Balorda ti navija za Velez drug

Balorda ti navija za Velez drug
Ma nagovijestio mu je Virto svakako
na Grbavici je prvi derbi koliko sam upratio
u 36om kolu kanticari dolaze na Kosevo
ne pamtim da je derbi nekad bio u zadnjem kolubenko21 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 12:30u 36om kolu kanticari dolaze na Kosevo
Slavimo titulu i njihovo ispadanje iz ligebenko21 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 12:30u 36om kolu kanticari dolaze na Kosevo
Mislim da je bilo zadnje kolo. Je li to kad Horde nisu došle?BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 jun 2025, 12:32ne pamtim da je derbi nekad bio u zadnjem kolu
u prvom je bio onaj na Grbavici x kad je Ahmo dao gol i ne znam jel onaj u xadnjem kolu bio isto na Grbavici za nas dao Adukor il je sami kraj sezone bio
Ni ja ne pamtim sem te utakmice kad Rahman u 95 pogodi stativu sa 3mBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 jun 2025, 12:32ne pamtim da je derbi nekad bio u zadnjem kolu
u prvom je bio onaj na Grbavici x kad je Ahmo dao gol i ne znam jel onaj u xadnjem kolu bio isto na Grbavici za nas dao Adukor il je sami kraj sezone bio
Ja o montažnoj gostujućoj, on o krovovima...AvantiBL je napisao/la: ↑26 jun 2025, 08:04Koliko vi ono imate natkrivenih mjesta? A, da...Zutti je napisao/la: ↑25 jun 2025, 22:45Ja se taman ponadao da će se sa nove gostujuće tribine, 40 minuta koliko prosječno provedemo na stadionu u BL, moći pratiti dešavanja na terenu, kad ono isti qurac samo drugo pakovanje.Vorovus je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:43Gradski u novom ruhu: Počinje izgradnja krova na istočnoj i nove južne tribine
https://fkborac.net/gradski-u-novom-ruh ... e-tribine/
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.