Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
prvo poluvrijeme katastrofa neuigrano,nonšalatno centaršutevi nekakve frljoke bez sredine terena bez kreativnosti u drugom poluvremenu druga priča..Laže ko kaže da nije bio zabrinut nakon prvog poluvremena..
ja mislim da igraci nisu bili svijesni , koliko prostora i kojom lakocom su dolazili do golazgembo89 je napisao/la:prvo poluvrijeme katastrofa neuigrano,nonšalatno centaršutevi nekakve frljoke bez sredine terena bez kreativnosti u drugom poluvremenu druga priča..Laže ko kaže da nije bio zabrinut nakon prvog poluvremena..
Bilo je i bit ce takvi utakmica jos , ja sam presretan i nije mi u opste bilo krivo sto mase i losije igraju!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Jesam ja bio zabrinut da budem iskren,narocito zbog onih centarsuteva u prazno i Vedinog loseg primanja lopte,ali opet smo dominirali i samo je falilo da neko procepi...zgembo89 je napisao/la:prvo poluvrijeme katastrofa neuigrano,nonšalatno centaršutevi nekakve frljoke bez sredine terena bez kreativnosti u drugom poluvremenu druga priča..Laže ko kaže da nije bio zabrinut nakon prvog poluvremena..
Kako je drugacija reprezentacija bez Zahirovica. 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
gdje su sad oni sto su govorili da rahima ne moze igrati da ih vidim.
i kazu braca hrvati da su bolji od nas

Ovo je Latvija, ni blizu ozbiljne selekcije. BiH je uputila 28 šuteva protiv njih. Da je neko igrao sa foruma dobili bi ih opet.
Litvanija je jača od Latvije, Slovačka očajna iako po igračima kvalitetnija od Litvanije po igri to trenutno nije.
Svaka čaast Rahimiću, može on još potegnuti u nezahtjevnim utakmicama, ipak mu je 37 godina.
Kakvu sjajnu generaciju imamo, hvala Bogu.
Litvanija je jača od Latvije, Slovačka očajna iako po igračima kvalitetnija od Litvanije po igri to trenutno nije.
Svaka čaast Rahimiću, može on još potegnuti u nezahtjevnim utakmicama, ipak mu je 37 godina.
alevkov je napisao/la:Ovi nasi vec u Dubrovniku se brckaju i kupuju sebi balone.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ne radujem se njhovom porazu veceras,naprotiv,ali na onome indexu kad vidim njihove komentare kako na omalozavaju i to na trenutak se malo nasmijem sto su spusteni malo na zemlju.Sakuragi je napisao/la:i kazu braca hrvati da su bolji od nas![]()
kod njih jos uvijek vrijedi ono glupi Bosanacsedra je napisao/la:Ne radujem se njhovom porazu veceras,naprotiv,ali na onome indexu kad vidim njihove komentare kako na omalozavaju i to na trenutak se malo nasmijem sto su spusteni malo na zemlju.Sakuragi je napisao/la:i kazu braca hrvati da su bolji od nas![]()
![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja mislim da je prvo poluvrijeme bilo dobro al' da smo imali problem sa koncentracijomzgembo89 je napisao/la:prvo poluvrijeme katastrofa neuigrano,nonšalatno centaršutevi nekakve frljoke bez sredine terena bez kreativnosti u drugom poluvremenu druga priča..Laže ko kaže da nije bio zabrinut nakon prvog poluvremena..
Prestani da se provaljujes. Eto lijepo te molim.Neutral je napisao/la:Ovo je Latvija, ni blizu ozbiljne selekcije. BiH je uputila 28 šuteva protiv njih. Da je neko igrao sa foruma dobili bi ih opet.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ni ja se ne radujem, hrvatska mi je jako draga reprezentacija i zemlja ali mi je drago zbog onog malog kepeca Halilovica koji nas je pokusao poniziti..sedra je napisao/la:Ne radujem se njhovom porazu veceras,naprotiv,ali na onome indexu kad vidim njihove komentare kako na omalozavaju i to na trenutak se malo nasmijem sto su spusteni malo na zemlju.Sakuragi je napisao/la:i kazu braca hrvati da su bolji od nas![]()
![]()
Slavica je prava gospodja brate
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 07 jun 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
BIH postaje polako sila u fudbalu...
[youtube][/youtube]
Hvala ti Bozeeeeeeeeeeeeeeee.. Najjaci smo....Aleeee
[youtube][/youtube]
Hvala ti Bozeeeeeeeeeeeeeeee.. Najjaci smo....Aleeee
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kolika nam je ono gol razlika?! 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Strašno!
Pet komada u drugom poluvremenu... samo se moralo otvoriti i dalje je protiv ovih amatera bilo lako...
Protiv Slovaka ćemo već osigurati SP, a onda oproštaj od domaće publike uz dvocifreni učinak protiv Lihtenštajna.
Pet komada u drugom poluvremenu... samo se moralo otvoriti i dalje je protiv ovih amatera bilo lako...
Protiv Slovaka ćemo već osigurati SP, a onda oproštaj od domaće publike uz dvocifreni učinak protiv Lihtenštajna.
Hayley <3
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
litvanci, jos samo vas cekamo.... hajde bre vise, zabijajte ga... da pocnemo slaviti 
kako nije ozbiljna a igrala na euru??Neutral je napisao/la:Ovo je Latvija, ni blizu ozbiljne selekcije. BiH je uputila 28 šuteva protiv njih. Da je neko igrao sa foruma dobili bi ih opet.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
sta ovo ukrajinci uradise crnogorcima?!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.