Kad bi se plasirali, pozitivno bi se svijet iznenadio kako dominantne navijace imamo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
a ti prvo nauči opciju pronađi korisnikove postove. zayebaje se čovjekrevan je napisao/la:Prvo nauči razliku između Litvanije i Latvije, pa onda možemo dalje pričati...jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
Pa rekli su 10 da ce zakljucati a nisu josDukeOfWellington je napisao/la:To se odnosi samo na satelitski kanal, ne na zemaljski.bazeni je napisao/la:WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
Samo se ibreti Ibisevic i Miske nista.trxel je napisao/la:Solidan sastav. Samo umjesto Spahe stavi Sunjica i mjesto Lule ubaci Kvrzica. Visca ima da dominira. Oko 89. pri povoljnom rezultatu, ubaci Misketa i Ibisevica.. :šamar:
Endure! In enduring grow stronger!Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Vala ne bih otiš'o da je zlatan faks. Toliko.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
da mi upišu sve ocjene sa godine čisto sumnjam da bi otišao. Toliko. al stvarno.DukeOfWellington je napisao/la:Vala ne bih otiš'o da je zlatan faks. Toliko.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Yebiga, mid-term brate.DukeOfWellington je napisao/la:Vala ne bih otiš'o da je zlatan faks. Toliko.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Pa nije moguće da se potrefio baš u isto vrijeme? Ne traje čitav dan.Cartman je napisao/la: Yebiga, mid-term brate.
Nemam pametnijeg posla nego da tražim sve postove nekog korisnika prije nego što odgovorim. Post je napisan tako da se ne primjeti nikakav sarkazam, baš izgledfa kao trolanje. Može on to bolje.AARON16 je napisao/la:a ti prvo nauči opciju pronađi korisnikove postove. zayebaje se čovjekrevan je napisao/la:Prvo nauči razliku između Litvanije i Latvije, pa onda možemo dalje pričati...jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke.
auuCartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Ma hajde bolan. Ja sam tako skršio finalne kada se igralo SP2006. Plažica. Kafić uz more, utakmice. Ko će spremati ispite. Zato sam plakao od umora u septembru.Cartman je napisao/la:Yebiga, mid-term brate.DukeOfWellington je napisao/la:Vala ne bih otiš'o da je zlatan faks. Toliko.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Traje od 11 do 14:30 po Americkom. Znaci od 17 do 20:30 po nasem. Mogao bi znaci stignut na kraj, ali volim gledat citavu tekmu. Jedino da mi je zavrsit brzinom munje.DukeOfWellington je napisao/la:Pa nije moguće da se potrefio baš u isto vrijeme? Ne traje čitav dan.Cartman je napisao/la: Yebiga, mid-term brate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.