Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamisli kakav nesretnik moraš biti da prozivaš nas za Mirvića, a uredno si pušio **** Ceriću i Diglišiću za dž. 

- relativizam
- Kontakt:
Da čovjek ne bude godinu na forumu i da udje i dalje bi čitao kako pjene ovi što otimaju od drzave i humanitarnih organizacija
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
U čuj doveli bolje igrače od nas hahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha
Ovako su i za Sukilovica pisali isto
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:41Ceric, Dicklizic, Azmir, Amaw, arapsko ministarstvo, gradski, kantonalni, drzavni nivoi, humanitarne organizacije, porezna, nastavi niz...
tabba77 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:04Eh ovo je dan pobjede, radujte se zeljovci, ne dolazi samo trener
Bicee para, jescemoo kavijar![]()
Jos kad trehnemo Borca u po Banja Luke
Pocinjemo lagano,sretno nam svima i dolaze bolji dani.
Ne samo da dolaze bolji dani nego uskoro i mahala i sve podjele unutar navijača lete iz kluba
A zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli
Iznad Grbavice zora svice, dobrodoso prijestolonasljednice
Ljudi koji su minirali su otisli,ostao je jos jedan covjek da ode i nema vise prepreke
Razlog zbog kojeg su otisli je upravo ovo sto sada gledamo
idemo jako sad ,dosta prosjecnosti bilo
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.
Nisu doveli čovjeka da se blamira ovdje, mora napredovati brzo i uzeti titulu u sljedeće dvije godine da bi iso dalje, zato će mu dovesti igrace
ad sam pricao sa nekim bitnim ljudima, priča je sljedeca. FS Saudijske Arabije ulazi u projekat sa nasim klubom. Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.
Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio
dlcino,probat ce ozivjeti ekipu kako sam shvatio a na pauzi ozbiljni rezovi u igrackom kadru
Njima nikad neće biti poenta vratiti uloženi novac iz sporta. Da je tako, ne bi 700 milijardi ulagali.
Katar je na kraju bio u minusu 200 milijardi dolara.

-
- Kontakt:
Dobro onda,nama ce 3.mjesto biti sasvim normalno a njima dupla kruna imperativ ko sto su i prosle godine u ovo vrijeme govorili da idu na titulujurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:47U čuj doveli bolje igrače od nas hahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahaha
Ne mogu sami sa sobom da se dogovore hahahahah
Jesmo li na kraju Dinamo ili smo slabije igrace od vas doveli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Volimo fudbaltabba77 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:49ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jun 2025, 11:41Ceric, Dicklizic, Azmir, Amaw, arapsko ministarstvo, gradski, kantonalni, drzavni nivoi, humanitarne organizacije, porezna, nastavi niz...tabba77 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:04Eh ovo je dan pobjede, radujte se zeljovci, ne dolazi samo trener
Bicee para, jescemoo kavijar![]()
Jos kad trehnemo Borca u po Banja Luke
Pocinjemo lagano,sretno nam svima i dolaze bolji dani.
Ne samo da dolaze bolji dani nego uskoro i mahala i sve podjele unutar navijača lete iz kluba
A zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli
Iznad Grbavice zora svice, dobrodoso prijestolonasljednice
Ljudi koji su minirali su otisli,ostao je jos jedan covjek da ode i nema vise prepreke
Razlog zbog kojeg su otisli je upravo ovo sto sada gledamo
idemo jako sad ,dosta prosjecnosti bilo
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.
Nisu doveli čovjeka da se blamira ovdje, mora napredovati brzo i uzeti titulu u sljedeće dvije godine da bi iso dalje, zato će mu dovesti igrace
ad sam pricao sa nekim bitnim ljudima, priča je sljedeca. FS Saudijske Arabije ulazi u projekat sa nasim klubom. Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.
Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio
dlcino,probat ce ozivjeti ekipu kako sam shvatio a na pauzi ozbiljni rezovi u igrackom kadru
Njima nikad neće biti poenta vratiti uloženi novac iz sporta. Da je tako, ne bi 700 milijardi ulagali.
Katar je na kraju bio u minusu 200 milijardi dolara.
![]()

-
- Kontakt:
Doveli smo najboljeg strijelca ligesvemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:08pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Nas najbolji igrač je još uvijek u klubu
Doveli smo veznog igrača npr koji do 22 godine imao skoro 100 nastupa u klubu gdje je Santos od vas otišao
Pregovara se dogovara se. Polakice. Nije bajno ali nije ni neka katastrofa. Doći će još 3-4 igrača.
Ne bih ja rekao da ste vi neka provjerena imena doveli i neki upgrade
Rezerva Varaždina
Dečko iz Cibalije , drugoligas
Junior Zvijezde 09
Stoper iz lige Luxemburga , bio vam je nedavno reprezentativac Luxemburga pa znamo kako to završi
Eric iz Posusja koje je ispalo iz lige (sto su ostali znamo svi)
Jaganjac koji ne znamo da li ima gol u seniorskoj konkurenciji
Hajd ovaj Holanđanin ima stvarno fin cv za naše uslove
A otišao vam je i najbolji igrač i još nekoliko igrača koji su vam donijeli najveći broj bodova unazad godinama
Ne znam ni čime ste vi toliko sretni.
pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:20Doveli smo najboljeg strijelca ligesvemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:08pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Doveli smo veznog igrača npr koji do 22 godine imao skoro 100 nastupa u klubu gdje je Santos od vas otišao
Pregovara se dogovara se. Polakice. Nije bajno ali nije ni neka katastrofa. Doći će još 3-4 igrača.
Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09
Stoper iz lige Luxemburga , bio vam je nedavno reprezentativac Luxemburga pa znamo kako to završi
A otišao vam je i najbolji igrač
sto ves tice, a mozda vam je i bolje sto ne dolaze neke penerande i prevare i sto ne najavljujete duplu krunu i ne lozite se bezveze. imate dobru ekipu kako rekoh i odlicnog trenera, samo vam opet fali na nekim pozicijama i imate disbalans ogroman. mozda i to rijesite na vakat, pa ce onda biti druga prica.
sve su ovo realno spekulacije, kad se krene s centra tad mozemo neke ocjene davati.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- gegenpressing
- Kontakt:
Šta će dovoditi,kad znaju da se moraju Vici skloniti jer ih je spasio izbacivanja iz Evropesvemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:27pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:20Doveli smo najboljeg strijelca ligesvemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:08pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09
sto ves tice, a mozda vam je i bolje sto ne dolaze neke penerande i prevare i sto ne najavljujete duplu krunu i ne lozite se bezveze. imate dobru ekipu kako rekoh i odlicnog trenera, samo vam opet fali na nekim pozicijama i imate disbalans ogroman. mozda i to rijesite na vakat, pa ce onda biti druga prica.
sve su ovo realno spekulacije, kad se krene s centra tad mozemo neke ocjene davati.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Sve uredu brate lijepo je bit optimist. Tako i treba na kraju krajeva.svemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:27pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.jurisicduska je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:20Doveli smo najboljeg strijelca ligesvemalim1 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 12:08pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Nije kraj sto je najljepse od svega

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ozbiljan prelazni rok kod komšinica.
Samo se nadam da će ove sezone uzeti više od 5 bodova (iz 12 utakmica, koliko već) protiv prve 3 ekipe Lige. Naravno, protiv Sarajeva očekujem da uzmu 0 bodova.
Samo se nadam da će ove sezone uzeti više od 5 bodova (iz 12 utakmica, koliko već) protiv prve 3 ekipe Lige. Naravno, protiv Sarajeva očekujem da uzmu 0 bodova.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma pusti se paušala, nego reci nam kako se tretiraju EU igrači u našoj ligi.

Kako ti više ne dosadi da se toliko provaljuješ, kad ćeš napokon shvatiti da ovo nije za tebe i da nemaš pojma.

Šta kaže, ne lupetaj, a čovjek mu pokušao kulturno objasniti koliki je nemač pojma.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Otkuda ovi silni holandezi kod nas i stranci generalno? Vidim i posusje namaklo nekih egzoticnih stranaca. Izgleda da nam je ipak kvaliteta lige porasla, a i platezna moc, sto je svakako za pohvalu 

pohvali malo i na nasoj temi boki, ne moras samo ovdje. pozitiva

Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Venom i 36 gostiju.