FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 16:28

Realno 10 KM vam treba kartu staviti... Ni gore ni dole...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 maj 2015, 16:35

Zip je napisao/la:Realno 10 KM vam treba kartu staviti... Ni gore ni dole...
onda realno i sjever 10 KM nek bude...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 17:27

Trebalo bi koliko vi nama toliko mi vama..
Lahko je sistem prevariti, kazes 10 KM sjever al prodajea po 6-7 zbog clanske..

Zbog vaznosti utakmice al i derbija, treba vam 10 KM staviti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 11 maj 2015, 17:35

Ja imam Jug za derbi kod sebe (koji je gratis-sto je i naglaseno na ulaznici) stoji cijena ulaznice 5 KM.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 11 maj 2015, 17:50

Vama je cener jer dođete na natkriveni dio tribina. Izvini ali to je u potpunosti Ok. Da vas puste i na istok onda bi realno bilo 4-5 KM.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 17:56

Peterski je napisao/la:Vama je cener jer dođete na natkriveni dio tribina. Izvini ali to je u potpunosti Ok. Da vas puste i na istok onda bi realno bilo 4-5 KM.
porediš istok Grbavice i jug Koševa... :eh:
F.K.SARAJEVO

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 maj 2015, 18:04

Peterski je napisao/la:Vama je cener jer dođete na natkriveni dio tribina. Izvini ali to je u potpunosti Ok. Da vas puste i na istok onda bi realno bilo 4-5 KM.
Natrkiveni dio tribine koji je samo sa 2 ulaza, bez stolica, sa 1 WC-om i do kojeg možeš doći jedino da se teleportiraš, naguraju te kao telad i naguraju duplo više ljudi u onaj ćošak nego što može stati da bi samo što više krvavih para uzeli. Ne bi ja vama dao 1 km, a ne 10 km.
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 18:04

Ne ne, ne mozes porediti ono sto vam mi nudimo od pnog sto vi nama ponudite...
Ne moze biti normalno da nema wc-a na stadionu, da kad napustas isti moras da preskaces ogradu i kroz teren da izadjes poslije utakmice.. Dakle nemas 2 izlaza sa stadiona..
Rado bih volio da osposobite istok, al tesko je to za ocekivati...
Uglavnom, sta vi dobijate za 10KM i sta mi dobijamo za 10KM se ne moze porediti.. U mnogo losijoj smo poziiji.

Al sam prvi protiv dizanja cijena, jer sam uvijel za to da se stadion sto vise napuni.. Ne samo sad u subotu, nego inace

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 maj 2015, 18:25

Zip je napisao/la:Ne ne, ne mozes porediti ono sto vam mi nudimo od pnog sto vi nama ponudite...
Ne moze biti normalno da nema wc-a na stadionu, da kad napustas isti moras da preskaces ogradu i kroz teren da izadjes poslije utakmice.. Dakle nemas 2 izlaza sa stadiona..
Rado bih volio da osposobite istok, al tesko je to za ocekivati...
Uglavnom, sta vi dobijate za 10KM i sta mi dobijamo za 10KM se ne moze porediti.. U mnogo losijoj smo poziiji.

Al sam prvi protiv dizanja cijena, jer sam uvijel za to da se stadion sto vise napuni.. Ne samo sad u subotu, nego inace

Na osnovu svih uslova koje ti nudi Grbavica za 10 km i AFH realno je zaključiti da bi na stadionu AFH trebalo povečati cijene ulaznica na minimalno 15 km za Južnu tribinu i Jugozapad. Ali pošto nemaju toliko repa da daju za ulaznice (ipak je u pitanju radnička klasa, a ne babini sinovi (kao pitari) kao što inače govore :lol: ) onda im uzeti 10 km jer bolje da im uzmemo i zadnje pare iz džepa nego ništa.
SRETAN BROJ - 1725

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 maj 2015, 18:29

Mislim da bi bilo idealno kada bi se par ovih padobranaca banovalo na pocetku ove sedmice, pa da imamo koliko toliko normalnu diskusiju do derbija.
Kandidati se sami nude, po desetak puta dnevno!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 18:33

Joj ovih strumfova, oni samo mole moderatore da banuju :facepalm:

Sad vam treba 20KM stavit kartu

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 maj 2015, 18:42

Zip je napisao/la:Joj ovih strumfova, oni samo mole moderatore da banuju :facepalm:

Sad vam treba 20KM stavit kartu

:urnebes: :urnebes: :urnebes: povečati cijene karti radi molbe prema moderatoru :lol: :lol: pa čega će sve biti do 28 kola neki će cijene karti plavcima htjeti povećati na petobanku :urnebes: .
SRETAN BROJ - 1725

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 11 maj 2015, 18:53

Nama ne može biti veća nego sto je sjeveru. To neki popusti preko članske mogu okaciti mačku o rep. Nema ih 10000 nego jedva 2000. Na kraju ce samo sebe sjebati. Koliko god da stave doci cemo.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 maj 2015, 18:54

Obratite se članu uprave vaše koji nadgleda forum za sve te savjeti oko karti ;)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 18:56

Oni samo placu i mole.. "Mama, Mama diraju me divovi, pisu po nasoj temi, Mamaaaa, pa reci im mamaaaa"
Ako vam se ne cita, nemojte.. Ova tema je namjenjena za sve forumase, imate mogucnost da je preskocite...

Svakako da treba raspravljati oko cijena karata, ne vidim nista lose u tome.. Treba se potruditi da dodje sto vise navijaca.. A ne moliti za ban :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 maj 2015, 19:03

Nema to veze sa pricom oko karti, nego sa tim sto ti svakoga dana nadjes nesto da dodjes i provociras. Ali bas da provociras i trolas. To je protivno pravilima koliko sam upucen. Evo da ti saberemo postove, sigurno 50-ak u zadnjoj sedmici na ovoj temi, od toga njih pet imaju smisla.
I nije molba nikakva, nego razmisljanje da bi bilo ljepse bez takvih kao sto si ti, amidza@ ili ovaj pitic@, vjerovatno bi par finih momaka koju napisalo, pa da u lijepoj atmosferi docekamo derbi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 maj 2015, 19:05

lazar je napisao/la:Nama ne može biti veća nego sto je sjeveru. To neki popusti preko članske mogu okaciti mačku o rep. Nema ih 10000 nego jedva 2000. Na kraju ce samo sebe sjebati. Koliko god da stave doci cemo.
Jeste kao što su iste cijene karata na Jugu i Sjever na Grbavici :urnebes: jedina razlika između ove dvije tribine stari zahrđali krov koji prokišnjava sa stubovima od kojih ništa ne vidiš, i bez stolica za gostujuće navijače. Naravno da će biti popusti ko ima člansku. Nema ih 10 000, ali ih zato ima 5000 ;) koji će moći uzeti kartu na popust 2 ili 3 km. Uglavnom 15 km vam je idealna cijena za ono što vam nudimo i što vi nama nudite na Grbavici. Šta je 15 km jedan dan rada na kao pomoćni radnik molera ili zidara možete to zaraditi bez problema.
SRETAN BROJ - 1725

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 maj 2015, 19:05

Evo da kazem da sve preko cenera za jug je preseravanje isto kosto je rjec divivi totalno neukusno i cak glupo za jedan tim.Cuj divovi.eto onako realno zamisli da neko sebe nazove Kiklopi isto mu ga dodje.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2015, 19:09

Alipasino je napisao/la:Evo da kazem da sve preko cenera za jug je preseravanje isto kosto je rjec divivi totalno neukusno i cak glupo za jedan tim.Cuj divovi.eto onako realno zamisli da neko sebe nazove Kiklopi isto mu ga dodje.
Pa ako je isto, budite onda vi Kiklopi. Što, baš dobro zvuči, Kiklopi iz Doline Ćupova.
F.K.SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2015, 19:09

Pa onda i ti spadas u te forumase koji zasluzuju ban.. Nisi ni ti nista bolji kada dodjes na temu FK Sarajevo opste diskusije..
Jednostavno ne mozete se pomiriti da smo bolji od vas.. I ne vidim nista lose sto ja branim svoj klub, a vi svoj..
Vama koji god navijac Sarajeva dodje na temu, odmah je provokator..
Kakva je razlika u tome sto ste vi nas provocirali poslije slavije i mi vas poslije Veleza i jos nekih utakmica.. NEma razlike, i jedni i drugi su prcani i prcali su..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz i 60 gostiju.