FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 21 nov 2011, 10:19

HzBvB je napisao/la:jedino sto si propustio da kazes da Ribery MORA ulaziti vise u sredinu...
naravno, to se podrazumjeva. lijevo ne moze od linije, desno od protivnickih krila i beka, tako da mu ostaje jadno pravolinijsko trcanje. mesi je takodjer igrao na krilu ali je prebacen u sredinu. jednostavno, na krilu nije mogao iscrpiti sav potencijal.
geronimo je napisao/la:Šećer, prije svega da ti se zahvalim što si odvojio nekih 10 minuta za ovaj post.
ma sta deset minuta, sahat.
geronimo je napisao/la:Ali se postavlja pitanje kako da vjerujemo tebi, kada svi ti stručnjaci (odreda) hvale rad "izhlapljelog" starca?
yebaji ga sad. barem ti imas dovoljno godina da ti ne mogu prodavati muda pod bubrege.
druze, gledaj to kao na bazen sa piranama: na prvu izgledaju slozno, pomazu se, ali ako jedna od njih pokaze bilo kakve slabosti, automatski biva pojedena.
sve su to licemjeri, prevaranti, manipulatori i teski lopovi.
jesi li ikada cuo da neki trener detaljno objasnjava svoju postavu, taktiku, nacin na koji je stukao protivnika?
siguran sam da nisi. zasto bi neko otkrivao svoje tajne onima s kojima se bori za novac(yebo titule, yebo prestiz, bitan je novac(ok, druga stvar je sto je taj novac usko povezan sa titulama)). sad bi svaki od njih potpisao sredinu terena ako bi mu neko obecao vise love nego sto ce dobiti igrajuci u lp i sl.
ti bozic, rukama prekrivaju usta da neko ko umije citati sa usana ne skonta o cemu pricaju. stanislavski nece da kaze sta je pricao igracima na poluvremenu, rehagel natjeruje igraca da odglumi povredu da bi izasao jer je u tom momentu bio ´stranac viska´, pa namjestanje zutih, stela, gluma, ma 1000 qraca.
i ti mislis da ce neko od njih progovoriti o taktici? nema sanse. pogotove ne o onoj s kojom iz 3 meca imas isto toliko pobjeda i to protiv najjace ekipe u ligi.
kruna svega je uzaludno utrosen medijski prostor na najveceg trenerskog laika i tv eksperta - bekenbauera.
odgledah jucer sky90, a bolje da nisam. dzaba mi pritisak nabija. kruna svega je bulaznjenje o ovoj ekipi koju je uzdizao do nebesa. pogotovo kad rece da nema potrebe dovoditi gecea i rojsa. ono, steta je da sjede na klupi, bolje je da ostanu u svojim klubovima gdje ce stalno igrati itd.
ps
on je jedini iskren. iskreno nas zasipa svojim neznanjem i gomilama gluposti.
senilni pfurconja :roll:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2011, 11:21

geronimo je napisao/la:Hmm, dobro effe. Ali zašto danas Arjen daje izjave kako igrač nakon povrede i odsustva od 2 mjeseca, normaleweise počinje tekmu sa klupe?
Da možda nije priznao svoju grešku? :D
Iako čudno za njega da nešto prizna, ali možda je malo postao pametniji :) ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 nov 2011, 11:29

Heynckes je napravio kardinalnu grešku kad je odlučio staviti Robbena od prve minute i ne vjerujem u te priče da je flying dutchman insistirao da igra od početka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2011, 12:51

Saurman je napisao/la:Heynckes je napravio kardinalnu grešku kad je odlučio staviti Robbena od prve minute i ne vjerujem u te priče da je flying dutchman insistirao da igra od početka.
Ma jok ba Drago, Juppi ga pitao hoće li startati, ovaj klimn'o glavom potvrdno i khaj priče. :D
Pusti ti nas, izmišljamo teorije zavjere.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2011, 13:07

secer je napisao/la: ma sta deset minuta, sahat.
Šta, ništa prstići nisu napredovali? :D
Ništa, ostaje nam da dovedemo Kloppa ( :mrgreen: ). Znaš da je Uli izjavio prilikom Klinsijevog dovođenja...doveli smo pogrešnog Jurgena. :D
Kada se mogao onakav Rehagel dopeljati, može vala i ovaj Kloppo. Ne odmah, čekat ćemo da se Jupko razboli ili dobije šlag (šala) ili možda burn-out, zašto ne. :lol:
---------------------------

Anketa nam je dala sljedeće rezultate: Ribery (za dlaku) ispred Robbena i Mullera. Čudi me slab "odlomak" ljepuškastog Mariona. :?
Imate li kakve ideje za novu anketu??
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2011, 13:14

geronimo je napisao/la: Imate li kakve ideje za novu anketu??
Imam, sa koliko bodova prednosti ce Bayern osvojiti titulu? 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 21 nov 2011, 13:20

Ovom anketom definitivno dobijamo epitet najumisljenijeg kolektiva na forumu. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 21 nov 2011, 13:29

Reus-a treba uzeti već sada u januarskom prelaznom roku, i učiniti sve da on dođe...
Još kad bi na to dodali Gotze-a, Barsa bi se preplašila ;)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 21 nov 2011, 13:46

Robben je jedina greska u utakmici sa Dortmudom.Mnogo vrlia je izgubio silim povredama.Ne znam da je jedu korisnu stvar uradio na onoj utakmici.

Konstantno radi isto.Primi loptu i izvlaci se u sredinu sto su isuvise lagano zatvarali igraci Dortmunda.
Da je tu igrao Muller puno bi to bolje djelovalo jer je Muller nepredvidiv i dosta konkretniji.
No dobro bilo proslo dobili vas , Bayo je i dalje najjaci u Bundeski definitivno a ocekujem i minimm Semifinal LP ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 nov 2011, 13:46

@Gero stavi i kod nas na BvB forum anketu.
S koliko će bodova razlike BvB odbranit titulu :?: ;).
davud87 je napisao/la:Reus-a treba uzeti već sada u januarskom prelaznom roku, i učiniti sve da on dođe...
Dovedite njih dvojicu, pa onda Kloppa i Magatha nek bude pomoćni Juupu, Watzkea da pravi društvo Ulliju, Kagawu da vam donosi lopte, jer je veoma brz pa bi mogli igrat cijelu utakmicu s istom loptom itd... :lol: .

Kakve komentare čitam oko transfera, ne bi me iznenadilo da neko ovo shvati ozbiljno i počne o tome razmišljat kao realnoj opciji.

slikaNUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 21 nov 2011, 14:05

Semir bvb je napisao/la:@Gero stavi i kod nas na BvB forum anketu.
S koliko će bodova razlike BvB odbranit titulu :?: ;).
davud87 je napisao/la:Reus-a treba uzeti već sada u januarskom prelaznom roku, i učiniti sve da on dođe...
Dovedite njih dvojicu, pa onda Kloppa i Magatha nek bude pomoćni Juupu, Watzkea da pravi društvo Ulliju, Kagawu da vam donosi lopte, jer je veoma brz pa bi mogli igrat cijelu utakmicu s istom loptom itd... :lol: .

Kakve komentare čitam oko transfera, ne bi me iznenadilo da neko ovo shvati ozbiljno i počne o tome razmišljat kao realnoj opciji.

slikaNUR DER BVBslika
Borusija je toliki klub da će ga izgubiti sigurno, Bayernu ili nekom drugom, al' jedno je sigurno otići će vam! mogu se samo bajke pričati...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 nov 2011, 14:12

davud87 je napisao/la: Borusija je toliki klub da će ga izgubiti sigurno, Bayernu ili nekom drugom, al' jedno je sigurno otići će vam! mogu se samo bajke pričati...
Nećemo mi njega izgubit, mi ćemo njega unovčit i to masno (ako uopšte bude išao igdje) ;) .

Po ovom @davud87 vidim imaš godina i da bi trebao biti upoznat s s historijom BvB-a, ali čini mi se da pratiš samo naše crne godine u bundeligi od 2004-2008 i na tome baziraš svoje komentare. Ako hoćeš napisat ću ti poduži post u toku dana o BvB-u od 90-tih pa nadalje pa da se malo informišeš ;) .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 21 nov 2011, 14:18

Znam ja dovoljno historije BVB, i ja to uopšte ne sporim, čak ste mi i dragi, i zaista bi volio da dobijete Arsenal, ali problem je što Gotze-a ne možete dugo zadržati, a masno ste prodali i Nuri Sahin-a, 15mil. nije malo... :P

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2011, 14:18

JetSet_Hantraga je napisao/la:Ovom anketom definitivno dobijamo epitet najumisljenijeg kolektiva na forumu. 8-)
:lol: :lol: :lol:
Pa Hantro stavljeno je i ovo jedan bod :lol: :lol:
Za šta si glasao , hoćeš otkrit?? :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2011, 14:26

Bravo za anketu. 8-)

Moj izbor je oko 10 bodova, a zasto, pa vidjecete u drugom dijelu sezone. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 nov 2011, 14:27

davud87 je napisao/la:Znam ja dovoljno historije BVB, i ja to uopšte ne sporim, čak ste mi i dragi, i zaista bi volio da dobijete Arsenal, ali problem je što Gotze-a ne možete dugo zadržati, a masno ste prodali i Nuri Sahin-a, 15mil. nije malo... :P
Toliko o tvojoj informiranosti.
Dolaskom Sahina sa posudbe iz Feynoorda, pristali su na ponudu Besiktasa od 7 mil eura, a on je odbio da ide iz BvB-a. Potpisao je novi ugovor sa več poznatom klauzulom jer nije bio ubijeđen da će biti u prvom timu, koja je kasnije i presudila u njegovom odlasku. Nije u pitanju 15 mil nego 12-tak. BvB iako moćan kao što jest, nije mogao niti bi htjeli zabranit odlazak nekog igrača u najbolji tim na svijetu - Real. To je san svih igrača pa isto tako i Gomeza &Co, htio ti to priznat ili ne.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 21 nov 2011, 14:30

Semir bvb je napisao/la:
davud87 je napisao/la:Znam ja dovoljno historije BVB, i ja to uopšte ne sporim, čak ste mi i dragi, i zaista bi volio da dobijete Arsenal, ali problem je što Gotze-a ne možete dugo zadržati, a masno ste prodali i Nuri Sahin-a, 15mil. nije malo... :P
Toliko o tvojoj informiranosti.
Dolaskom Sahina sa posudbe iz Feynoorda, pristali su na ponudu Besiktasa od 7 mil eura, a on je odbio da ide iz BvB-a. Potpisao je novi ugovor sa več poznatom klauzulom jer nije bio ubijeđen da će biti u prvom timu, koja je kasnije i presudila u njegovom odlasku. Nije u pitanju 15 mil nego 12-tak. BvB iako moćan kao što jest, nije mogao niti bi htjeli zabranit odlazak nekog igrača u najbolji tim na svijetu - Real. To je san svih igrača pa isto tako i Gomeza &Co, htio ti to priznat ili ne.
Bolan shvati, jedino što hoću da kažem jeste to da Dortmund ne može zadržati Gotze-a, u toku iduće dvije godine, on napušta Dortmund, htio priznati ili ne.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 21 nov 2011, 14:41

Omerbavarac je napisao/la:Bravo za anketu. 8-)

Tipican profil Bayernovog navijaca....
Ja znam u Lukavcu njih bar 5 ili 6 ( identicnog profila ) ...Do ove utakmice je bilo hendikep 1 , oba ne daju ( :lol: :lol: ) iz 1 u 1....prosla sezona cijela vidjet ces kad se vrati ovaj kad se vrati onaj...
Sad opet vidjet cete na proljece....

UVIJEK IMA POSLIJE !!! :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 nov 2011, 14:53

Omerbavarac je napisao/la:Bravo za anketu. 8-)

Uzet ce Bajern titulu bez vece drame ako ne bude velikih problema sa povredama. Dortmund moze odbraniti titulu samo ako Riberi i Roben budu povrijedjeni kada se bude 'lomilo' u borbi za titulu. Bajern napada preko krila i kada su isti odsutni primjeti se potpuna bezidejnost u napadu. Prosle sezone su znali po 15 minuta kruziti na 30ak metara od gola, ali nikako nisu imali ideju kako materijalizovati terensku incijativu,.. Nema ko konkretizovati napade.

Vracanje Lama na lijevi bek je odlican potez. O tome sam pisao nekoliko puta u prosloj sezoni. Riberi se preporodio.

A sto se tice ankete,.. Vise bih volio vidjeti anketu za Ligu prvaka,.. Tu je znatno teze prognozirati :mrgreen: .

I da dopunim,..

Bice zanimljivo vidjeti sta ce se desiti sa Rojsom i Geceom,.. Bajern nesumnjivo zeli makar jednog, a vjerovatno i oba igraca. Vidjet cemo kako ce se izboriti u bitci sa inostranim klubovima. To ce udariti pecat onoj nasoj raspravi :mrgreen: .

Ne treba postavljati dilemu izmedju Gecea i Rojsa,.. Gece je sigurno vece blago. On je polivalentan igrac, moze igrati gotovo sve u veznom redu i napadu. Savrsen igrac, veoma izvjesno u blizoj buducnost medju 5 najboljih igraca svijeta. I ono sto je vazno, momak ima konstantnost u igri. Nije recimo kao Nani, koji briljira u epizodama sa vecim vremenskim razmakom. Momak ima mozak za igru, brzinu i tehniku,.. Sa takvim karakteristika tesko je odigrati lose. Mene svaki put odusevi. Volio bih ga vidjeti u MU 8-) .

Rojs je veliki potencijal,.. Al' za razliku od Gecea, on je igrac koji ovisi od igre veznog reda. Kada veza igra dobro, on ce briljirati. Sa druge stra Gece radi moc na sredini i u napadu 8-) . Al' i Rojs ce biti veliko pojacanje za svaki klub,.. Momak ima damu, a to je od velike vaznosti.

Niko ne spominje Sirlea.. Po meni taj momak obecava dosta u buducnosti,.. Ima slicnu igru kao Gece, samo sa nesto losijom vizijom i tehnikom. Al' izuzetno kvalitetno i polivalentno krilo.

Prije 2-3 godine sam trubio kako Njemacka ne proizvodi genijalce tipa Meler, Hesler, Sol ili Efenberg :mrgreen: . Al' evo, pojavljuju se :mrgreen: . Tu je Ozil (kojeg ne mirisem toliko) i posebno Gece :D .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2011, 15:21

Interes koji Bayern pokazuje prema Götze-u i prema Reus-u za mene znaci da se u pravi vec razmislja o prodaji Robbena sto je mozda i najbolje s obzirom na njegove probleme sa povredama i da bi Bayern za njegovu platu mogao dobiti dva kvalitetna mlada igraca sa velikim potencijalom.
Sto se Reus-a tice mislim da je to gotova stvar i da je vec od naredne sezone igrac Bayern-a, jer ruku na srce M`Gladbach nece moci odljeti ponudi Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.