FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zato ce vjerovatno Djelmic put pod noge, jedini koji se bori i igra. Generalno raja vise ne vjeruje ovoj ekipi, a sad da li je to dobro ili ne vidjet cemo. Sigurno je dobro zato sto ce razocaranje biti manje.
Ajmo vjerovat u taj pozitivni sok promjenom trenera, eno i kone i siroki su su tako dobili i kazu da su bili dobri.
Joco ne bi trebao na klupu da se ja pitam jer se vidi da se bori trazi loptu morat ce ga procepit.
Joco ne bi trebao na klupu da se ja pitam jer se vidi da se bori trazi loptu morat ce ga procepit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ajmo bit pozitivni 

PokušaaaavaaaajmoChWilla je napisao/la:ajmo bit pozitivni
Muhamed Konjić

Treba njega dovesti umjesto Alihodzica da nam dovede Paul Gascoigna.
Da sve nakon Olimpika bude pauza (polusezona), ne vjerujem da nasa uprava moze uciniti nesto drasticno po pitanju kadra, realno je ocekivati mozda 1-2 igraca da dođu ali da budu pojacanja ne da dva mjeseca dolaze sebi pa proigraju. A opet da li ce biti odlazaka za vrijeme pauze.
Sta vi mislite kakvi smo pod tim pitanjem, kad bi do pauze prisli vrhu tabele a onda se pojacati za nastavak ? Da je doci sebi nakon ove krize.

Sta vi mislite kakvi smo pod tim pitanjem, kad bi do pauze prisli vrhu tabele a onda se pojacati za nastavak ? Da je doci sebi nakon ove krize.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ako (kad) dobijemo danas aBd sve ce biti bolje. Onda imamo drinu i travnika cini mi se do derbija. To dobit, na derbiju jbg napet se k'o zabe ponovit evropsku igru i sve se onda mijenja u nasu korist. Uh al ovo ovako fino zvuci.
Uglavnom kako god bilo do pauze, a bit ce dobro vidjet cete, onda se trebamo pojacat skontali su to oni. Samo da danas pobjedimo.
Uglavnom kako god bilo do pauze, a bit ce dobro vidjet cete, onda se trebamo pojacat skontali su to oni. Samo da danas pobjedimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Danas pobjeda pod moranje, kako znaju i umiju, i sa pobjedom na tabeli bi skocili za svega dvije pozicije na tabeli, sa 10. na 8. mjesto, sa druge strane Olimpik ako danas ne izvuce pozitivan rezultat u okrsajima sa Zeljom nece nikada.
Valjda ce se neko sjetiti stream postaviti za nas koji radimo! COME ON ZELJO !!!
Valjda ce se neko sjetiti stream postaviti za nas koji radimo! COME ON ZELJO !!!
jednostavno moraju dobit danas,ocekujem i da Joco proradi konacno
19TM87 ZAVIDOVICI
Nadam se da nece ponoviti gresku koju su napravili u ovom prelaznom roku, a sto je najbitnije svjesni su greske....Elegant je napisao/la:Da sve nakon Olimpika bude pauza (polusezona), ne vjerujem da nasa uprava moze uciniti nesto drasticno po pitanju kadra, realno je ocekivati mozda 1-2 igraca da dođu ali da budu pojacanja ne da dva mjeseca dolaze sebi pa proigraju. A opet da li ce biti odlazaka za vrijeme pauze.![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ko to prenosi ?KGB je napisao/la:Valjda ce se neko sjetiti stream postaviti za nas koji radimo! COME ON ZELJO !!!
Moja TV, Arena, BHT ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moja TV, dok je navecer snimak na BHT-uElegant je napisao/la:Ko to prenosi ?KGB je napisao/la:Valjda ce se neko sjetiti stream postaviti za nas koji radimo! COME ON ZELJO !!!
Moja TV, Arena, BHT ?
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Hajde Zeljooooooo, hajde Jocoooooo
Joco i Kokot od prve dva spica, svi u napaad

Tiaga svakako, po meni je on drugi Dialliba, dosao niodkuda, bio na probi prosao, igra iz utakmice u utakmicu, jos da postane neizostavan u prvih 11. i da ga krenu golovi, za godinu, dvije tri prodati ga samo tako, ista prica ko sa Diallibom, dok je po meni Diatta tu tek da popuni igracki kadar i klupu.
Neko link
ako to uradi bas bez veze tiago se pokazao kao dobar igrac samo ga hebe ne znanje jezika a za diatu neznam sta bi rekao nije se puno naigrao a ima potencijala samo se treba dosta potruditi.valjda ce ih Vlado upergnuti i napraviti prvotimce .Elegant je napisao/la:Ne bih volio da Capljic zapusti Tiaga i Diatu.
51%--------49%
Ima li link?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.