Samo da sutra prodje sve po planuMortemHz je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re:
? dzaba je otisao mada ima i jak ugovor.. ne znam ni ja koliko je ovo realnoBordomen je napisao/la:Adis prije 3 mjeseca presao u Goztepe za 1.2M
na razumijem kako se sad povezuje sa nama
Super bi bilo
ali malo izgleda ne realno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neki mu nikada neće oprostiti one izjave u vezi viršli kada je ofirao. Igrao solidno neki manji period u Ukrajini, ali pobjegao radi nesigurnosti i mogućeg općeg rata nije se mogao nositi sa tim pritiskom. Nikada nije krio emocije prema FKS i svojim kvalitetom može igrati u FKS. Kada je otišao u Švicarsku u Wil to mu je spasilo karijeru.
SRETAN BROJ - 1725
Meni ovo lici na ona nafuravanja sa Sharbinijem,Cvijanovicem i sl.
Još ako sutra pobjedimo Radnik vidjeti ćeš onda imenazagorski je napisao/la:Meni ovo lici na ona nafuravanja sa Sharbinijem,Cvijanovicem i sl.
SRETAN BROJ - 1725
- crozzer
- Kontakt:
Samo cu reci incijale A.S 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kaze Ostojic kapiten Radnika dolaze po tri bobe, nije svjestan da ce mu Duljevic djecu praviti sutrapitic je napisao/la:Još ako sutra pobjedimo Radnik vidjeti ćeš onda imenazagorski je napisao/la:Meni ovo lici na ona nafuravanja sa Sharbinijem,Cvijanovicem i sl.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
To o izjavama je smijesno, kao i ono gdje su bile legende kluba kad je bilo potrebno, kao i ono dobar je on igrac al babo mu navija za zelju pa ga ne bi nikad u sarajvu... Pod broj jedan ta principijalna sranja se vec uveliko gaze, druga stvar je sto to uopste i ne treba da nam bude stvar principa, jednostavno daj sve najbolje sto moze doc i to je to. bilo bi dobro da je istina za Jahovica al vidjet cemo, bit ce tih imena sad doosta dosta.pitic je napisao/la:Neki mu nikada neće oprostiti one izjave u vezi viršli kada je ofirao. Igrao solidno neki manji period u Ukrajini, ali pobjegao radi nesigurnosti i mogućeg općeg rata nije se mogao nositi sa tim pritiskom. Nikada nije krio emocije prema FKS i svojim kvalitetom može igrati u FKS. Kada je otišao u Švicarsku u Wil to mu je spasilo karijeru.
Hajde da mi prvo dobijemo bijeljince sutra

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ukloni taj avatar Asmire Suljicu..crozzer je napisao/la:Samo cu reci incijale A.S
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ukloni taj avatar Asmire Suljicu..crozzer je napisao/la:Samo cu reci incijale A.S
Joj vidi mi avatara
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Nije valjao viršlar Jahović pa eksplodirao u Švici, nije valjao kloc Handžić pa eksplodirao u Rusiji, Stojčev nije trčao pa protrčao u Grčkoj itd.
SRETAN BROJ - 1725
-
nukleusmember
- Kontakt:
biće teško sutra pravo
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako dodjes Adise, znaj da neces biti na virslama, hranit ce te kavijarom svaki dan.
Sutra aBd pobjeda, pa da odemo sanjati jedan dugi ali jako lijepi zimski san.
Sutra aBd pobjeda, pa da odemo sanjati jedan dugi ali jako lijepi zimski san.
Zamislite dvojac Jahović-Ahmetović, porastao bi natalitet uveliko.
Mada, čisto sumnjam da će od Adisa išta biti. Ne kontam koji mu je cilj ovdje doći, a još ima ugovor do 2018. god. Daj Bože, ali ne vjerujem. Realnije je da dođe Velkoski, koji se uvlači u pakaš već neko vrijeme.
Mada, čisto sumnjam da će od Adisa išta biti. Ne kontam koji mu je cilj ovdje doći, a još ima ugovor do 2018. god. Daj Bože, ali ne vjerujem. Realnije je da dođe Velkoski, koji se uvlači u pakaš već neko vrijeme.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 03 dec 2016, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
I jednonožac iza njih sa zdravim koljenom.KenChoo je napisao/la:Zamislite dvojac Jahović-Ahmetović, porastao bi natalitet uveliko.
SRETAN BROJ - 1725
Dobro, pojačanja - inicijali, mahalske, rekla kazala, priča se, 100%, 50%. Priča li se šta u vezi odlazaka
koliko, ko 
SRETAN BROJ - 1725
Glupa vam furka jednonozac, jednonogi itd. Gade mi se neki komentari.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.