Odlican rezultat..Uzeti bod kod najveceg konkurenta u grupi nije mala stvar..Mada nekako se ne mogu oteti utisku da smo mogli i do pobjede,jer smo imali puno prostora za kombinatoriku na sredini terena,al eto..Grci losi,sve sto su napravili je bilo kao plod nasih gresaka..Sad malo pojedinacno..
Begovic-odlican Beg..Odbranio cisti zicer..Pored toga imao jos par sigurnih intervencija..
8
Mujdza-solidan..Uostalom kao i uvijek..I u def i u off..Fina partija..
7.5
Spahic-vrhunska partija..Jednostavno vrhunska..Sta dalje pricati..Po meni igrac utakmice..
9
Vranjes-katastrofa..Ja sam ovdje trubio danima da momak nije za stopera i veceras se vidjelo da je tako..Bio je najopasniji igrac po nas gol..
5.5
Salihovic-i Sejo solidan..Imao je ono lose dodavanje koje nas je umalo kostalo gola,ali osim toga dobar bio..Zatvarao u odbrani,nekoliko finih ubacivanja..
7
Zahirovic-trcao puno..Presjekao nekoliko napada..Kao i svaki def vezni nezapazen,ali odradi posao..
7
Medunjanin-onako..Vidi se da je tek poceo da igra..Po meni nista spec.,nije dao nijedan upotrebljiv pas u napadu,u odbrani isto tanko..Onako vala..
6.5
Misimovic-kao i Haris..Onako..Vidi se da sjedi na klupi,nema snage,energije,ostala samo tehnika..A tako se ne moze puno napraviti protiv Grka..
6.5
Lulic-nikako da odigra pravu partiju za repku..Veceras puno trke,sprinteva,jedan dobar udarac,ali nekako se vise ocekuje od njega..Bar ja..
7
Dzeko-kao i Vedo odsjecen..Nezapazen..Doduse nisu imali ni lopti..
6.5
Ibisevic-isto kao i Dzeko..
6.5
Ibricic i Stevanovic igrali malo za neku analizu..Ono sto su dobili vremena trcali su obojica i po meni odradili korektno posao..Stevanovica protiv Litvanije u prvu postavu..
Cestitke Safetu i momcima na kraju na bodu..Sad idemo po 3 protiv Litvanije aBd..