Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zaboravio promijeniti akaunt. Bolesnici po našoj temi pišu i predstavljaju se k’o naši navijači.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije on “zaboravio” promjeniti account nego je od pocetka troll koji glumi naseg navijaca. I to su bas svi skontali osim vas par koji se poklapaju sa njegovim maloumnim postovima.

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 27 jun 2025, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
"Nevjerovatno koliko jadni i na sta su sve spremni." brate ti si stvarno puko, drzi se navijacke karte to ti bolje ide.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad god napisem post uvijek se isti lik zalijepi i pocne kukat 
Moli Boga da Virtual ne vidi ovaj post, ima da te naruži jer ga prozivaš zbog čitanja banjaluka foruma.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:20Haj sto redovno citaju i pisu ovdje na temi Zeljeznicara, ali cak idu i na druge forume da citaju sta se tamo pise![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E cuj kukat
Teska dijagnoza.
Teska dijagnoza.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakve to veze ima? Nije problem ako cita vise foruma, nego je stvar u tome da ides po drugim forumima citati o klubu kojeg uvijek prozivas ovdje.NoProfit je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:52Moli Boga da Virtual ne vidi ovaj post, ima da te naruži jer ga prozivaš zbog čitanja banjaluka foruma.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:20Haj sto redovno citaju i pisu ovdje na temi Zeljeznicara, ali cak idu i na druge forume da citaju sta se tamo pise![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako se levat provalio.
E moj ordenko.
E moj ordenko.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ugasite im internet 
Boki 1-1 Orden
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- jurisicduska
- Kontakt:
Svašta ispisase ali ni rijeci o tuci sadašnjeg i bivšeg kapitena. Nevjerovatno.
Pa to bukvalno radi 90% ljudi. Ti šatro ne ulaziš na našu temu i ne čitaš, a porodica ti najsretnija kad Sarajevo izgubi.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 13:01Kakve to veze ima? Nije problem ako cita vise foruma, nego je stvar u tome da ides po drugim forumima citati o klubu kojeg uvijek prozivas ovdje.NoProfit je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:52Moli Boga da Virtual ne vidi ovaj post, ima da te naruži jer ga prozivaš zbog čitanja banjaluka foruma.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 01:20Haj sto redovno citaju i pisu ovdje na temi Zeljeznicara, ali cak idu i na druge forume da citaju sta se tamo pise![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ali bolesnici glume naše navijače i pišu po temi. Nevjerovatni su. 
ima li se negdje naci spisak ulaznih transfera plbih klubova do sad?
znam da ima tema za to, ali je zamrla.
znam da ima tema za to, ali je zamrla.
Nisam zaboravio promieniti akaunt nego sam mislio da je ovaj pdf, izvinjavam se normalnim navijacima sarajeva a ti mi ga samo mozes popushitHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:27Zaboravio promijeniti akaunt. Bolesnici po našoj temi pišu i predstavljaju se k’o naši navijači.![]()
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
Trollam ti staru papak jedanKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jun 2025, 12:32Nije on “zaboravio” promjeniti account nego je od pocetka troll koji glumi naseg navijaca. I to su bas svi skontali osim vas par koji se poklapaju sa njegovim maloumnim postovima.
![]()
Crni Cerak 🐦⬛
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Boki86 ce se osjecati uvrijeđenim kad ovo procita...HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 jun 2025, 13:48Ali bolesnici glume naše navijače i pišu po temi. Nevjerovatni su.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakvi su to bolesnici, nemoguce.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:17Nesretnici![]()
Kako vam bar ovaj potpis “Crni Cerak” nije ofiran![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bruka za brukom, a oni i dalje misle da to neko ne vidi
Jos jednom, nema boljeg opisa >
Shizopitari je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije. Osim toga, često glume po forumima da su navijači rivalskih klubova kako bi stvorili lazni narativ, ulazeći u diskusije sa samim sobom.