FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Selektor Sakib Malkočević za ovu reprezentativnu akciju je pozvao sljedeće igrače: Armin Imamović (Sarajevo), Rijad Sadiku (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Selektor Sakib Malkočević za ovu reprezentativnu akciju je pozvao sljedeće igrače: Armin Imamović (Sarajevo), Rijad Sadiku (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo).
Igrači i stručni štab Bordo kluba odali su počast tragično stradalim igračima i osoblju Chapecoense prije današnjeg treninga.

-
bordobijeli
- Kontakt:
Saric je usao umjesto Ivetica a Bekic je usao umjesto Hebiba i igrao po toj strani .Septerra je napisao/la:Martinović, Obradović, Jakovljević i Peco su Radniku najvažniji igrači po mojoj procjeni. Izostanak bar jednog od ovog kvarteta će dobro doći. Uduplati Pecu i Obradovića uz dobru atmosferu s tribina i već si sebi olakšao posao.Martinović se ovom povredom pridružio Jovi Kojiću, Željku Krsmanoviću i Eldinu Fačiću na koje trener Milošević ne može računati do kraja jesenjeg dijela sezone, dok je dobra vijest za Radnik oporavak Demira Pece i Dejana Jankovića koji se vraćaju u tim.
Sarić najbolje djeluje kada ispred sebe nema krilnog igrača. Već dvije utakmice zaredom ulazi umjesto Hebibovića i igra ono što je najbolje igrao u Slobodi prošle (polu)sezone. Mislim da je vrijeme i da počne prije Hebibovića. Formacijski bi to moglo malo nakaradno izgledati ali to uopšte nije bitno.
Tako će biti u prilici da se povlači u dubinu i stvara gužvu na sredini, gušeći tako vezni red Radnika koji bi bio prisiljen igrati po Pecinoj desnoj strani.
U veznom redu bi opet igrali Ivetić i Rustemović.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon kratkog predaha i jučerašnjeg slobodnog dana za fudbalere Sarajeva, prvotimci Bordo kluba popodnevnim treningom nastavili su pripreme za posljednju ligašku utakmicu u ovoj sezoni. Sarajevo u nedjelju dočekuje Radnik iz Bijeljine, sa početkom u 13 sati na Koševu, a svoja očekivanja od utakmice nam je prenio prvotimac, Nermin Crnkić.
“Sigurno nas očekuje jedna zahtjevna utakmica, koja s pravom nosi epitet derbija kola. Radnik igra u dobroj formi. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja nije bez razloga u gornjem dijelu tabele. Igrali smo ove sezone već jednom protiv njih i upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Želimo ovu utakmicu okončati pobjedom i na najbolji mogući način završiti ovu kalendarsku godinu.”, kazao je Crnkić, dodavši:
“Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju na Koševo, da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi ih obradovali u nedjelju.”
Svi u nedjelju
“Sigurno nas očekuje jedna zahtjevna utakmica, koja s pravom nosi epitet derbija kola. Radnik igra u dobroj formi. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja nije bez razloga u gornjem dijelu tabele. Igrali smo ove sezone već jednom protiv njih i upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Želimo ovu utakmicu okončati pobjedom i na najbolji mogući način završiti ovu kalendarsku godinu.”, kazao je Crnkić, dodavši:
“Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju na Koševo, da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi ih obradovali u nedjelju.”
Svi u nedjelju
Nemogu daobjasni, koliko mi je drago da se mi tebamo sa gurbetima objasnjavat ko ce dominirati, **** seoske ekipe, normalno je da cemo to biti mi,
Razbit cemo Krstajiceve pulene !
-
belosevic28
- Kontakt:
@hilmo, jel na radarukaladze je napisao/la:Razbit cemo Krstajiceve pulene !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Preko zime, pored Cale, najvise ocekujem od njega

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije, u njega imam puno povjerenjebelosevic28 je napisao/la:@hilmo, jel na radarukaladze je napisao/la:Razbit cemo Krstajiceve pulene !
Dobro nam došao @kaladze
Hilmo je moj covjekbelosevic28 je napisao/la:@hilmo, jel na radarukaladze je napisao/la:Razbit cemo Krstajiceve pulene !
Ovaj avatar je nekad ovdje stajao za pravdu i dobrobit ove teme, neka ga jos malo! Idemo pobjediti Radnik u inat propalim bordo prijateljima, koji sad trolaju po forumima, jer su prokuzeni! Naprijed Sarajevo!hapuc je napisao/la:Promijeni profilnu Rustema ti.joker90 je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Za koga hilmo garantuje, on je bezgresan 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Polako drug ako nije 30+ opasbo je na utakmice iciPukovnik je napisao/la:ako bude minus ili oko nule u nedelju neće biti milja na tribinama.
meni ne pada na pamet da idem po ovoj zimi, nisam lud, ustvari ja ću u maju posljednje kolo kad budemo podizali pehar.
Topla je bila noc sa Borusijom
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
S vama i dijasporci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma ja, najbolje je tako. Nemoj ti ni u maju, donijet ćemo ti pehar na vrata da ga vidiš.Pukovnik je napisao/la:ako bude minus ili oko nule u nedelju neće biti milja na tribinama.
meni ne pada na pamet da idem po ovoj zimi, nisam lud, ustvari ja ću u maju posljednje kolo kad budemo podizali pehar.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
hapuc je napisao/la:Ma ja, najbolje je tako. Nemoj ti ni u maju, donijet ćemo ti pehar na vrata da ga vidiš.Pukovnik je napisao/la:ako bude minus ili oko nule u nedelju neće biti milja na tribinama.
Kakav bolid, cuj ako bude minus hahahaha. Pa bolan tri mjeseca nece biti tekme makar ja xitav stadion od snijega cistio ici cu da gledam tekmu. Ne mogu da shvatim takvo razmisljanje naglas. Ostavi to za sebe pametnije ti je.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:hapuc je napisao/la:Ma ja, najbolje je tako. Nemoj ti ni u maju, donijet ćemo ti pehar na vrata da ga vidiš.Pukovnik je napisao/la:ako bude minus ili oko nule u nedelju neće biti milja na tribinama.
meni ne pada na pamet da idem po ovoj zimi, nisam lud, ustvari ja ću u maju posljednje kolo kad budemo podizali pehar.![]()
Kakav bolid, cuj ako bude minus hahahaha. Pa bolan tri mjeseca nece biti tekme makar ja xitav stadion od snijega cistio ici cu da gledam tekmu. Ne mogu da shvatim takvo razmisljanje naglas. Ostavi to za sebe pametnije ti je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.