RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

crvenobijeli
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la crvenobijeli » 10 apr 2013, 18:09

sretno u nastavku i abd do 3 boda,pozz iz gradacca
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 apr 2013, 18:10

ćemalović propustio 100%, skroz loš, evo sada ga mijenjaju....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 apr 2013, 18:22

Propustili smo dvije tri sanse.

Pisi bod...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 10 apr 2013, 18:27

Pirke je napisao/la:Propustili smo dvije tri sanse.

Pisi bod...
:D :D :D UPISAO" :D :D :D :D bodić po podić hehehhehehe napredujemo i već spreman za upis tri boda protiv Goška:D
Zadnja izmjena: puza, dana/u 10 apr 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 10 apr 2013, 18:29

steta bili smo bolji od sarajeva, ustvari vise smo prilika stvarali pred njihovim golom! vladavic sta zapuca u prvom ono je nemoguce sa 5 metara preko gola! umjesto da je samo lagano ugura u gol on punim i ode preko! takodje majkic glavom u zadnjim minutama skide je igrac sarajeva sa linije! steta sto nedobismo ali svakako valja i odigrat petu tekmu zaredom bez poraza i to uz vrlo borbenu igru gdje se igraci nestede ni sekunde! bravo za zalaganje, sa ovakvim zalaganjem ova serija bez poraza bi se mogla jos dosta produzit!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 apr 2013, 18:36

bojao sam se da ne izgubimo ubjedljivo, ali su odigrali borbenu utakmicu, i nastavili niz bez porza...sad abd u nedjelju kontra GOŠK-a potvrditi opstanak, nema nam druge...

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 10 apr 2013, 18:59

Šišić je kanta najveća! :oops: Mirza se jos nije oslobodio igrati ,kako to neznam ni sam ...I po meni manje forsirati Vladu!!!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 apr 2013, 19:04

Vlada je dobar bio po meni. Niko nece da vidi da je na njemu uvijek ili najbolji odbranbeni igrac ili 2 igraca. Nemozemo od covjeka ocekivati cuda. On je nekoliko puta na sebe navukao odbranu ali ovi ostali nisu znali iskoristit.

Ma dobro je - samo da gurnemo Gosk jos nize i to je to. Kraj price. Ova sezona i tako i tako taraba. Samo da se osiguramo da nemozemo ispast i to je sve sto nam treba sada. Vrijeme gledat za sljedecu sezonu. Mozda tu bude nesto.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 apr 2013, 19:06

mali mirza pomalo pada u formi, Šišić se još nije dokazao, ostali ok...sad abd moramo pametno odigrati kontra goška, jer po ovim rezultatima, tu rješavamo status...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 apr 2013, 19:08

Mi smo sada 7 bodova ispred Goska.

Uzmemo li ih, imacemo 10 i to ce biti to. Ali oni su od 5 zijanili 4 i samo 1 igrali nerjeseno. Oni ce se klat s Velezom. Bice tu ostro do bola. Ali uzmemo li ih - to je to.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 apr 2013, 19:11

Velež .... bio sam na utakmici, s obzirom na prikazano, trebamo na kraju biti zadovoljni sa bodom.
Zvonić me je apsolutno razočarao, kao igrač koji iznosi loptu je par puta pogriješio, i napravio čiste situacije za kontru na 40m Sarajevu od Veležovog gola.

Što se tiče prilika, moglo bi se reći da smo mi ipak imali bolje prilike, ( prilika Vladavića, i Ćemalovića )
MostaracVelezovac je napisao/la:Mirza se jos nije oslobodio igrati
Nije do toga, nego ne želi da doda loptu, vidio je igrača sa desne strane ( njegove ), al je želio slavu za sebe. Čista sebičnost.
Tito_1922 je napisao/la:.I po meni manje forsirati Vladu!!!
Jedini čovjek daje tokom čitavih 90' min 120 % od sebe, što drugi ne žele primjetiti, to je drugi par cipela.
A zašto je jedan od najboljih, i itekako koristan Veležu leži u ovoj činjenici :
MostaracVelezovac je napisao/la: Niko nece da vidi da je na njemu uvijek ili najbolji odbranbeni igrac ili 2 igraca. On je nekoliko puta na sebe navukao odbranu ali ovi ostali nisu znali iskoristit.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 apr 2013, 19:42

sada idu da gostovanja, prvo direktnom konkurentu, a drugo ekipi koja se osigurala (Leotar)...treba pokušati vratiti bodove kontra GOŠK-a, te rasterećenom leotaru bod uzeti, ali vidjet ćemo...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 apr 2013, 20:26

Letic najbolji danas 8-) 8-)

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 10 apr 2013, 20:31

Mislim da se moze biti zadovoljno I sa ovim bodom. Nemoze se ni gore ni dole, tu su vec otpisana Gradina I Gosk koji izgleda i nema neku zelju da ostane u PL. Plus ide se i u Trebinje :D
Neznam ovo meni svake sezone lici na isto nemozes ispast a nemozes ni gore onako sto kazu igra se reda radi.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 10 apr 2013, 20:36

Trebali smo dobiti ovu utakmicu. Čitavo vrijeme smo bili bolji ali opet nas realizacija sputava. Morat će se nešto konkretno dovesti u vrh napada jer ovako neće moći sljedeće sezone. Na borbenosti im treba čestitati i posebne pohvale za Letića i Hebibovića.

Idemo dalje.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 apr 2013, 02:23

TNT je napisao/la:
Neznam ovo meni svake sezone lici na isto nemozes ispast a nemozes ni gore onako sto kazu igra se reda radi.

Ne liči, nego jeste. Zato, ali i zbog mnogo drugih i većih stvari, od preseravanja i laži uprave(a) je onako bijedna tribina iza gola.

Reče već u jednom od svojih prethodnih postova i ponovit ću.
R.Š.D Rondo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 apr 2013, 02:54

Nisam danas bio na tekmi, a citajuci izvjestaje stice se dojam da smo bili bolja ekipa danas i da nas opet zeza ta realizacija. Ja ne znam u cemu je problem zabiti gol iz neke prilike. Evo ja i nemam bas neko fudbalsko znanje, al kad ides 1 na 1 sa golmanom imas 100 nacina da mu uvalis gol. Ovo me stvarno pocinje nervirati i sve vise postaje ogroman problem. Par utakmica izgledalo je da se taj problem otklonio i on se onda opet vrati. Ne kazem da je bod protiv Sarajeva koje se bori za titulu los, ali ako je tacno sve ono sto sam procitao, danas smo morali pobijediti. Takodjer je lijepo procitati da su igraci opet dali svoj maksimum sto se tice zalaganja, te da je nastavljen niz bez poraza.

Sto se tice opstanka, mislim da ce sljedeca utakmica dati dosta bolju sliku oko toga. Gostovanje GOSK-u bi trebalo biti nasa zadnja briga oko opstanka, jer realno gledajuci jaca smo ekipa i bilo bi "glupo" (svaka cast GOSK-u) da jedan VELEZ ispane iz lige. Takodjer me zanima gdje bih mogao pogledati slike sa tekme, da vidim koliko je raje bilo na stadionu, jer tekma je ipak bila radnim danom i posjeta je zbog toga sigurno umanjena.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 11 apr 2013, 09:50

el-fighter je napisao/la:Nisam danas bio na tekmi, a citajuci izvjestaje stice se dojam da smo bili bolja ekipa danas i da nas opet zeza ta realizacija. Ja ne znam u cemu je problem zabiti gol iz neke prilike. Evo ja i nemam bas neko fudbalsko znanje, al kad ides 1 na 1 sa golmanom imas 100 nacina da mu uvalis gol. Ovo me stvarno pocinje nervirati i sve vise postaje ogroman problem. Par utakmica izgledalo je da se taj problem otklonio i on se onda opet vrati. Ne kazem da je bod protiv Sarajeva koje se bori za titulu los, ali ako je tacno sve ono sto sam procitao, danas smo morali pobijediti. Takodjer je lijepo procitati da su igraci opet dali svoj maksimum sto se tice zalaganja, te da je nastavljen niz bez poraza.

Sto se tice opstanka, mislim da ce sljedeca utakmica dati dosta bolju sliku oko toga. Gostovanje GOSK-u bi trebalo biti nasa zadnja briga oko opstanka, jer realno gledajuci jaca smo ekipa i bilo bi "glupo" (svaka cast GOSK-u) da jedan VELEZ ispane iz lige. Takodjer me zanima gdje bih mogao pogledati slike sa tekme, da vidim koliko je raje bilo na stadionu, jer tekma je ipak bila radnim danom i posjeta je zbog toga sigurno umanjena.

FORZA VELEZ
Ispadali smo i jedva se vratili tako da ne treba se opuštati. Do kraja ozbiljno i dogodine pokušati nešto više.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 apr 2013, 10:45

vm22 je napisao/la:Letic najbolji danas 8-) 8-)
Haurdic ce dugo sanjati Letica. :D :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 apr 2013, 11:43

Dobra utakmica jucer , zasluzili smo pobjedu ali sta je tu je :D
SVI U GABELU po 3 boda !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []