FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zaista nemam pojma šta će im ovaj još jedan u nizu Brazilaca s dominama u ustima, znamo kako je s prošlim završilo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Top tri napadacki arsenal na svijetu, odma iza NATO saveza i Man Citija.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
U koliko je utakmica i moze li se pogledati negdje preko neta?
19:00. Bice sigurno raznorazni streamovi postavljeni ovdje prije utakmice.zeljovac21 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 08:32U koliko je utakmica i moze li se pogledati negdje preko neta?
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑13 jul 2022, 08:4919:00. Bice sigurno raznorazni streamovi postavljeni ovdje prije utakmice.zeljovac21 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 08:32U koliko je utakmica i moze li se pogledati negdje preko neta?

-
- Kontakt:
Daleko najboljeg igrača svijeta dobiti za samo 65 mil, i to za puno manju plaću.

Svaka čast. Pokazali ste da ste puno atraktivniji od Bauerna.

Svaka čast. Pokazali ste da ste puno atraktivniji od Bauerna.
- HuseinKapetan9
Vinicius > sva krila barce
Benzema >svi CF barce
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Lewcandovski, svi drugi klubovi > Bayern.
Covjek samo zeli da ode od kobasicara glavom bez obzira.
Covjek samo zeli da ode od kobasicara glavom bez obzira.
Ako dodje Kounde , Pique seli na klupu i da se igra sa 3 stopera.
Araujo , Kounde i Garcia bi ja mislim bili prvih 11.Razlog jer su sva 3 pokretljiva.Cristensena ne mogu zaboraviti ali mislim da je na lopti tanak u odnosu ja Garciu mada je moguce i da on bude taj treci igrac.
Pique je gotov , dobar za alternative , mnogo korisniji da igra sidrasa nego stopera.
Barca se konacno okrece fizicki spremnim i snaznim igracima.
Kounde , Kessie , Lewa su upravo karijeru izgradili na vrhunskim fizijalijama.Danasnji fudbal mnogo zavisi od toga , stoga pravi koraci se rade jer bez toga danas nema uspjeha.
Odbrana sa stoperima ako dodje Kounde djeluje zaista sjajno na papiru , ali i dalje su klimavi bekovi.Nema tu antilope koja ce spartati gore dole neumorivo.Igraci koji ce biti aktivni u napadu da ako nista odvuku rivalovo krilo ili beka i u odbrani biti na pravom mjestu kada rival trci kontru.
Od Albe , Roberta i Desta je fkt nemoguce to traziti.Alba je donekle i koristan u napadu ali nema vise ni godine da je u stanju odmah spartati nazad ako se izgubi lopta.Roberto je retard a Dest klitoris.
Araujo , Kounde i Garcia bi ja mislim bili prvih 11.Razlog jer su sva 3 pokretljiva.Cristensena ne mogu zaboraviti ali mislim da je na lopti tanak u odnosu ja Garciu mada je moguce i da on bude taj treci igrac.
Pique je gotov , dobar za alternative , mnogo korisniji da igra sidrasa nego stopera.
Barca se konacno okrece fizicki spremnim i snaznim igracima.
Kounde , Kessie , Lewa su upravo karijeru izgradili na vrhunskim fizijalijama.Danasnji fudbal mnogo zavisi od toga , stoga pravi koraci se rade jer bez toga danas nema uspjeha.
Odbrana sa stoperima ako dodje Kounde djeluje zaista sjajno na papiru , ali i dalje su klimavi bekovi.Nema tu antilope koja ce spartati gore dole neumorivo.Igraci koji ce biti aktivni u napadu da ako nista odvuku rivalovo krilo ili beka i u odbrani biti na pravom mjestu kada rival trci kontru.
Od Albe , Roberta i Desta je fkt nemoguce to traziti.Alba je donekle i koristan u napadu ali nema vise ni godine da je u stanju odmah spartati nazad ako se izgubi lopta.Roberto je retard a Dest klitoris.
Ko si sad ti?
@igrajlopte 🐦
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ekstra pojačanja, napad i sredina smo pretrpani dok je u odbrani promaja. Ali ajde nek dodju Azpi i Alonso čisto da pojačaju konkurenciju. Očekujem titulu ove sezonw.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Kako Romero peca ovu djecu po twitteru hahaha. Zna covjek svoj zanat sto jest jest.

@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:

Husein od vrtića.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Možda smara sa onim glupostima tipa today will be hot ali je trenutno najpouzdaniji od svih i prvi je imao informacije za sve, a pritome je baš baš aktivan, pa on je prvi saznao da Boehly dolazi i gdje će se sastati sa našom upravom.
mosa lošmi stićko tit-ula!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Bgm Xavi je svoj ugled uložio u mahnitog Osmana.
Zamislite da opet počne mahnitati i cirkuzati, ko bi bio kriv što je ostao i produžio.
Ma uozbiljio se, uostalom ugovor mu je samo na dvije godine pa ako hoće da mu naredni klub ne bude Rennes mora biti na nekom nivou.
Don't hate what you don't understand.
Naravno da želi ići jer Bayern gleda u budućnost i mlađe igrače.Tu se našao uvrijeđen zbog pregovora sa Haalandom i sad koristi Barcelonu da zadovolji svoj ego.A Laporta se primio kao saučešće mislio ga dovesti za 30 mil a ispašće 50 mil i 10 kroz bonuse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.