SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- haris_alibaba
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
eh sad ni ja nista nerazumijem
neznma trebaju se oni obratiti na sta misle i u cemu je problem
neznma trebaju se oni obratiti na sta misle i u cemu je problem
Koja katastrofa Papilon20 nije odigrao,a ovako vazna utakmica. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- __Liedson__
- Kontakt:
puu...bem ti west ham,sto dadose drugi gol...

Mislish United - Cekicari 0-1 Hammers aktraktivno makazicama za prednost gostiju 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Jedinstvo Manchester vodi protiv Gongasha 1:0.. amEl_rooB zabio iz slobodnjaka za veliko slavlje domaci navijaca

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nije ljudi nista do vas.123456 je napisao/la:addebisi
Portsmouth-Liverpool 1-1
Grenoble-Nice 1-0
Bologna-Atalanta 1-1
Dortmund-Freiburg 2-0
Atl.Bilbao-Osasuna 2-1
Aston Villa-Stoke 2-0
Bonus par:
Arsenal-Hull 2-1
Evo tipaovanja od prosloga kola addebsi-ja.Ja koliko vidim niko mu nije izbrisao post niti je on pogodijo i jedan par.Evo sta pise u temi zuti i crveni kartoni
FK Mumije
Zavidovićanin© +,+,+,+
lucarelli,
,
ISKLJUCEN 18.12.2009
Hellas +,+,+,+
addebisi,,,,+
Evo sta pise u temi timovi s.s. lige
Zavidovićanin©
addebisi
Hellas
Evo sta pise na novome kolu
FK Mumije
Zavidovićanin©
addebisi
Hellas
I sad meni nista nije jasno.????????????????????????????????????????On je vec igrac FK Mumija i tipovo je proslo kolo nalazi se u timu i .......nerazumijem...............
Proslo kolo je ubacen na vrijeme adebisi i odigrao je parove ali je fulao sve pratio sam ja.
I pisalo je ispod teme da je on najavljen.
U ovom kolu pise njegovo ime u parovima od pocetka isto ali ih nije odigrao...
Znaci nista nejasno... Samo racunajte bodove i drzite pravila...
Vodimo 1:0 bez Papilona20....ja strijelac...ostao jos Liverpool

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bistrikboy
- Kontakt:
CrazyLegs - Blue Train 2-2(eliminator&ja) ostao jos loserpool...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
taman ja mislio napisat za pobjedu crazy legsa treba 2:2 ili 2:1 zato naprijed vukovibistrikboy je napisao/la:CrazyLegs - Blue Train 2-2(eliminator&ja) ostao jos loserpool...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- bistrikboy
- Kontakt:
Nama za pobjedu treba 2-0 ili 1-0 za l'pool!23 KING JAMES je napisao/la:taman ja mislio napisat za pobjedu crazy legsa treba 2:2 ili 2:1 zato naprijed vukovibistrikboy je napisao/la:CrazyLegs - Blue Train 2-2(eliminator&ja) ostao jos loserpool...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- haris_alibaba
- Kontakt:
evo mene u int centru smao sam malo uletio vidim tamo se rezultati u fair play novinama ne stavljaju ccc
moj tim opet gubi 1 0 samo nas liverpool moze sad iscupati poraza,sta je sa ovim mojim saigracima pa nisu pogodili nista nepamtim ccc sreca pa necemo moci ispasti nikud iz ove lige,jos malo cemo postati kanta ya nabijanje pravo sam ogorcen
moj tim opet gubi 1 0 samo nas liverpool moze sad iscupati poraza,sta je sa ovim mojim saigracima pa nisu pogodili nista nepamtim ccc sreca pa necemo moci ispasti nikud iz ove lige,jos malo cemo postati kanta ya nabijanje pravo sam ogorcen
Delfini vode 1:0 protiv Jointa,dok BH Fanaticosi gube 3:2 od Spamma...sto znaci ako ovako ostane Delfin ce bjezat velikih 5 bodova od drugoplasiranog. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
evo ga danas ce da se uknizi prva pobjeda,ali opet sam pogodio bonus par.proslo kolo se taj rezultat priznao a ovo kolo nista od toga.bravo t-mac samo tako nastavi 
suti suti jos ih liverpol moze iscupat,al bitno je da sam ja precepio sad mislim da ce me krenit bolje neg sto je bilo do ove tekmeDiNno je napisao/la:evo ga danas ce da se uknizi prva pobjeda,ali opet sam pogodio bonus par.proslo kolo se taj rezultat priznao a ovo kolo nista od toga.bravo t-mac samo tako nastavi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- bistrikboy
- Kontakt:
Konacni rezultat 2-4(2x moja malenkost i po 1 put eliminator i RK Gradacac)bistrikboy je napisao/la:CrazyLegs - Blue Train 2-2(eliminator&ja) ostao jos loserpool...
BIHfan je napisao/la:Delfini vode 1:0 protiv Jointa,dok BH Fanaticosi gube 3:2 od Spamma...sto znaci ako ovako ostane Delfin ce bjezat velikih 5 bodova od drugoplasiranog.
Na kraju 2-0 za Delfine i to sa igracem manje
vrlo kontravezno kolo ali eto uspjeli smo opet uzet bod u gostima pogodio sam u 85' za 4-4 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.