Bilo mi cudno pa upitao, ne zamjeri
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Odg: BV Borussia Dortmund
Ee jbg nisi trebao bas za Bayu i Dortmund 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Odg: BV Borussia Dortmund
E sta cu. Za Bayu sam poceo navijati jos za vrijeme Hasana naseg u Bayi. Sa ocem gledo tekme a on navija za Bayern. Onda sam poceo navijati i za Dortmund jer su mi se svidali ko ekipa. Za Arsenal zbog Bergkampa jos onda. Isto zbog oca.Lillard je napisao/la:Ee jbg nisi trebao bas za Bayu i Dortmund
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb? 
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Garant lik navija i za jedne i za druge i za bayu i bvbIllmatic09 je napisao/la:Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb?
- anton 1983
- Kontakt:
Znači ostali su
BvB
Villareal
Liverpool
Šahtjor
Sevilla
Sp. Braga
Bilbao
Sp. Prag
Na papiru bvB slovi kao favorit, no ovo je zajebano natjecanje. Bilo bi dobro da izvuku neki gnoj, možda pa da kasnije dobuju težu tekmu. S druge strane ne bi bilo loše da izvuku i jačeg protivnika kako bi ostali koncentrirani i imali teži zadatak u BUNDESLIGI. Uglavnom, oni su najveći favoriti i stvarno bi bilo šteta da to neosvoje!
Baš me zanima da vi morate birat dal bi izabrali osvajanje EL ili Bundeslige?
BvB
Villareal
Liverpool
Šahtjor
Sevilla
Sp. Braga
Bilbao
Sp. Prag
Na papiru bvB slovi kao favorit, no ovo je zajebano natjecanje. Bilo bi dobro da izvuku neki gnoj, možda pa da kasnije dobuju težu tekmu. S druge strane ne bi bilo loše da izvuku i jačeg protivnika kako bi ostali koncentrirani i imali teži zadatak u BUNDESLIGI. Uglavnom, oni su najveći favoriti i stvarno bi bilo šteta da to neosvoje!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ako bi birali i bilo po nasem, onda osvajanje Bundeske .. EL i DFB Pokal , a kako smo zahuktali mozda i Triple uzmemoanton 1983 je napisao/la:Znači ostali su
BvB
Villareal
Liverpool
Šahtjor
Sevilla
Sp. Braga
Bilbao
Sp. Prag
-
KayserSose
- Kontakt:
Baš me zanima kako on to posloži subotom kad mu u isto vrijeme igraju BVB, Bayern i Arsenal.jamesrodriguez je napisao/la:Garant lik navija i za jedne i za druge i za bayu i bvbIllmatic09 je napisao/la:Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb?a ujedno prati sta se desava sa arsenalom
![]()
![]()
![]()
Mi na Spartu (ne moramo mi poizbacivati sve najbolje), Villareal na Sevillu, a Bilbao na Liverpool bi po meni bio idealan ždrijeb za nas. U polufinalu bih volio da izvučemo najjačeg rivala koji preostane, jer smo mi jači tko got to bio, a jačeg je teže iznenaditi u 2 nego u jednoj utakmici. Mi smo još u utrci za Bayernom i jedna lakša runda nije na odmet, pogotovo jer sa Španjolcima, a ni sa Kloppom ne bi bilo lako kao sa Tottačom ili Portom.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ko plitak potok
Auba je fakat nemoguc lik, i kod fulanja i kod postizanja golova
U sledecem kolu nebih volio spance nikako... sparta prag ili braga, nekog bas "lakog na papiru". U polufinalu onda LFC, da vidimo Klopponju opet na Westfallenu. U finalu je onda svejedno ko god bio ionako je domaca tekma u baselu
Auba je fakat nemoguc lik, i kod fulanja i kod postizanja golova
Ubjedljivo EL. Tako da zaokruzimo te evropske trofeje.anton 1983 je napisao/la:Baš me zanima da vi morate birat dal bi izabrali osvajanje EL ili Bundeslige?
U sledecem kolu nebih volio spance nikako... sparta prag ili braga, nekog bas "lakog na papiru". U polufinalu onda LFC, da vidimo Klopponju opet na Westfallenu. U finalu je onda svejedno ko god bio ionako je domaca tekma u baselu
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
-
KayserSose
- Kontakt:
Kloppo se vraća kući. 
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Jedva čekam, kakav će YNWA da se pjeva na obje tekme. Sretno vam, a i nama ! 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Žao mi što će ispast zbog Kloopa 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
KayserSose
- Kontakt:
Mislim da će to biti heben naježitis.neurofunk je napisao/la:Jedva čekam, kakav će YNWA da se pjeva na obje tekme. Sretno vam, a i nama !
Ako i ispanemo bar će Kloppo proći. Tko prođe neka i osvoji.
- Desperado09
- Kontakt:
Džabe im Klopp, protiv TTa nema lijeka.
Jedino ce biti zanimljivo prije i oko utakmice zbog Kloppa, na terenu nemaju velike šanse da nas prođu.
Jedino ce biti zanimljivo prije i oko utakmice zbog Kloppa, na terenu nemaju velike šanse da nas prođu.
Sranje u bojama
Nego bas se onaj Frei zainatio da nas prca. Sve tri runde nam izvlaci najteze moguceg protivnika i to uvjek prvu kuci... ccc
Nego bas se onaj Frei zainatio da nas prca. Sve tri runde nam izvlaci najteze moguceg protivnika i to uvjek prvu kuci... ccc
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Porto,Tottenham pa Liverpool...i onda kazu nije atraktivno takmicenje
Jedina prednost Liverpoola je Klopp...poznaje igrace a i njegov stil je specifican i moze napraviti dosta problema.Cinjenica je i da Liverpool igra bolje protiv jacih,iako i to jacih je upitno s obzirom da se radi o engleskoj ligi.Sve ostalo je na strani Borusije...jednostavno kvalitet tima je veci.
Dobro je i sto Tuchel ima priliku da skupi iskustvo jakih utakmica u europi,kao pripremu za LP sljedece sezone a i navijacki Liverpool je tim kojeg bi izabrao,ako se mora ispasti
Jedina prednost Liverpoola je Klopp...poznaje igrace a i njegov stil je specifican i moze napraviti dosta problema.Cinjenica je i da Liverpool igra bolje protiv jacih,iako i to jacih je upitno s obzirom da se radi o engleskoj ligi.Sve ostalo je na strani Borusije...jednostavno kvalitet tima je veci.
Dobro je i sto Tuchel ima priliku da skupi iskustvo jakih utakmica u europi,kao pripremu za LP sljedece sezone a i navijacki Liverpool je tim kojeg bi izabrao,ako se mora ispasti
Za BorusijuIllmatic09 je napisao/la:Za koga onda navijaš u utakmici bvb-fcb?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
A što reči opet uz Sevillu najteži protivnik.... Ako prođemo Sevilla nam je zagarantirana
Bude bilo zajebano jer Lpol-u je ovo jedini način da dođu do lp-a pa budu imali još motiva više... A i Kloppo je tu pa daje još zanimljivosti ovaj meč... A ljudi moji šta je vama plašili smo se i prije Porta i prije Tottenhama pa znamo kako je to završilo
Bude bilo zajebano jer Lpol-u je ovo jedini način da dođu do lp-a pa budu imali još motiva više... A i Kloppo je tu pa daje još zanimljivosti ovaj meč... A ljudi moji šta je vama plašili smo se i prije Porta i prije Tottenhama pa znamo kako je to završilo
Mi Skauzeri zeljno iscekujemo mec, vasi i nasi navijaci su najbolji na planeti. Nadam se da neko od nas osvaja..ili vi ili mi...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.