I meni se drug nedavno zalio da osjetno manje predje nego sto je prelazio prije..harisbokii je napisao/la:Pozz
Da li je neko imao problema sa Gazpromovim gorivom, auto slabije vuce, manje se pređ3 i slicno ??
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Energopeteol/Ina i slovenacki Petrol i ne sikiraj se ni za motor/dizne ni za potrosnju. Vozarim svaki dan na posao 70km, znam sta pricamAnder21 je napisao/la:I meni se drug nedavno zalio da osjetno manje predje nego sto je prelazio prije..harisbokii je napisao/la:Pozz
Da li je neko imao problema sa Gazpromovim gorivom, auto slabije vuce, manje se pređ3 i slicno ??
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
I moja preporuka Energopetrol
Dugo vremena euroclas sipam, prezadovoljan.

Mia San Mia
Ima li ikakve razlike na razlicitim pumpama od istog prodavaca? Npr energopetrol na pofalicima i na cvili.
Nisama siguran, al mozda i ima, mozda i od tankovai sl.. I ja i ćale nekako kontamo da je bolje na jednom pumpi nego na drugoj od istog proizvođaca. Il smo samo mi to umislili
Mada sto se tice EP, mislim da im je daleko najkvalitetnije gorivo.

Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Automobili, motori...
Meni gorivo iz gasproma je najbolje do sad koje sam sipo iskreno, nekako auto lakše radi ko da mi je malo prodisalo 

I meni je isti slucaj.. Koliko god bilo jeftino na nekoj drugoj pumpi, zna se gdje se sipaR32 je napisao/la:Nisama siguran, al mozda i ima, mozda i od tankovai sl.. I ja i ćale nekako kontamo da je bolje na jednom pumpi nego na drugoj od istog proizvođaca. Il smo samo mi to umisliliMada sto se tice EP, mislim da im je daleko najkvalitetnije gorivo.

- Centre forward
- Kontakt:
Dobro je svako dok ne predje 2 KM-e po litru, jel. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Haha jest za neke, tako nekako 
Ja sam par puta nasuo na drugim pumpama, i 2x se auto ugasio u voznji ( dizel )... od tada samo EP i prede kao maca, najskuplji ec 2.4 mislim da je bio il i 2.5 al nema veze, ovam onegdje jeftinije samo trenutno u dzepu ti ostane vise.
Nego kakva je razlika između 95 i 98?

Ja sam par puta nasuo na drugim pumpama, i 2x se auto ugasio u voznji ( dizel )... od tada samo EP i prede kao maca, najskuplji ec 2.4 mislim da je bio il i 2.5 al nema veze, ovam onegdje jeftinije samo trenutno u dzepu ti ostane vise.
Mia San Mia
Oktanska vrijednost ako se ne varam.. Auto bolje ide sa 98, nego sa 95..R32 je napisao/la:Haha jest za neke, tako nekako
- Marsal
- Kontakt:
žope ali ne slušaj mene, ja volim kontrirat ovim švabama pametnim, toliko su mi se popeli na qurac sa vw da bih radije vozao Robin Relianta nego golfa 7-icu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nesto gledam u intervalu od 5-6 milja. Al lovu bi imao tek sljedece godine.Marsal je napisao/la:žope ali ne slušaj mene, ja volim kontrirat ovim švabama pametnim, toliko su mi se popeli na qurac sa vw da bih radije vozao Robin Relianta nego golfa 7-icu.

Fabija je meni top auto ali ne znam koliko je vjerovati cesima.

1946
- Centre forward
- Kontakt:
Golf > ostatak auto industrije, u toj klasi naravno.
Fabia je češka koliko je Bentley engleski, znači nikako.
Zahvalno vozilo, samo treba izbjegavat' benzinca s' tri cilindra, em je nejak, em enormno troši. TDI je idealan izbor, k'o zvrka. Kupi sebi Superb i riješen problem. 
Fabia je češka koliko je Bentley engleski, znači nikako.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Marsal
- Kontakt:
Jedan od mojih najboljih drugova voza Fabiu 1.9 TDI, auto je prva liga fakat samo što ti ja ne bih znao reći ništa više, jbg poprilično sam laik, znam samo da će sad 2 god da je kupio i osim što je radio veliki servis (više zato što je frik za autima nego što je bilo potrebno) nikakvih više problema nije imao. Pozadi ima mjesta i za taslačit
, kad meni dugonji bude ugodno kud ćeš dalje
a dovoljno je mala da je svugdje možeš parkirat. Meni je ona superiška, bolja i od čvrke i žopeta.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imam dvije cetvorke, kod mene i brata, sto neko rece fakat zahvalno auto i u tom cjenovnom rangu je najbolje kupiti.
Obje su SDI, al nemam problema, na pocetku ide slabije nasuprot tdi-ja međutim na vecim obrtajima, i brzinama ide odlicno. Uz svako brdo sam uspio nabrati stoju i odrzati. Godisnje 15-ak hiljada km pređem.
Mada ako uzmes i 307-icu, ako budes dobro odrzavao vjerovatno ce te posluziti. I ako je od pouzdanog covjeka.
Obje su SDI, al nemam problema, na pocetku ide slabije nasuprot tdi-ja međutim na vecim obrtajima, i brzinama ide odlicno. Uz svako brdo sam uspio nabrati stoju i odrzati. Godisnje 15-ak hiljada km pređem.
Mada ako uzmes i 307-icu, ako budes dobro odrzavao vjerovatno ce te posluziti. I ako je od pouzdanog covjeka.

Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ako ti nije bed vozit auto koji trosi 10l po graduCentre forward je napisao/la:Golf > ostatak auto industrije, u toj klasi naravno.
Fabia je češka koliko je Bentley engleski, znači nikako.Zahvalno vozilo, samo treba izbjegavat' benzinca s' tri cilindra, em je nejak, em enormno troši. TDI je idealan izbor, k'o zvrka. Kupi sebi Superb i riješen problem.
⭐
Ovako za studentske dane prije bi uzeo cvrku jer je jeftinija za odrzavanje. A sto se tice same voznje, udobnosti i generalno kvaliteta nema tog insana koji ce me ubijedit da je bolje cvrka od 307. Vozio sam se, i vozio sam barem 10 cetvorki i nijedna nije mogla prismrdit mojoj bivsoj 307.
Ne znam Bgm, Golf 4, Fokus, Laguna.. svi istih godista i cijene tu negdje.. meni nema neke razlike, sve su tu negdje... vozao sve 3, i vozio se. Ja razlike nisam mogao primijetiti, sve je to tu negdje... Sta vise moje misljenje je vise da na sta se naviknes da ti to bolje lezi i bolje izgleda...
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja imam peugeota kombi mali u fazonu kao vw caddy, koje je to gowno od vozila nevjerovatno
jos ga uzeo kao novog oko 20k, i sad imam kitu u usta poslije, znam da nije neko mjerilo, ali ja vise nikada nista iz peugeota ne uzimam
jos ga uzeo kao novog oko 20k, i sad imam kitu u usta poslije, znam da nije neko mjerilo, ali ja vise nikada nista iz peugeota ne uzimam