Slomi se ti da dokažeš da si htio ovdje onaj post napisati. De reci nam kako ti je nick na našoj temi?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
stvar je u tome sto se vi uvijek lozite nenormalno i pravite zvijezde od svojih igraca, cak i kad to kvalitet ne prati.onako je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:23Dobro, sta zelite dokazat? Doveli smo rupu od golmana, vama bolje, mi cemo biti losiji. Predstavljamo ga kako mi mislimo da treba, vi mislite suprotno, ok. Predstavljamo da navijacki kako treba, nadamo se da ce biti top golman. Ako se zajebemo, mi smo se zajebali, nece nam biti prvi put. Dosadni ste vise sa stalnim palamudjenjem.
dovedete, lupam sad, beka kojeg bi mozda smatrali prosjekom da je u nekoj drugoj ekipi i koji i jest prosjek, a vi od njega napravite marcela.
zato je sad navijacima drugih klubova malo smijesno, jer znamo svi kako obicno zavrsi.
Više postova o Baniću na ovoj temi nego na temi FK Sarajevo. 

Ne dolazi Donaruma baš toliko često u ovu ligu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prirodno je da citava drzava prati desavanja u najvecem najtrofejnijem najbogatijem i najuredjenijem klubu, pa tako i forum reaguje.
Jedino malo iznenadjuje da se ovoliko prati u drzavama okruzenja

Kako želite možemo pričati i o tome kako smo zaradili skoro 5 miliona KM za 9 minuta igranja.
Kako glupi komentari za protivničke igrače, koga zaboli qrac koje je igrače željkan doveo.
Nije navijačima drugih klubova smiješno, nego samo željkanovim.svemalim1 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:32stvar je u tome sto se vi uvijek lozite nenormalno i pravite zvijezde od svojih igraca, cak i kad to kvalitet ne prati.onako je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:23Dobro, sta zelite dokazat? Doveli smo rupu od golmana, vama bolje, mi cemo biti losiji. Predstavljamo ga kako mi mislimo da treba, vi mislite suprotno, ok. Predstavljamo da navijacki kako treba, nadamo se da ce biti top golman. Ako se zajebemo, mi smo se zajebali, nece nam biti prvi put. Dosadni ste vise sa stalnim palamudjenjem.
dovedete, lupam sad, beka kojeg bi mozda smatrali prosjekom da je u nekoj drugoj ekipi i koji i jest prosjek, a vi od njega napravite marcela.
zato je sad navijacima drugih klubova malo smijesno, jer znamo svi kako obicno zavrsi.
I osvojimo trofej za par mjeseci, baš kao GOŠK, Sloboda ili npr. Željezničar.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:27onako je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:23Dobro, sta zelite dokazat? Doveli smo rupu od golmana, vama bolje, mi cemo biti losiji. Predstavljamo ga kako mi mislimo da treba, vi mislite suprotno, ok. Predstavljamo da navijacki kako treba, nadamo se da ce biti top golman. Ako se zajebemo, mi smo se zajebali, nece nam biti prvi put. Dosadni ste vise sa stalnim palamudjenjem.
Naravno da nije rupa od golmana, u ozbiljnoj ligi kao što je HNL nema takvih. Međutim malo je simptomatično da je ovo drugi golman kojeg ste "oteli" Dinamu, Hajduku, Rijeci, Osijeku, itd, itd.
Nikako da naučite lekcije, posebno ove iz juna, jula ili avgusta kada ste Real Madrid, pa ste za samo par mjeseci GOŠK i Sloboda.![]()

Jeste, osvojite.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Novi Pazar danas gori, nema oprosta za Aljmedina Ziljkićaaa!!!!
Zadnja izmjena: NoProfit, dana/u 28 jun 2025, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da je ovo fake
-
- Kontakt:
Ostaje upamceno kao najteze izboren kup u historiji takmicenja,bez Varesa,Kruseva i sl.Cista borba i karakter!
Zorane vjecno ce se ovo pamtiti

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čega se pametan stidi....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na stranu što neki naši ovdje polete i glorifikuju sve vezano za FKS, interesantno je kako jedni te isti likovi svaki dan konstantno samo pljuju po FKS, a npr klubovi za koje navijaju su svjetlosnim godinama iza u svakom pogledu.
Divno
Divno
MNON
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler, rishovski i 30 gostiju.