@emir: tamo bilo preko 45 stupnjeva dok se igrao mec a oni svi u ski maskama
@Trib: hvala za tekst. evo jedne parole pescare kad su igrali protiv verone prosle godine, pao trans verone pa je poruka jasna
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
gradonacelnik belchatowa je zabranio gostujuce navijace na objektu i lksu samo po 800 karata za svaki mec tu. juce nisu ni bili ultrasi lksa, vecina simpatizeri..
STEVIE je napisao/la:gradonacelnik belchatowa je zabranio gostujuce navijace na objektu i lksu samo po 800 karata za svaki mec tu. juce nisu ni bili ultrasi lksa, vecina simpatizeri..
Au brate,pa vidim ja nesto mi ovi na tribini nisu...ako me razumes...To moze ozbiljno da ugrozi njihovu scenu .
STEVIE je napisao/la:gradonacelnik belchatowa je zabranio gostujuce navijace na objektu i lksu samo po 800 karata za svaki mec tu. juce nisu ni bili ultrasi lksa, vecina simpatizeri..
Au brate,pa vidim ja nesto mi ovi na tribini nisu...ako me razumes...To moze ozbiljno da ugrozi njihovu scenu .
zaj.ebana je kod njih sad tamo situacija, sve do neki dan nije bilo izvjesno hoce li uopste biti gostovanja u prvoj ligi do kraja godine brate gledam raspored njihov i vec u ovom kolu ima par interesantni meceva, danas cracovia-korona, sutra slask-gornik i legia-zaglebie. onda iduci vikend zaglebie-lech gdje cujem da ce lech primiti oko 2.500 karata za taj mec pa onda u trecem kolu legia-widzew
@ Steve oni su malo preterali sa onim napadima na teretane protivnicke,kafice i ostalo...Zato mogu da najebu kvalitetno.Ova sezona je po meni prelomna za njihov tifo pokret.Ja bih voleo da se iz njihovih grupa odstrane ljudi koji nemaju veze sa navijanjem nego su tu samo zbog tuca,a ti ljudi na tekmama stoje sa strane uvek.Kako mozes biti navijac nekog kluba ako te taj klub uopste ne zanima ?Kapiram ja i to,ali se ne slazem sa tim.
Samo za mog druga Stivija par slika navijaca jednog kluba koji on veoma postuje
Tribalian je napisao/la:@ Steve oni su malo preterali sa onim napadima na teretane protivnicke,kafice i ostalo...Zato mogu da najebu kvalitetno.Ova sezona je po meni prelomna za njihov tifo pokret.Ja bih voleo da se iz njihovih grupa odstrane ljudi koji nemaju veze sa navijanjem nego su tu samo zbog tuca,a ti ljudi na tekmama stoje sa strane uvek.Kako mozes biti navijac nekog kluba ako te taj klub uopste ne zanima ?Kapiram ja i to,ali se ne slazem sa tim.
Samo za mog druga Stivija par slika navijaca jednog kluba koji on veoma postuje
brate potpuno se slazem. medjutim neke njihove grupe imaju vece unutrasnje probleme s tim huliganima(kao recimo lech s onim likovima iz terrormachine) dok recimo oni iz teddy boys 95' ucestvuju u tifu legie pa je tenzija manja na njihovoj tribini.. inace rezultati su mnogo bolji navijacki u tim grupama bez takvi likova, kao npr. zabrzanska torcida. nek si postavio ove slike magic fansa, vidim i oni gostuju tamo kod bordeauxa u prvom kolu, za njih prijateljski derbi
legia-zaglebie, mec odgodjen zbog velike padovine kise..
[youtube][/youtube]