igrali na Wembleyu...
Igra bez igre, ako se tako može reći...trojac iz Liverpoola je pokušavao nešto međusobno iskombinovati...dvojac iz Arsenala isto tako...i tu je Rooney koji nije znao šta da radi na terenu, jer ovi "klanovi" Liverpoola i Arsenala međusobno nešto pokušavaju, a on samo gleda kao nijemi posmatrač...onaj njegov udarac sa preko 20. metara u, oprilike, 32. minuti najbolje ocrtava kako se tip osjećao indisponirano na terenu...
Znači, spremljena taktika Hodgsona za ovaj meč-NULA!
Po meni je Sterling bio najbolji na terenu, ali i on je mogao mnogo, mnogo bolje...
Igra bez igre, ako se tako može reći...trojac iz Liverpoola je pokušavao nešto međusobno iskombinovati...dvojac iz Arsenala isto tako...i tu je Rooney koji nije znao šta da radi na terenu, jer ovi "klanovi" Liverpoola i Arsenala međusobno nešto pokušavaju, a on samo gleda kao nijemi posmatrač...onaj njegov udarac sa preko 20. metara u, oprilike, 32. minuti najbolje ocrtava kako se tip osjećao indisponirano na terenu...
Znači, spremljena taktika Hodgsona za ovaj meč-NULA!
rambo16 je napisao/la:Ko je bio najbolji jer nisam gledo?
Po meni je Sterling bio najbolji na terenu, ali i on je mogao mnogo, mnogo bolje...
Joint_fc
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A ja na ovorambo16 je napisao/la:
Naletih na ovo.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Milner i Rooney su imali fine pokušaje. 
to su ti fudbalski NBA-ovci
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakvi su antitalenti ovi Englezi da te bog sacuva, pa nije ni cudo sto Arsenla igra najgori fudbal u ne znam koliko godina to je zbog sve veceg broja engleza u nasoj ekipi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Uvijek kad treba popljuvati Englesku bit ću prvi u redu. Pa tako i ovaj put nakon tekme protiv Norveške.
Ljudi blage veze s vezom nemaju, a trener im je jedan obični diletant. Bolje da ugase reprezentaciju, nego da se ovako ''bruče'' bezveze. Pa to je tuga jedna, ta njihova igra to ni na šta živo ne sliči. S Hodgsonom će biti opet debakl na velikom natjecanju. Ajde sada zaljubljenici u Tri lava popljujte me.
Ili za promjenu budite realni i recite da je Engleska jedna jako prosječna reprezentacija. Snaga Premiershipa leži u stranim igračima i kapitalu, a ne akademijama i engleskim talentima. I ovi Englezi što dobro igraju (Sturridge npr) igraju dobro u svojim klubovima, a neki su i u tim klubovima u staganciji (Wilshere npr). A što se Rooneyja tiče taj nije odigrao poštene utakmice već neko vrijeme. Otkako je potpisao astronomski ugovor s ManU to više nije onaj igrač. Kakva je to ubojica bila prije recimo 4-5 godina. Tuga na šta je Engleska spala. I debakl u Brazilu ih ničemu nije naučio.
Ljudi blage veze s vezom nemaju, a trener im je jedan obični diletant. Bolje da ugase reprezentaciju, nego da se ovako ''bruče'' bezveze. Pa to je tuga jedna, ta njihova igra to ni na šta živo ne sliči. S Hodgsonom će biti opet debakl na velikom natjecanju. Ajde sada zaljubljenici u Tri lava popljujte me.
Ili za promjenu budite realni i recite da je Engleska jedna jako prosječna reprezentacija. Snaga Premiershipa leži u stranim igračima i kapitalu, a ne akademijama i engleskim talentima. I ovi Englezi što dobro igraju (Sturridge npr) igraju dobro u svojim klubovima, a neki su i u tim klubovima u staganciji (Wilshere npr). A što se Rooneyja tiče taj nije odigrao poštene utakmice već neko vrijeme. Otkako je potpisao astronomski ugovor s ManU to više nije onaj igrač. Kakva je to ubojica bila prije recimo 4-5 godina. Tuga na šta je Engleska spala. I debakl u Brazilu ih ničemu nije naučio.
Budimo realni - sa onim buljookim diletantnom na klupu bi i Španija iz prajma izgledala kao prosjecna selekcija.Caeruleus je napisao/la:Uvijek kad treba popljuvati Englesku bit ću prvi u redu. Pa tako i ovaj put nakon tekme protiv Norveške.
frajer sa svojom opskurnom pojavom ubija svaku želju za fudbalom i najvecim patriotima i profesionalcima.
Kako da takav klaun stekne autoritet među igracima i da natjera ekipu na zalaganje
Nemoguće je sa Sovom izgledati kao ozbiljan profi tim, taman imao 20 nosioca zlatni lopti u rosteru.
Ma njima treba totalna rekonstrukcija od buljookog pa nadalje cuj Millner,Delph,ma i onaj Thowsend nista,sve neki polovnjaci samo im fale Young i Cleverli! 
Što je najgore frajer je promišljena hulja bez imalo morala koja ne želi odstupiti još 2 godine....cisto iz finansijskih razloga, ako treba to uopšte naglašavati.
rio_Ferdy88 je napisao/la:A ja na ovorambo16 je napisao/la:
Naletih na ovo.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledao sam letimice tekmu protiv Norveške,a i ono što sam vidio je blagi užas...Možda izgleda nelogično ali ova Engleska je skup totalno bezidejnih i promašenih igrača na čelu sa još većim klaunom.Igrači kojiu koliko toliko nešto i rade su Cahil i Sturige.ovo ostalo je bogu plakati..Sada kada nemaju Gerarda i Lamparda su totalno pogubljeni,nemaju čak ni neke ikone repke koja može zagalamiti,na silu nešto napraviti....zvuči nevjerovatno da od onakve lige i na toliki broj stanovnika ne mogu iz svoje domaća akademije izvući 11 relativno dobrih igrača..i zaboravih Walbecka...e moj Arsene,da Bog dao da ti postigne 30 golova u sezoni,ali on je klasična fudbalska maskota
Daniel Sturridge has been ruled out of England's opening Euro 2016 qualifier against Switzerland on Monday.
“Daniel Sturridge picked up an injury on his thigh in training.
"He has had a scan and will now return to Liverpool FC for treatment. He will play no part in the forthcoming Switzerland match.”
A.F.C. Bournemouth!
Zanimljivu priču ispričao je Lampard. Govorio je o Luku Shawu kao o velikom potencijalu ali je rekao da je i on jedan od razloga zasto se je penzionisao kad je u pitanju reprezentacija.
Rekao je da je razgovarao sa Shawom i spomenuo mu Tony Adamsa na šta ga je Luk gledao zbunjeno i upitao ko je to? Lampard nije mogao vjerovati da ovaj ne zna ko je Adams i rekao je da je to bio jedan od razloga da vidi da je njegovo vrijeme u reprezentaciji prošlo.
A.F.C. Bournemouth!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, rekao je već da nije pogledao tekmu sa SP-a do 2010, tako da ne iznenađuje ni ovo, mlad je 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne moš ne znat za Tony-a. Jednostavno NE MOŽEŠ! Još si lafo i profi fudbaler.
A.F.C. Bournemouth!
To bas moras biti pravi dudukrambo16 je napisao/la:Ne moš ne znat za Tony-a. Jednostavno NE MOŽEŠ! Još si lafo i profi fudbaler.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.