CARSON je napisao/la:Buraz nisam mislio bosnjak musliman za mene je bosnjo svaki građanin BIH i nisam mislio samo na tebe nego na svakog od nas tvoje mišljenje je svakom navijaču prošlo kroz glavu u to sam siguran, ali ja vjerujem da to nije tako naša djeca su nas u to uvjerila i nemoj da sve ovo dobro pokvarimo pile je u pravu već dva mjeseca truni da nemamo zamjenu da naša djeca nisu imali odmora nikako plus smo prodali dva najbolja igrača i dosta stvari se okrenulo protiv nas
sve to stoji, prosli smo ta dva kruga u evropi, pa kako god... pobjede se pisu i hvala im na radosti koju su nam pruzili. ali, opet pitam, sta i kako dalje? jesi li ti zadovoljan igrom koju prikazujemo? sada, od 23.09., idu i kup utakmice, gdje ce se ekipa dodatno fizicki trositi. ove godine ne moze niko reci da ce sve snage i ambicije baciti na osvajanje kupa, ispada 6 ekipa i mora se max ozbiljno igrati prvenstvo, jer svaki kiks te dovodi u opasnu zonu. bit ce velikog umora, pauziranja zbog kartona (ne daj Boze povreda). bez solidne, da ne kazem jake, klupe, a pogotovo jakih prvih 11 u timu, tesko da ce iko, ista, ozbiljnije uraditi, pa ni mi. opet kazem, niko sretniji od mene da me situacija na tabeli, na kraju prvenstva, demantuje. pogotovo zbog kratkog proljetnog dijela. morat cemo se muski pobiti za izlazak u evropu. naredne dvije utakmice bi, po svim rezonima, mogli i trebali rjesiti u nasu korist, sto bi donijelo veliku dozu mirnoce pred derbi, a tada sta bude. oni ce vjerovatno napasti, pa imamo sansu odigrati kao u evropi, na kontre. uostalom, veliki broj forumasa se slaze da je prelazni rok katastrofalno odradjen i to je ono o cemu ja govorim. ko je kriv za to? ja ne znam, nisam insajder, a ovdje se danas krivi jedna osoba, sutra druga. ne krivim, niti prozivam, a pogotovo ne pljujem nikoga direktno. postoje strukture u klubu koje trebaju misliti o tim stvarima i postavljati prave osobe na pozicije. kod mene u firmi svi odgovaramo, pojedinacno, za svoje rezultate rada. i to je meni ok, tako bi trebala funkcionisati svaka ozbiljna firma, koja zeli biti uspjesna, pa tako i FKZ.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija