Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 19:43

Safet ne treba da poziva u reprezentaciju onoga ko nema papire.

Sve sto Safet treba uraditi je isto ono sto je uradio sa Hadzicem i Tincekom. Pogledat potencijalnog reprezentativca, razgovarat sa njim i obecat mu mjesto u reprezentaciji. Isto kao sto je uradio sa Tincekom i Hadzicem, nista vise ni manje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2014, 19:57

Legenda bh. fudbala Ivica Osim dao je savjet svom nekadašnjem igraču, danas selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safetu Sušiću.

Naime, Osim smatra kako bi Sušić u Brazil trebao povesti Zlatana Muslimovića, kao trećeg napadača reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Zlatan bi barem malo podigao konkurenciju prema naprijed... Možda bi mogao da bude više kao opomena nekim drugim - da ima malo i konkurencije. Ne moraju uvijek igrati isti. Igrači jednom zauvijek moraju shvatiti - da sve što su napravili je OK, hvala Vam na tome, ali treba ići dalje. Ne možeš stati odjednom i zadovoljavati se samo tim; da dođeš, igraš, da ti publika plješće. Treba nastaviti igrati. Svaka utakmica je nova prilika - ne za dokazivanje, ne trebaju nama ništa dokazivati, pokazali su i sve u redu", kaže Osim, pa dodaje:

"Ali treba ići dalje. Zašto ne bi još napredovali. Jer, oni su jedini igrači koji imaju besplatnu priliku da budu u žiži Evrope, svijeta, da promijene klub češće nego ostali. Kad pogledamo koliko je samo reprezentativaca promijenilo klub u posljednje vrijeme, nije teško zaključiti šta može biti - na neki način, magnet koji drži igrače. Naš jedini pravi fudbalski izlog je reprezentacija, htjeli mi to priznati ili ne".

"Kroz klubove se teško nametnuti, jer oni čak vrlo teško - gotovo nikako, igraju u Evropi, pa reprezentacija ostaje kao mjerilo", dodao je Osim. objasnio!?

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 16 feb 2014, 20:00

MaksuzBaksuz je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:.bla bala bla ZATO I JEST NOGU DOBIO... A HRVATSKA IZGUBILA STATUS NOSITELJA..

Jarne i da imas zlatne agumente ja ti te necu citati dok neiskljucis pisanje velikim slovima! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sve sam ti fino gore objasnio, a ti stavljas opet neke slike Tina Svena koji sa dosadasnjim uspjehom Susica nema ama bas nista. Kad se pravi procjena necega sto je neko uspio onda se negleda sta on moze sve uprskati nego sta je dosad uradio. Dosad je Pape car, Kralj i legenda a ostalo mozete macku o rep okaciti :mrgreen:
ZABOLI ME DA LI ĆEŠ ČITAT ILI NEĆEŠ,JA SAM TI POSTAVIO SVE ARGUMENTE.. OD SUŠIĆA STARIJEG DO SUŠIĆA MLAĐEG... A TO SAM PISAO ZA ŠIROKE NARODNE MASE,A TI IONAKO NEMAŠ ARGUMENTE ZA ONO ŠTO SAM TAMO NAPISAO... A TO SE ZOVE KUKAVIČLUK,ČIM SI POČEO PISATI TAKVE NEBULOZE KO MALO DIJETE :D :lol: NIKO NIJE SAVRŠEN PA NI TVOJ PAPE,AL TI TO NE MOŽEŠ PREPOZNATI ;) JER SI OGRANIČEN KO BALKON, I KAO TAKAV NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE TINO SVEN SUŠIĆ U ZADNJIH 6 MJESECI POSTAO DEFANZIVNI VEZNI A DO TADA JE BIO ONO ŠTO JE MISIMOVIĆ
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 16 feb 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2014, 20:02

Mozambik je napisao/la:Safet ne treba da poziva u reprezentaciju onoga ko nema papire.

Sve sto Safet treba uraditi je isto ono sto je uradio sa Hadzicem i Tincekom. Pogledat potencijalnog reprezentativca, razgovarat sa njim i obecat mu mjesto u reprezentaciji. Isto kao sto je uradio sa Tincekom i Hadzicem, nista vise ni manje.
To i radi ali vi uvijek trazite nesto vise. Poslao je jasnu poruku Kolasincu i Tankovicu, Hajrovica isao gledati licno jos prije dvije godine...
Trebate shvatiti da postoji i nesto sto se zove fair play i kultura ponasanja, ne moze on tudje reprezentativce tek tako javno obilaziti i vrbovati, to se treba raditi sto vise subtilno.
Eto da je umjesto Susica Fabio Capello nas selektor, mislite da bi on nekako drugacije radio ovo sa tim potencijalnim igracima? Malo sutra.

I dosta vise ovih velikih slova, nismo coravi!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 16 feb 2014, 20:05

Ni Tino ni Avdija nemaju kvaliteta za Repke!
G BUSSA BUSS

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 20:09

19risha88 je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:.bla bala bla ZATO I JEST NOGU DOBIO... A
HRVATSKA IZGUBILA STATUS NOSITELJA..
PISEM VELIKOM SLOVAMA JER SE DEREM :) :) :?

[/size]

Moze li jos vecim slovima!! Nisam corav covjece. :lol: :lol:

Provaljivas se covjece, jos vrjedjas.... ali ok, nisam ja nista drugo ni ocekivo. Vidi se da nisi ni procito ono sto sam napiso, ili mozda nisi svatio???? :roll:
Zadnja izmjena: MaksuzBaksuz, dana/u 16 feb 2014, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 feb 2014, 20:10

Mislim da je greška Papeta sad za ovu utakmicu što je pozvao samo Tina Sušića i Anela Hadžića, a nije pozvao npr ove momke koji igraju također standardno u mnogo jačim ligama i klubovima. Razumijem da se trebamo pripremati za Iran preko Egipta, i da se ne treba zvati puno novajlija, ali ne vidim razloga zašto bi ova dvojica imala prednost nad ostalima

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 20:16

19risha88 je napisao/la: A TO SAM PISAO ZA ŠIROKE NARODNE MASE,

bla bla
JER SI OGRANIČEN KO BALKON, I KAO TAKAV NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE TINO SVEN SUŠIĆ U ZADNJIH 6 MJESECI POSTAO DEFANZIVNI VEZNI A DO TADA JE BIO ONO ŠTO JE MISIMOVIĆ [/size]
Idi pisi za novine, ako hoces da dohvatis siroke narodne mase :)

Nista ja o Tinu nigdje nisam napisao u mojoj argumentaciji, vec si ti otiso od jedne stvari na stotu i sa tim i ovim ostalim izjavama pokazo ko je ko balkon.

:roll: :mrgreen:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 20:19

Coraco je napisao/la:Mislim da je greška Papeta sad za ovu utakmicu što je pozvao samo Tina Sušića i Anela Hadžića, a nije pozvao npr ove momke koji igraju također standardno u mnogo jačim ligama i klubovima. Razumijem da se trebamo pripremati za Iran preko Egipta, i da se ne treba zvati puno novajlija, ali ne vidim razloga zašto bi ova dvojica imala prednost nad ostalima
Koga osim Pirica? Kako ja znam mi nemamo nikoga drugog u jacim ligama ko nije vec na spisku!!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 feb 2014, 20:21

Pozdravljam nepozivanje Ibricica, Rahimica, Stevanovica. Zahirovica, svako ko ne igra ni minute ne moze biti u ozbiljnoj repki kao sto je nasa.

A Svena necu da komentarisem kada se sjetim sta je Said za ovog Svena a nije ni prismrdio repki, Susicu, Susicu

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 20:27

Armala je napisao/la:Pozdravljam nepozivanje Ibricica, Rahimica, Stevanovica. Zahirovica, svako ko ne igra ni minute ne moze biti u ozbiljnoj repki kao sto je nasa.

A Svena necu da komentarisem kada se sjetim sta je Said za ovog Svena a nije ni prismrdio repki, Susicu, Susicu

Said povrjedjen kako ja znam. Said skroman da napravi frku i okvari armosferu kako ja znam. Said nema potencijala da napreduje vise, njegovu sansu je popio u kafanama u njemackoj. Prije Saida bi ovaj Stilic iz Poljske zaradio sansu.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 feb 2014, 20:31

Hajmo skupljati lovu da neko polomi u HNL-u noge Vršajeviću , Kvržiću i Svenu , izgleda Pape fakat ozbiljno računa na ovu trojcu jadnika :roll:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 16 feb 2014, 20:32

Armala je napisao/la:Pozdravljam nepozivanje Ibricica, Rahimica, Stevanovica. Zahirovica, svako ko ne igra ni minute ne moze biti u ozbiljnoj repki kao sto je nasa.

Said povrjedjen kako ja znam. Said skroman da napravi frku i okvari armosferu kako ja znam. Said nema potencijala da napreduje vise, njegovu sansu je popio u kafanama u njemackoj. Prije Saida bi ovaj Stilic iz Poljske zaradio sansu.

Ne govorim o trenutnoj situaciji, pricam o sredini prosle godine. Ocito da nisi fan Saida a cinjenica da je on sto se tice talenta i onoga kako moze da igra na jednom drugom nivou u odnosu za vecinu igraca iz repke a druga stvar je sto neke druge stvari zezaju

Ali Susic sa Avdijom i Svenom, Kvrzicem je sve rekao, poslije SP hocu da mu vidim ledja

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 16 feb 2014, 20:34

Coraco je napisao/la:Mislim da je greška Papeta sad za ovu utakmicu što je pozvao samo Tina Sušića i Anela Hadžića, a nije pozvao npr ove momke koji igraju također standardno u mnogo jačim ligama i klubovima. Razumijem da se trebamo pripremati za Iran preko Egipta, i da se ne treba zvati puno novajlija, ali ne vidim razloga zašto bi ova dvojica imala prednost nad ostalima
Koga osim Pirica? Kako ja znam mi nemamo nikoga drugog u jacim ligama ko nije vec na spisku!!
Ti ne znaš ni prezime igrača koji igra u Sošou, a kamoli nešto drugo.

Standard Lijež, Fulham, Makabi Haifa, Grashopers. Ferencvaroš nije iz jake lige, al je Bešić zato najbolji strani igrač u toj ligi. Al ****, valja napraviit mjesto Rin Tin Tinu i Hadžiću, pulenima Germanije.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 20:37

calcio je napisao/la:
To i radi ali vi uvijek trazite nesto vise. Poslao je jasnu poruku Kolasincu i Tankovicu, Hajrovica isao gledati licno jos prije dvije godine...
Trebate shvatiti da postoji i nesto sto se zove fair play i kultura ponasanja, ne moze on tudje reprezentativce tek tako javno obilaziti i vrbovati, to se treba raditi sto vise subtilno.
Eto da je umjesto Susica Fabio Capello nas selektor, mislite da bi on nekako drugacije radio ovo sa tim potencijalnim igracima? Malo sutra.

I dosta vise ovih velikih slova, nismo coravi!
Kad je rekao? Rekao je na TV-u da je Tankovic mlad, a Arslanagic mu ne treba jer vec ima nekakva 4 stopera. S druge strane Tinceku je jasno rekao: "Normalno je da igrac Hajduka bude pozvan". A Hadzica je dva puta gledao i razgovarao sa njim.

Isto je bilo i za Hajrovica i za Kolasinca. Po njemu je bilo logicno da Hajrovic igra za Svicarsku, a znamo sta je pricao na presicama o Kolasincu, zakasnit ce ako krene pjeske itd.

Tek kad je Begic otisao Kolasincu na noge, Susic je poceo davat odmjerene izjave. Isto je bilo i za Hajrovica.

Znaci lazes !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 feb 2014, 21:13

A ko je Pirić ? :D ajd vjerovatno si mislio na Prcića.
Jbg šta džaba pišu ljudi tamo o onim mladim momcima i potencijalnim reprezentativcima ? Prcić, Tanković, Arslanagić, ovaj stariji iz Grashopersa Salatić, mali živčo Bešić. Po meni oni imaju čak i više materijala za A tim od Sušića i Hadžića.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 21:18

Coraco je napisao/la:
A ko je Pirić ? :D ajd vjerovatno si mislio na Prcića.
Jbg šta džaba pišu ljudi tamo o onim mladim momcima i potencijalnim reprezentativcima ? Prcić, Tanković, Arslanagić, ovaj stariji iz Grashopersa Salatić, mali živčo Bešić. Po meni oni imaju čak i više materijala za A tim od Sušića i Hadžića.
Ma greska u pisanju, naravno Prcic! Nemoze jos Susic zvati Arslanagica, Tankovica i Salatica (ako ga uopste i zeli, ali izgleda da ga nezeli) jer nisu nasi igraci. Mogo je onda i Januzaja pozvati, i on jos nije nigdje zaigro a rastura u Engleeskoj. Njih treba prvo nagovoriti, obraditi, platoto, obecati, stvoriti nacionalni ponos i sta ja znam jos dabi potpisali za nas (kao u klubu). Trebaju moci doci na to okupljanje ili makar reci, da zele igrati za nas (nemoraju u novinama, meni dovoljno da zovnu savez i da krenu tajno u akciju).

Besica sam zelio i ja vidjeti u repki, iako neigra u nikakvom jakom klubu i jos losijoj ligi. Mozda se mora prvo za U21 odazvati dabi poslje bio u utrki.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 feb 2014, 21:26

MaksuzBaksuz je napisao/la:Ma greska u pisanju, naravno Prcic! Nemoze jos Susic zvati Arslanagica, Tankovica i Salatica (ako ga uopste i zeli, ali izgleda da ga nezeli) jer nisu nasi igraci. Mogo je onda i Januzaja pozvati, i on jos nije nigdje zaigro a rastura u Engleeskoj. Njih treba prvo nagovoriti, obraditi, platoto, obecati, stvoriti nacionalni ponos i sta ja znam jos dabi potpisali za nas (kao u klubu). Trebaju moci doci na to okupljanje ili makar reci, da zele igrati za nas (nemoraju u novinama, meni dovoljno da zovnu savez i da krenu tajno u akciju).

Besica sam zelio i ja vidjeti u repki, iako neigra u nikakvom jakom klubu i jos losijoj ligi. Mozda se mora prvo za U21 odazvati dabi poslje bio u utrki.
Aj ne zezaj za ovo nabrojano, pa nisu to ni ova dvojica prošla pa su dobila poziv, Šušić iz vedra neba a Hadžić nakon godinu i po-dvije zezanja sa papirima. Svi ovi do sad izjavljivali da žele igrati za BiH, pa ih opet nema. Ajd mislim da se ipak zezaš za ovo što si napisao :mrgreen:

Nego, zar Tino Sušić ima naš pasoš ? Do skora je pisalo samo Belgija-Hrvatska. Znam da je Hadžić ganjao dugo vremena te papire.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 16 feb 2014, 21:30

19risha88 je napisao/la: A TO SAM PISAO ZA ŠIROKE NARODNE MASE,

bla bla
JER SI OGRANIČEN KO BALKON, I KAO TAKAV NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE TINO SVEN SUŠIĆ U ZADNJIH 6 MJESECI POSTAO DEFANZIVNI VEZNI A DO TADA JE BIO ONO ŠTO JE MISIMOVIĆ [/size]
Idi pisi za novine, ako hoces da dohvatis siroke narodne mase :)

Nista ja o Tinu nigdje nisam napisao u mojoj argumentaciji, vec si ti otiso od jedne stvari na stotu i sa tim i ovim ostalim izjavama pokazo ko je ko balkon.

:roll: :mrgreen:
PA OBJASNIO SAM TI SVE STVARI...I DAO ARGUMENTE,A TO ŠTO SI TI LIJEN DA ČITAŠ JE NEKA DRUGA TEMA... A TINA SAM TI DODAO SAMO DA VIDIŠ KOLIKO SI OGRANIČEN KAD NE ŽELIŠ DA VIDIŠ DA JE MOMAK AM A ONI PRAVE OD NJEGA DM,AL TI VOLIŠ SAFETA,A LJUBAV JE KAŽU SLIJEPA :lol:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 feb 2014, 21:42

Kobe Bryant je napisao/la:Hajmo skupljati lovu da neko polomi u HNL-u noge Vršajeviću , Kvržiću i Svenu , izgleda Pape fakat ozbiljno računa na ovu trojcu jadnika :roll:
a kako ce mo sunjica nac
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 3 gosta.