NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Biti ce stream vrlo vjerovatno, uskoro bi trebala biti i sluzbena potvrda od strane kluba
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
https://www.laola1.tv/en-int/livestream ... brijeg-len
Evo laola je ubacila u raspored
Evo laola je ubacila u raspored
EKONNP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sutra samo da se ne primi rani gol i uvuče panika u ekipu. Protiv Irtysha smo odmah na startu primili gol ali se kasnije vratili
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dobro igra Krstanovic, ako se ozbiljno spremi daleko najkvalitetniji napadac lige. On mora tu dimenziju vise unijeti u igru. Svi znaju da on zna igrati, samo da ga krene.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Meni se cini da Krletu treba dobar vezni red da bi zabio,tako je bilo u onoj sezoni kad smo imali Zvonu i Matu,tako bi moglo biti i sad ako cemo zakljucivati po prvoj utakmici
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Momci, odjavljujem se sa foruma, tj uvelike smanjujem svoju aktivnost, ako je i bude više. Umorio sam se od sra.nja po ovom forumu sa svih strana. Izvinite ako sam se kome šta zamjerio nije i bila nikakva namjera, uvijek sam bio 100% iskren i uz Široki. Vidjamo se na Sjeveru.
NK Široki Brijeg
- Pantarei79
- Kontakt:
Bit će na službenoj streaming, tako sam dobio info.
@Evolve neka te bolan
@Evolve neka te bolan
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
De ne zahebaji...Evolve je napisao/la:Momci, odjavljujem se sa foruma, tj uvelike smanjujem svoju aktivnost, ako je i bude više. Umorio sam se od sra.nja po ovom forumu sa svih strana. Izvinite ako sam se kome šta zamjerio nije i bila nikakva namjera, uvijek sam bio 100% iskren i uz Široki. Vidjamo se na Sjeveru.
Šta bi @Ustanik trebao reći, ima više zagovorenih šamara nego Veseljak janjaca za Veliku Gospu.
Ionako nas je malo ovdje posebno kvalitetnih i aktivnih.
Manje se prepucavaj s balavcima s drugih tema...posebice sarajevskih klubova i bit će ti bolje
- UstanikSBII
- Kontakt:
sretan123 je napisao/la:De ne zahebaji...Evolve je napisao/la:Momci, odjavljujem se sa foruma, tj uvelike smanjujem svoju aktivnost, ako je i bude više. Umorio sam se od sra.nja po ovom forumu sa svih strana. Izvinite ako sam se kome šta zamjerio nije i bila nikakva namjera, uvijek sam bio 100% iskren i uz Široki. Vidjamo se na Sjeveru.
Šta bi @Ustanik trebao reći, ima više zagovorenih šamara nego Veseljak janjaca za Veliku Gospu.
Manje se prepucavaj s balavcima s drugih tema...posebice sarajevskih klubova i bit će ti bolje
Nije navikao na pritisak forumasa kao ja
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Evolve di to si malo zakuhao situaciju, na kojoj temi?
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Na opcimsb1996 je napisao/la:Evolve di to si malo zakuhao situaciju, na kojoj temi?
Doduse nije on nista zqkuhao,sve je dobro rekao
EKONNP
- Pantarei79
- Kontakt:
Ma kuhaju oni sami od sebe, ne trebamo im mi 
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Ma ko jos cita njih druge 
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
sretan123 je napisao/la:De ne zahebaji...Evolve je napisao/la:Momci, odjavljujem se sa foruma, tj uvelike smanjujem svoju aktivnost, ako je i bude više. Umorio sam se od sra.nja po ovom forumu sa svih strana. Izvinite ako sam se kome šta zamjerio nije i bila nikakva namjera, uvijek sam bio 100% iskren i uz Široki. Vidjamo se na Sjeveru.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Tražena sam roba u gradu.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
GradKamena1
- Kontakt:
Hoceli bit prijenos igdje vase utakmice?
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
https://www.laola1.tv/en-int/livestream ... brijeg-lenGradKamena1 je napisao/la:Hoceli bit prijenos igdje vase utakmice?
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.