EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NoName
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Mirza ce u 2p zabiti makar 15 komada!
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Telka na 4/14.
Ostatak ekipe 8/19.
Stvarno Mirza previše forsira ove Dirk Nowitzki šuteve. Mislim da je samo jednom ili eventualno dvaput bio normalan šut, sve ostalo je bilo isforsirano (govorim o ovim promašajima). Wright bolji nego jučer (dobro, to i nije teško), ali opet nedovoljno dobar da se napravi neka razlika. U skoku je neprikosnoven.
U pojedinim momentima se primijete znakovi života kod naših reprezentativaca. No, slabo je to. Dobra odbrana se igra na Riceu, pogodio je samo jedan šut iz igre.
Može se ovo dobiti. Vjerujem da će to i biti slučaj samo da Telka shvati kako nije teniser već košarkaš.

Ostatak ekipe 8/19.

Stvarno Mirza previše forsira ove Dirk Nowitzki šuteve. Mislim da je samo jednom ili eventualno dvaput bio normalan šut, sve ostalo je bilo isforsirano (govorim o ovim promašajima). Wright bolji nego jučer (dobro, to i nije teško), ali opet nedovoljno dobar da se napravi neka razlika. U skoku je neprikosnoven.
U pojedinim momentima se primijete znakovi života kod naših reprezentativaca. No, slabo je to. Dobra odbrana se igra na Riceu, pogodio je samo jedan šut iz igre.
Može se ovo dobiti. Vjerujem da će to i biti slučaj samo da Telka shvati kako nije teniser već košarkaš.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne griješite se....Tele je statisticki gledano naša najjaca karika sa 10 poena (dosad)....to što ispuca brdo lopti, pa može mu se
dok je ovakvog selektora, može mu se....naime, selektor sve to dopušta 

Zadnja izmjena: 111, dana/u 06 sep 2013, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- savatihotece
- Kontakt:
Ma pusti šuplje. Nemam mu ja šta praštat nisam ni hodža ni pop.kokuz je napisao/la:Ni meni se ne sviđa kako igra Teletović, ali da pobijedimo, sve će mu biti oprošteno.
Tako da sudite poslije utakmice, a ne sada.
A svoj sam sud već dao i neću ga mijenjat. Teletović nas je uhako.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- ArthurBishop
- Kontakt:
Nemoj tako, nemamo mi pojma. Mirza je igračina ba, saigrači ga koče. Oni su ga ohladili, ne daju mu jadniku da šuta. Tjeraju ga samo da trči i da skače, šikaniran je u reprezentaciji._dreamer_ je napisao/la:Zasto da mu oprostim? Pa ako izgubimo, ovo je njegov poraz. I pitamo se sto nema protoka lopte, sto ovo, sto ono. Pa ono sto je bilo akcija je bilo na relaciji Kikan, Zack, Sutalo, Djedovic. Ne znam nijednu akciju da je Mirza u njoj sudjelovao. Mirza je balast, on umjesto da udvajanja koristi da otvara saigracima prostor, on glumi Dirka.kokuz je napisao/la:Ni meni se ne sviđa kako igra Teletović, ali da pobijedimo, sve će mu biti oprošteno.
Tako da sudite poslije utakmice, a ne sada.
Da se Mirza podredi timu, imao bi em vise prostora za igru em bi i drugi dosli do izrazaja. ja samo ne mogu da vjerujem da ovo ostali trpe, ovakvo silovanje. Ne mogu da vjerujem da Aco nema muda da ga izvede i ostavi na klupi, pa makar igrala ona taraba od Bavcica. Pa ko on misli da je, heeej? yebali te i netsi bolan, tek kad u istim nesto pokazes, onda se busaj u prsa i govori da si neko i nesto.
Ovo je sramno za mene, ovo je nesto nevjerovatno. Uzeo je 14 suteva za poluvrijeme, ja zaista ne mogu da vjerujem, isto kao da mi nemamo nijednog drugog sutera u timu... Ocaj, zgrozen sam. Sto je najgore, ova CG je smijesan tim, bolji smo od njih ali ce nas dobiti zaradi nekakvih dignutih noseva...

Mirza izdrži, uz tebe smo.

Željezničar za život cijeli!
u jednom momentu je Aco bas prijeko pogledao Teleta, tijekom time outa, kao da gori od zelje da mu saspe sve u lice, al' ocito ne smije ili ne zeli 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa Avdić je prije početka utakmice rekao da Pašalić neće igrati, ali nije rekao zbog čega.
Fina rola Kikanovića i Šutala, bar zasad. Wright bolji nego juče, ali opet nije na očekivanom nivou.
Nije toliko Crnogorcima bitan ni skok koliko je bitan Amer. Ako neko njega ustopa, stvar je riješena.
Pa ovako nešto ti je bilo i u kvalama u Areni kad su pobijedili Srbiju. Tad je sjećam se i Popović pogađao trojke, a Šehoviće je baš bilo prosralo. Još u zadnjoj sekundi onaj mali Ivanović sa centra uvali za pobjedu.
Može ovo dobiti BiH.
Fina rola Kikanovića i Šutala, bar zasad. Wright bolji nego juče, ali opet nije na očekivanom nivou.
Nije toliko Crnogorcima bitan ni skok koliko je bitan Amer. Ako neko njega ustopa, stvar je riješena.
legenda reala je napisao/la:Al koji smo mi baxuzi, jbt nama ovaj Aleksa i mlađi Šehović daju trojke sa deset metara![]()
Pa ovako nešto ti je bilo i u kvalama u Areni kad su pobijedili Srbiju. Tad je sjećam se i Popović pogađao trojke, a Šehoviće je baš bilo prosralo. Još u zadnjoj sekundi onaj mali Ivanović sa centra uvali za pobjedu.
Može ovo dobiti BiH.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znaci da nam je selektor bezmudan, miš mekinjaš....zato Tele obilato šutira, boli ga qdziza_23 je napisao/la:u jednom momentu je Aco bas prijeko pogledao Teleta, tijekom time outa, kao da gori od zelje da mu saspe sve u lice, al' ocito ne smije ili ne zeli
Sto vi serete po Mirzi to je strasno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kenja.nje po Mirzi kako vidim,a niko nije sposoban sebi da kreira sut(osim Nihada i Zacka),dok su i ostali pokazali kakvi su igraci i suteri u ova prethodna 2 dana.Bolje da on suta sa 8m preko ruke nego debil tipa Gordic kad je sam,pa vi to shvatite kako hocete!Jos jedna stvar,covjek je suter,strijelac i nije neko ko razigrava,vec treba da ga se razigra,a njegovi saigraci mu ne mogu kreirati lagani poen!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 sep 2013, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
DejaNMG je napisao/la:Suad is vodi loptu.![]()
Muha bez sekunde u igri.
Muha je povrijeđen.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ne brinite ljudi, sad će Bavčić da izdominira

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Mirza mora sad zabiti 15 poena uz procenat šuta 70% - da bi se iskupioNEZALAGANJE je napisao/la:Kenja.nje po Mirzi kako vidim,a niko nije sposoban sebi da kreira sut(osim Nihada i Zacka),dok su i ostali pokazali kakvi su igraci i suteri u ova prethodna 2 dana.Bolje da on suta sa 8m preko ruke nego debil tipa Gordic kad je sam,pa vi to shvatite kako hocete!
- inacefindecko
- Kontakt:
mijenjam 20 sandžaklija iz Sarajeva za braću Šehović!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mirza mora igrati svoju igru,a ostali moraju skontati da i oni nesto moraju zabiti.Ovo je ekipni sport i bez ucinka svih ,nema pobjede.U prva dva dana samo su nam 3 igraca davala poene u kombinaciji Zack/Kikan koji su se zamijenili jednu tekmu...Ostalih ni na mapi ili se pojave kad smo mi na -10 vec!111 je napisao/la:Mirza mora sad zabiti 15 poena uz procenat šuta 70% - da bi se iskupioNEZALAGANJE je napisao/la:Kenja.nje po Mirzi kako vidim,a niko nije sposoban sebi da kreira sut(osim Nihada i Zacka),dok su i ostali pokazali kakvi su igraci i suteri u ova prethodna 2 dana.Bolje da on suta sa 8m preko ruke nego debil tipa Gordic kad je sam,pa vi to shvatite kako hocete!
NEZALAGANJE je napisao/la:Mirza mora igrati svoju igru,a ostali moraju skontati da i oni nesto moraju zabiti.Ovo je ekipni sport i bez ucinka svih ,nema pobjede.U prva dva dana samo su nam 3 igraca davala poene u kombinaciji Zack/Kikan koji su se zamijenili jednu tekmu...Ostalih ni na mapi ili se pojave kad smo mi na -10 vec!111 je napisao/la:Mirza mora sad zabiti 15 poena uz procenat šuta 70% - da bi se iskupioNEZALAGANJE je napisao/la:Kenja.nje po Mirzi kako vidim,a niko nije sposoban sebi da kreira sut(osim Nihada i Zacka),dok su i ostali pokazali kakvi su igraci i suteri u ova prethodna 2 dana.Bolje da on suta sa 8m preko ruke nego debil tipa Gordic kad je sam,pa vi to shvatite kako hocete!
Ostali zabijaju dovoljno, fale mirzini poeni, kako ne kontas covjece. 4 od 15, to je ocajan procenat za nekoga ko se smatra vrhunskim suterom. Ocajan! Gdje su mu asistencije, buduci da ga cesto udvajaju? Nijedne. Lik previse forsira i to svako normalan vidi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ArthurBishop
- Kontakt:
Netačno. I nikad neće biti tačno. Nije bolje da on šutira sa 8m preko ruke, nego slobodan igrač sam kao duh. Nikad i neće biti bolje. Ako si trenirao košarku, to bi trebao da znaš. Sad druga je stvar što on tjera vodu na svoj mlin, pa ne želi da napravi višak, jer misli da će pogoditi prije nego Gordić sam. Možda i hoće, al' to je pogrešno razmišljanje i uvijek se traži bolja opcija u napadu. Ne traži se jedino u slučaju kada si ili MJ ili KB, a njih su samo dvojica u univerzumu čitavom.NEZALAGANJE je napisao/la:Kenja.nje po Mirzi kako vidim,a niko nije sposoban sebi da kreira sut(osim Nihada i Zacka),dok su i ostali pokazali kakvi su igraci i suteri u ova prethodna 2 dana.Bolje da on suta sa 8m preko ruke nego debil tipa Gordic kad je sam,pa vi to shvatite kako hocete!Jos jedna stvar,covjek je suter,strijelac i nije neko ko razigrava,vec treba da ga se razigra,a njegovi saigraci mu ne mogu kreirati lagani poen!
Mogu mu kreirati kad bi on htio da se prilagodi, međutim on kad primi loptu nema povratnog pasa, nema protoka lopte, nakon udvajanja on u 90% slučajeva uzme šut kao Dirk. To je pogrešna igra.
Opet ponavljam, za ove koji brane Mirzu, po njemu se mora srat'. Ovakav lider, kapiten, vođa ne može biti. Za sve ostalo pogledajte jednu utakmicu Jana Veselog u reprezentaciji Češke, Gorana Dragića u slovenačkoj reprezentaciji, pa ako hoćete i Marca Gasola u španskoj reprezentaciji (iako on ima saigrače boli glava..).
Željezničar za život cijeli!
Mirza

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
nije samo problem što se Mirza ispucava danas, vec je vrlo loš i u defanzivi...eto, ovaj Duljević ga oplođava citavu tekmu sa onim horokom....piša se po njemu, realno
- legenda reala
- Kontakt:
Meni samo nije jasno šta rade naši treneri, pa mi jbt već 15 godina ne umijemo zagraditi defanzivni skok

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.