FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 30 nov 2016, 01:03

:kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 nov 2016, 01:05

Lakoste je napisao/la:slika

reinkarnacija Sashe Kovachevica :kafa:
Obrve ko u goce trzan
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 nov 2016, 01:10

Lutka nasa lijepa :ljepota:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2016, 01:55

Bratnaslijepi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2016, 03:37

Mokes je napisao/la::rol: :rol:
Ne zna se ko je veci amater u svom poslu :kafa:
Fun fact: Saša Kovačević samo od pregleda videa na njegovom youtube kanalu godinšnje inkasira oko 230.000 KM. :kafa:
Zato ovaj naš voza pola ekipe, šatro najveće plate u ligi 20 igrača se kreće u 4 automobila. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 07:37

2 jaka veznjaka, 1 stoper, 1 napadac i 1 desetka, nista vise ne trazimo. 5 igraca da se moze reci da su pojacanja na ovim pozicijama, i titula je nasa.
Papire dat Rustem agi, Balicu, Ameru, i Sarica bi istjerao ali neka ga na klupi u slucaju povreda, Hebibovicu.

Pavlovic
Kadusic Mihojevic/novi stoper Novakovic Al.Bekic
Novi veznjak - novi veznjak
Crnkic nova desetka Dulja
Ahmet

desetka ili eventualno drugi napadac u 4-4-2 formaciji ce zavisiti od onoga sto dovedemo, vise bih volio da to bude kvalitetna desetka poput Stojceva pa da igramo 4-2-3-1 jer mislim da smo tada najjaci, uglavnom sredina nam je ubjedljivo najgori segment, to je i svakom laiku jasno i bez 2 provjereno dobra CMFa/DMFa nek nam ne idu na oci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2016, 07:47

bodi123 je napisao/la:2 jaka veznjaka, 1 stoper, 1 napadac i 1 desetka, nista vise ne trazimo. 5 igraca da se moze reci da su pojacanja na ovim pozicijama, i titula je nasa.
Papire dat Rustem agi, Balicu, Ameru, i Sarica bi istjerao ali neka ga na klupi u slucaju povreda, Hebibovicu.

Pavlovic
Kadusic Mihojevic/novi stoper Novakovic Al.Bekic
Novi veznjak - novi veznjak
Crnkic desetka nova Dulja
Ahmet

desetka ili eventualno drugi napadac u 4-4-2 formaciji ce zavisiti od onoga sto dovedemo, vise bih volio da to bude kvalitetna desetka poput Stojceva pa da igramo 4-2-3-1 jer mislim da smo tada najjaci.
Hvala Bogu pa se ti ne pitas :rol: Sve i da zanemarim nekako sto si rekao, ali kvalitetna desetka poput Stojceva, e tu si mi popravio danasnji dan odma na sabahu. Hvala ti :salut:
1946~

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 07:51

Ne znam sta ti je Losmi skrivio, jer sam primjetio da ga hejtas jedino ti na temi, kakav god da je bio bolji od Cetkovica 10 hiljada puta. :wave:

Ne treba nama desetka poput De Bruynea, treba nam covjek koji ce znati podvaliti loptu Ahmetu i rijesiti tekmu 1 potezom kada ne ide, kada igramo sa bunkerasima sto je Milos svakako radio, nista mnogo vise od toga, a osim Dulje mi takvoga u ekipi nemamo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2016, 08:21

bodi123 je napisao/la:Ne znam sta ti je Losmi skrivio, jer sam primjetio da ga hejtas jedino ti na temi, kakav god da je bio bolji od Cetkovica 10 hiljada puta. :wave:

Ne treba nama desetka poput De Bruynea, treba nam covjek koji ce znati podvaliti loptu Ahmetu i rijesiti tekmu 1 potezom kada ne ide, kada igramo sa bunkerasima sto je Milos svakako radio, nista mnogo vise od toga, a osim Dulje mi takvoga u ekipi nemamo.
Pa kako da ti kazem, a da bude kratko. Otprilike Milos je bio igrac koji 15 utakmica smeta i onda u jednoj utakmici da gol ili uradi nesto specijalno i zbog tog su ga neki pravili zvijezdom, po meni malo je rec precijenjen igrac, ali to je fenomen nasih navijaca, imamo hiljade primjera kako neke igrace bez ikakvog razloga volimo i dizemo u zvijezde, a s druge strane igrace koji su nimalo losiji od tih, tjeramo i mrzimo.
Vjerujem i Cetkovic da se forsira koliko se Milos forsirao, da bi imao svoje trenutke kao i doticni, ali ga opet ne bi podrzavali, jer je dosao iz Albanske lige ili sta je vec razlog te negativne energije prema momku.

Slazem se ne treba nam De Bruyne, ali puno boljih igraca od Milosa ima.(nije da je postavio neku visoku ljestvicu)
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 nov 2016, 08:23

PitarBordo je napisao/la:
Mokes je napisao/la::rol: :rol:
Ne zna se ko je veci amater u svom poslu :kafa:
Fun fact: Saša Kovačević samo od pregleda videa na njegovom youtube kanalu godinšnje inkasira oko 230.000 KM. :kafa:
Zato ovaj naš voza pola ekipe, šatro najveće plate u ligi 20 igrača se kreće u 4 automobila. :urnebes:
:lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 nov 2016, 08:30

Stojcev je tip igraca koji ce bilo gdje izazvati polemiku. Kvalitet sigurno ima i da sutr dodje, bio bi i jeste najjaca desetka u PLBIH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 08:36

ThrillerHz je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ne znam sta ti je Losmi skrivio, jer sam primjetio da ga hejtas jedino ti na temi, kakav god da je bio bolji od Cetkovica 10 hiljada puta. :wave:

Pa kako da ti kazem, a da bude kratko. Otprilike Milos je bio igrac koji 15 utakmica smeta i onda u jednoj utakmici da gol ili uradi nesto specijalno i zbog tog su ga neki pravili zvijezdom, po meni malo je rec precijenjen igrac, ali to je fenomen nasih navijaca, imamo hiljade primjera kako neke igrace bez ikakvog razloga volimo i dizemo u zvijezde, a s druge strane igrace koji su nimalo losiji od tih, tjeramo i mrzimo.
Vjerujem i Cetkovic da se forsira koliko se Milos forsirao, da bi imao svoje trenutke kao i doticni, ali ga opet ne bi podrzavali, jer je dosao iz Albanske lige ili sta je vec razlog te negativne energije prema momku.

Slazem se ne treba nam De Bruyne, ali puno boljih igraca od Milosa ima.(nije da je postavio neku visoku ljestvicu)
Daj mi bolje igrace od Stojceva koje u ovom trenutku imamo ili mozemo dovesti? Cetkovic je 3 levela ispod kvalitetom.

@Sabinho, apsolutno, to mora da bude jasno svakom navijacu FKS, Stojcev kakav god da je bio, bio je najbolja desetka lige u svoje vrijeme, a i sada bi bez dileme.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2016, 08:39

bodi123 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:

Daj mi bolje igrace od Stojceva koje u ovom trenutku imamo ili mozemo dovesti? Cetkovic je 3 levela ispod kvalitetom.

@Sabinho, apsolutno, to mora da bude jasno svakom navijacu FKS, Stojcev kakav god da je bio, bio je najbolja desetka lige u svoje vrijeme, a i sada bi bez dileme.
Pored Wagnera u ovoj ligi niko, pa ni Milos ne moze u recenicu. Onda Zajko Zeba, Bekric itd. Trenutno bolje dovest Redzica i Ordagica, nego Stojeceva. Boze moj svi imamo svoje misljenje, moje je da je Milos nikakav igrac, mozda je imao srecu kao sto je Rustemovic trenutno ima, da bolje opcije nismo imali, daleko od toga da je bio najbolji :salut:
1946~

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2016, 08:46

Postujem tvoje misljenje, iako mislim da nisi ni blizu upravu, nema smisla da se dalje natezemo kad ni jedan nece odustati svakako, budi ti meni ziv i zdrav, pa da ako bog da docekamo jednu kvalitetnu desetku na zimu.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2016, 09:05

bodi123 je napisao/la:Postujem tvoje misljenje, iako mislim da nisi ni blizu upravu, nema smisla da se dalje natezemo kad ni jedan nece odustati svakako, budi ti meni ziv i zdrav, pa da ako bog da docekamo jednu kvalitetnu desetku na zimu.
:salut: :salut: i aBd da slavimo makar jedan trofej u maju :pray:
1946~

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 nov 2016, 09:18

Dobro jutro bordo naciji.

Nešto kontam jučer zašto se ne bi gurnuo Hodžić na krilo, a Kadušić igrao beka. Obojica su brza i mogu se malo rotirati u toku tekme, a također Dušan bi se vraćao u odbranu i pomagao Advanu

Pavlović
Kadušić - Novaković - Mihojević - Almir
Sarić - Rustem/Ivetić
Hodžić - Duljević - Crnkić
Ahmetović

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 nov 2016, 09:35

KenChoo je napisao/la:Dobro jutro bordo naciji.

Nešto kontam jučer zašto se ne bi gurnuo Hodžić na krilo, a Kadušić igrao beka. Obojica su brza i mogu se malo rotirati u toku tekme, a također Dušan bi se vraćao u odbranu i pomagao Advanu

Pavlović
Sarić - Rustem/Ivetić
Ahmetović
Dobar jutar.
Hmm zar i s Hebibovicem nije ista logika?
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 nov 2016, 11:40

KenChoo je napisao/la:Dobro jutro bordo naciji.

Pavlović
Sarić - Rustem/Ivetić
Ahmetović
fali ti igrac :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 12:34

slika
:bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 12:36

Centrotrans Eurolines i FK Sarajevo potpisali ugovor o saradnji

Kompanija Centrotrans Eurolines i Fudbalski klub Sarajevo ozvaničili su svoju saradnju, potpisivanjem ugovora o tehničkoj saradnji. Višegodišnji partner našeg kluba i službeno je postao zvanični prevoznik prvog tima i stručnog štaba Bordo kluba. Kvalitet usluga koje pruža Centrotrans su na najvišem nivou i odgovaraju standardima i potrebama Fudbalskog kluba Sarajevo, a u godinama iza nas, zajedno sa Centrotransom, Bordo klub je otputovao na mnoga gostovanja.

Generalni direktor kompanije Centrotrans Eurolines, gospodin Safudin Čengić, istakao je društvenu odgovornost kompanije i spremnost za podršku vrhunskog sporta, u šta svakako spada i FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, budzak, Google Adsense [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337 i 50 gostiju.