Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

amho
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la amho » 12 okt 2012, 23:19

utakmica za zaboravit'... susic se takticki vratio unazad 2 godine... forsira 2 izrazito spora kreativca i napadaca na krilu koji ne zna loptu primit'... cilj mu je ocigledno bio remi... to je na kraju i dobio, ali srecom, potezima s klupe sigurno ne... igraci su dali sve od sebe u takvoj taktickoj formaciji i bolje nije ni moglo... veceras smo zasluzili poraz s najmanje 2 razlike, medjutim ispravljene su one silne nepravde iz utakmica u kojima smo bili daleko bolji, ali smo na kraju gubili...

begovic i spahic su najzasluzniji za bod koji vrijedi 3 i ostavlja sve u nasim nogama kada je prvo mjesto u pitanju...
susicu zelim vise srece drugi put s odabirom formacije, jer ovako se tesko moze iko dobit'... s ovom formacijom smo se patili i protiv bjelorusije i albanije kuci i samo sreca nas je i tad spasavala... ne mogu dva nepokretna u formaciju...jedan jedva moze... dvojica su ravna samoubistvu :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 okt 2012, 23:19

Pjanic nam je najvise falio, a Vranjes prvo poluvrijeme katastrofalan. Grci nisu nista bili bolji, sve sanse koje su imali su iz nasih gresaka. Bez prave akcije, ideje... Ne bi nam trebali presdstavljati problem u Zenici 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Rios

Post Postao/la Rios » 12 okt 2012, 23:20

Odlican rezultat..Uzeti bod kod najveceg konkurenta u grupi nije mala stvar..Mada nekako se ne mogu oteti utisku da smo mogli i do pobjede,jer smo imali puno prostora za kombinatoriku na sredini terena,al eto..Grci losi,sve sto su napravili je bilo kao plod nasih gresaka..Sad malo pojedinacno..
Begovic-odlican Beg..Odbranio cisti zicer..Pored toga imao jos par sigurnih intervencija.. 8
Mujdza-solidan..Uostalom kao i uvijek..I u def i u off..Fina partija.. 7.5
Spahic-vrhunska partija..Jednostavno vrhunska..Sta dalje pricati..Po meni igrac utakmice.. 9
Vranjes-katastrofa..Ja sam ovdje trubio danima da momak nije za stopera i veceras se vidjelo da je tako..Bio je najopasniji igrac po nas gol.. 5.5
Salihovic-i Sejo solidan..Imao je ono lose dodavanje koje nas je umalo kostalo gola,ali osim toga dobar bio..Zatvarao u odbrani,nekoliko finih ubacivanja.. 7
Zahirovic-trcao puno..Presjekao nekoliko napada..Kao i svaki def vezni nezapazen,ali odradi posao.. 7
Medunjanin-onako..Vidi se da je tek poceo da igra..Po meni nista spec.,nije dao nijedan upotrebljiv pas u napadu,u odbrani isto tanko..Onako vala.. 6.5
Misimovic-kao i Haris..Onako..Vidi se da sjedi na klupi,nema snage,energije,ostala samo tehnika..A tako se ne moze puno napraviti protiv Grka.. 6.5
Lulic-nikako da odigra pravu partiju za repku..Veceras puno trke,sprinteva,jedan dobar udarac,ali nekako se vise ocekuje od njega..Bar ja.. 7
Dzeko-kao i Vedo odsjecen..Nezapazen..Doduse nisu imali ni lopti.. 6.5
Ibisevic-isto kao i Dzeko.. 6.5
Ibricic i Stevanovic igrali malo za neku analizu..Ono sto su dobili vremena trcali su obojica i po meni odradili korektno posao..Stevanovica protiv Litvanije u prvu postavu..
Cestitke Safetu i momcima na kraju na bodu..Sad idemo po 3 protiv Litvanije aBd.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 12 okt 2012, 23:20

lakše malo sa komentarima nemogu sve stići proćiotati a kamoli da šta napišem dobar bod samo đeko,miske i lula slabo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 okt 2012, 23:20

edoox je napisao/la:Potez utakmice, Asmir odbrani a Dzeko visoko podigne ruke i aplaudira :lol:
Susić nije kapacitet za selektora. Svaki normalan trener bi pozvao Vranjesa do linije ..smirio momka, okurazio. Takodje, isto tako je trebao "dobaciti" koju Dzeki, Misketu..svi to treneri koriste, ako on to nije skontao..bolje mu je da sjedi negdje u lozi.

Bas bi volio čuti njegove razgovore prije, tokom i na kraju tekme.
Izvini a jesi li to ti bio na klupi reprezentacije pa da vidiš jel on kome dobacivao ili šta govorio...u nekoliko navrata ga je prikazivalo i vidjelo se da ni on nije sretan i zadovoljan, nego zabrinut i ljut!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 okt 2012, 23:20

Odlicno! Ja prezadovoljan. Kako sam se nadala, dobro sam se udala.

Bod kod najvecih rivala.

Samo cu reci PJANIC. Kako je taj igrac bitan za nas to je nevjerovatno. Sa njim cemo ih pojest u Zenici. A svakako da se i Pandzin nedostatak uocio. Vranjes mi je uzeo 10-ak godina.

Igrac utakmice Asmir Begovic.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 12 okt 2012, 23:20

Ja neznam koji **** niste zadovoljni ovim rezultatom!? Bez Pjanica najboljeg pojedinca veznog reda, s novim stoperom kojem to nije prirodna pozicija nismo mogli bolje protiv Grcke, desete ekipe na fifa rankingu. Da se razumjemo mogli smo mi pobjediti ali smo isto tako mogli i izgubiti. Teren smo dobro drzali cijelu takmu i dokazali smo zrelost koju nismo imali u kvalifikacijama za euro.

Ovo je odlicno za nas. Pa Hrvatska je prosle godine popusila na ovom terenu s najjacim timom i to je dokaz nase snage. Samo da ojacamo tu stopersku poziciju bilo bi savrseno.. I Steva treba igrati od prve minute!!

Idemo satrati litvance u Zenici sad :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 12 okt 2012, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2012, 23:21

Hvala Asmiru na osvojenom bodu.
Ovo ostalo sve palo na ispitu :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 okt 2012, 23:21

Bod k'o kuća... a vrijediti će nam kao vrisak u paklu ako podbacimo protiv Litvanje... moramo to uzeti i zaokružiti na cenera.. a nadati se remiju Grka i Slovaka.

Vranješ se malo ''pogubio'' ali i popravio u drugom poluvremenu. Došli po bod i uzeli ga...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2012, 23:21

Monolog je napisao/la:Siguran sam da će nam Grci na Bilinom Polju zadati 3x više problema negoli večeras.
I u ovome lezi citav problem. Ali to ce neki shvatiti malo prekasno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 okt 2012, 23:22

Hoce li Pjanic igrati sad protiv Litvanije u Zenici?

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 12 okt 2012, 23:23

mandraX je napisao/la:Hoce li Pjanic igrati sad protiv Litvanije u Zenici?
hoće i morat će :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 okt 2012, 23:24

adisice je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Hoce li Pjanic igrati sad protiv Litvanije u Zenici?
hoće i morat će :D
ne treba.......trebamo samo jedno istinsko desno krilo, a to je Stevanovic......Ibisevic out......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 okt 2012, 23:26

Sto malog Stevanovica nije stavio od pocetka,vec poceo sa Medunjaninom i zbog cega je Ibisevic vise igrao po desnom beku nego napadu.. A da Dzeko potrci malo ??

Sve u svemu lose veceras sto se tice igre i taktike ,vidim da je selektor zadovoljan,blago njemu,opet cemo do baraza pa ce nas cekat mozda opet Portugal ili neko jaci ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 okt 2012, 23:27

jedina greska je sto je dzeko igro od 1 minute, trebo ga je uvest oko 75, bolje se snalazi ko dzoker s klupe
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 okt 2012, 23:27

edoox je napisao/la:Potez utakmice, Asmir odbrani a Dzeko visoko podigne ruke i aplaudira :lol:
Susić nije kapacitet za selektora. Svaki normalan trener bi pozvao Vranjesa do linije ..smirio momka, okurazio. Takodje, isto tako je trebao "dobaciti" koju Dzeki, Misketu..svi to treneri koriste, ako on to nije skontao..bolje mu je da sjedi negdje u lozi.

Ti to pratio Saju odnekle gdje mi ostali nismo mogli vidjet? :shock: Lahko je sad reći nije on ovo nije ono uradio a nisi to svojim očima ni vidio. Lijepo je Marjan rekao da je cijelo vrijeme bio Sajo uz aut liniju, sigurno je tu zabacio štap i pecao :mrgreen: , pa naravno da im je davao upute sa aut linije ;)
Dragon Town

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 okt 2012, 23:28

harry_90 je napisao/la:Sto malog Stevanovica nije stavio od pocetka,vec poceo sa Medunjaninom i zbog cega je Ibisevic vise igrao po desnom beku nego napadu.. A da Dzeko potrci malo ??

Sve u svemu lose veceras sto se tice igre i taktike ,vidim da je selektor zadovoljan,blago njemu,opet cemo do baraza pa ce nas cekat mozda opet Portugal ili neko jaci ;)
A posto je jedna Spanija kao prvi nosioc iz ove grupe sigurno prva onda svakako da ciljamo baraz.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 12 okt 2012, 23:29

ne znam koji vam je qrac i to napadanje na Vranjesa..Samaras ga faulirao dva puta kad je bilo opasno kod naseg gola,sudija nije svirao..momak je spasio 90 % gol kad je uklizao pred kraj,to sutite..da Dzeko nije DZEKO, i da ga veceras gledate prvi il drugi put u repki kao Vranjesa rekli bi ovaj nije nizasta,kloc,stozina,veze on nema,e moj Safete itd..Smijesni ste,momak je odigrao odlicnu utakmicu kao i citav odbrambeni red..Ibisevic,Misimovic i Dzeko su zakazali..to je to..p.s. Begovic BOG i batina..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 12 okt 2012, 23:29

hilmo je napisao/la:

Izvini a jesi li to ti bio na klupi reprezentacije pa da vidiš jel on kome dobacivao ili šta govorio...u nekoliko navrata ga je prikazivalo i vidjelo se da ni on nije sretan i zadovoljan, nego zabrinut i ljut!!!
mozda je nesto mrmljao, nije dovoljno bio u kadru da mogu tvrditi da je nesto konstruktivno "dobacio". I mene da je kamera uhvatila, vidio bih da sam zabrinut i ljut. Sve sto je poduzeo je da jos vise stegne ruke, tu i tamo se počesao par puta, te molio Boga da se sto prije zavrsi. U slucaju, da je komunicirao sa igracima onda ga ne J*** ni jedan posto, autoritet nula.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 12 okt 2012, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 12 okt 2012, 23:29

Spahic i Salihovic odlicni. Mudjza cesto ispadao, mora se priznati... Dzeko los, Vedo i Miske solidni u prvom, u drugom losi.. Lulic , Medo i Zahirovic srednja zalost... Vranjes ubjedljivo najgori na terenu...
Stevanovic je onim trkom pokazao koliko je brz, Ibricic je uspio zadrzati loptu ali vidi se po kretanju i svemu da od njega vise nema nista...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []