Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ova konbinacija sa Sedorfom i Maldinijem mi ne izgleda lose 
Il Club più titolato al mondo!
kralj

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Ako ćemo realno , meni Bonera ne smeta . Skoro nikad ne igra , vjerovatno nema ni neku veliku platu , 75% sezone je na klupi a kad zaigra tad usere , sreća pa je to jako rijetko .
Uglavnom čovjek ima nešto čime drži u šaci Galliania i Berlusconia pa ga zato ne smiju istjerati . Fudbalskih kvaliteta nema , da se to gleda ne bi mu produžili ugovor .
Uglavnom čovjek ima nešto čime drži u šaci Galliania i Berlusconia pa ga zato ne smiju istjerati . Fudbalskih kvaliteta nema , da se to gleda ne bi mu produžili ugovor .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Mario je najveći kralj među fudbalerima .meho-medo je napisao/la:
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jel negov profil?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jest ovo je sada pravi,prije par dana je otvorio twiter profil ne znam da li ima sedmicaAndrej je napisao/la:Jel negov profil?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
heheheh ma mario legenda
:D da nam dovuklja nekad i dzeksona bilo bi prelijepo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:

Ovako bi trebao da izgleda novi " Seedorfov" Milan .
4 nova igrača u vrijednosti oko 40-ak mil. € -Martins Indi (6-7 mil. € ) Strootman ( oko 15 mil. ) Eriksen (18-20mil) Saponara ( 5 miliona € )! Većina sredstava će doći od prodaje igrača , odnosno onih igrača koji ne bi imali mjesta u novom Milanu , a to su , Boateng , Robinho , Mexes , Traore , Ambrosini , Amelia , Didac i još neki njima slični. Od prodaje i otpuštanja tih igrača Milan bi prikupio oko 30 mil. €
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nemojte mislit da će Seedorf doć na klupu Milana, a pogotovo ne Maldini koji je jucer izjavio da želi mjesto kao direktor ili nesto a ambasador i trener ne zeli biti.
Bonera has taken a 50% pay cut to stay at Milan (his current annual salary will be spread out over the next 2 years).
Curva Sud have released a statement in which they express support for Allegri. They're also against the hiring of an unexperienced coach.
Bonera has taken a 50% pay cut to stay at Milan (his current annual salary will be spread out over the next 2 years).
Curva Sud have released a statement in which they express support for Allegri. They're also against the hiring of an unexperienced coach.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
francobaresi@ po ovom sastavu i dalje je odbrana tanka,a Eriksenom nista puno necete dobiti u veznom redu mislim da on nije taj nivo sto Milanu treba,jer vam napad jako puno odskace kvalitetom naspram ostatka ekipe mora se tu izbalansirati u toj razlici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Maldini bi bio sportski direktor ili tako nešto u novom Milanu . Nije mu niko ni ponudio mjesto trenera već bio bi zadužen za transfere .
Yucca@ , jarane o takvom sastavu bruje mediji po Italiji .
Valjda računaju da bi Montolivo i Strootman obavljali dosta defanzivnih zadataka , odnosno pomagali bi kad je to potrebno .
Što se tiče Eriksena u Ajaxu je odličan , ne znam kako bi se snašao u Milanu .
Yucca@ , jarane o takvom sastavu bruje mediji po Italiji .
Valjda računaju da bi Montolivo i Strootman obavljali dosta defanzivnih zadataka , odnosno pomagali bi kad je to potrebno .
Što se tiče Eriksena u Ajaxu je odličan , ne znam kako bi se snašao u Milanu .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
i druze vidim Princa nema nigdje, msm da bi on trebao biti u tih ''novih'' 11 ali ne da glumi krilnog napadaca ili neku laznu 9 vec da bude na svojoj prirodnoj poziciji, msm da bi se opet preporodio. ovako ga samo setaju gore dole 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 9314_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo nije loše
Jedino ovaj Cerci mi je diskutabilan 
Ovo nije loše
ocito ne pratis ajax pa neznas njegove kvalitete. momak ima tek 21-u godinu a igra ko da ima odigranih 10-ak sezona. nevjerojatna kontrola lopte, prodor, brzina, zadnji pas mu je izvrstan, da ne pričam koliko je samo asistencija skupio pasevima iz kornera, udarac desnom i lijevom nogom, izvrsno čita igru.Yucca je napisao/la:francobaresi@ po ovom sastavu i dalje je odbrana tanka,a Eriksenom nista puno necete dobiti u veznom redu mislim da on nije taj nivo sto Milanu treba,jer vam napad jako puno odskace kvalitetom naspram ostatka ekipe mora se tu izbalansirati u toj razlici
ono što bi mu u milanu najbolje odgovaralo je zadaća playmakera u formaciji 4-3-1-2 u kojoj nebi imao toliko defanzivnih zadaća kao u ajaxu (ajax igra 4-3-3 u kojoj je on vezni igrač i mora se puno vraćati).
mozda niste vidjeli ali momak je odigrao briljantnu utakmicu protiv manchester city-a.
[youtube][/youtube]
- francobaresi
- Kontakt:
Poli ne može i ne smije nikad biti ispred De Jonga . Holanđanin je klasu iznad mladog Italijana .muxa je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 9314_n.jpg
Ovo nije lošeJedino ovaj Cerci mi je diskutabilan
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Negdje sam ja citao da ce Eriksen u Dortmund..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Slazem se, mislim da bi ga trebali dovest, nije puno skup a dobar je za rostera. S obzirom da se nadam odlasku Ambrosinija, Traorea i Nocerina mora se popunit kadarfrancobaresi je napisao/la:Poli ne može i ne smije nikad biti ispred De Jonga . Holanđanin je klasu iznad mladog Italijana .muxa je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 9314_n.jpg
Ovo nije lošeJedino ovaj Cerci mi je diskutabilan
- francobaresi
- Kontakt:
Severino (ag. Fifa): "De Sciglio rivelazione dell'anno, ha 20 anni ma gioca come un veterano"
Slažem se sa ovim ! Mada Mattia nije bio na visokom nivou zadnjih 4-5 utakmica . Ali to ne može izbrisati niz odličnih izdanja tokom sezone . Posebno se izdvajaju performansi protiv Juventusa , Intera i Lazia . To su mu tri najbolje utakmice .
EDIT : [youtube][/youtube]
Slažem se sa ovim ! Mada Mattia nije bio na visokom nivou zadnjih 4-5 utakmica . Ali to ne može izbrisati niz odličnih izdanja tokom sezone . Posebno se izdvajaju performansi protiv Juventusa , Intera i Lazia . To su mu tri najbolje utakmice .
EDIT : [youtube][/youtube]
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Samo sto je on meni bolje igrao na lijevom beku, iako je desnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.