FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sutra je utorak
moglo bi biti lijepih vijesti 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- sarajlija89
- Kontakt:
24.1.1933. - 25.1.1987.
ASIM FERHATOVIĆ - HASE
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
JEDAN JE HASE
ASIM FERHATOVIĆ - HASE
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
JEDAN JE HASE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- molotovljev
Al jedva cekam kad u nicize zagrmi ZA BORDO BIJELE ZA BORDO BIJELE SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECUUU ..

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Sto topadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
padobranac1978
- Kontakt:
predstavljanje pojacanjatarpi do bagro 2 je napisao/la:Sto topadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
oj bravo,jedva cekampadobranac1978 je napisao/la:predstavljanje pojacanjatarpi do bagro 2 je napisao/la:Sto topadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
---Skinhedi oko mene skankuju...
Razlog za odlazak nisu zdravstveni razlozi to i budala zna,vec zna da mu se uveliko sprema sut karta sa ovim konkursom koji se sprema a on nece imati nikakvog osnova da ostane jel nece ispunjavati 1% kriterija koji se trazi,tako da bolje da sam ode nego da ga oni smjenjuju tj tjeraju...u svakom slucaju dovidjenje mrspadobranac1978 je napisao/la:Baljak se povlači
Nihad Baljak, dugogodišnji «kadrovik» FK Sarajevo, povlači se iz kluba, kako saznajemo iz zdravstvenih razloga![]()
koliko vjerovati doticnim novinama(san),cijeli clanak poslije 2h
A na San cu se dozivotno preplatiti za ovaj mustuluk ako bude tacan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
padobranac1978
- Kontakt:
pa,cekamo 2 sata da vidimo taj famozni textmiky_hz je napisao/la:Razlog za odlazak nisu zdravstveni razlozi to i budala zna,vec zna da mu se uveliko sprema sut karta sa ovim konkursom koji se sprema a on nece imati nikakvog osnova da ostane jel nece ispunjavati 1% kriterija koji se trazi,tako da bolje da sam ode nego da ga oni smjenjuju tj tjeraju...u svakom slucaju dovidjenje mrspadobranac1978 je napisao/la:Baljak se povlači
Nihad Baljak, dugogodišnji «kadrovik» FK Sarajevo, povlači se iz kluba, kako saznajemo iz zdravstvenih razloga![]()
koliko vjerovati doticnim novinama(san),cijeli clanak poslije 2h
A na San cu se dozivotno preplatiti za ovaj mustuluk ako bude tacan
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma hajde bolan,dosadan si...UTUŠI...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:popust u dp marketu, pa navala vasih igracapadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
smijesno?? mi rastjerasmo one koji su nas udarali... u vas zujo mlatno 2003Fk_zeljo_1921 je napisao/la:popust u dp marketu, pa navala vasih igracapadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
NARAVNO,POJACANJA si
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
padobranac1978
- Kontakt:
Certo,parlare italianojohnnyHZ je napisao/la:smijesno?? mi rastjerasmo one koji su nas udarali... u vas zujo mlatno 2003Fk_zeljo_1921 je napisao/la:popust u dp marketu, pa navala vasih igracapadobranac1978 je napisao/la:sutra je utorakmoglo bi biti lijepih vijesti
pa se vratio po jos ..ajd RAZLIGU
NARAVNO,POJACANJA sisan remo,italiano spaget... sto bi rekao nas bratski narod
![]()
ko se zadnji smije.......
e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJUAldinn je napisao/la:Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Juniori punom parom u odbranu titule
i tu pojacanja dolaze 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa u tome i jeste bruka..igrači nemaju plate po 6 mjesecii a ide se u tursku gdje nimalo nisu bolji uslovi nego li u hrvatskojjohnnyHZ je napisao/la:e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJUAldinn je napisao/la:Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu![]()
![]()
![]()
johnnyHZ je napisao/la:e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJUAldinn je napisao/la:Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu![]()
![]()
![]()
ide ko gdje moze i koliko para ima...vi imate 4 miliona mi milion...do pocetka lige vi cete ima 4,5 miliona mi milion...u svakom pogledu sve vise napredujete...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
harinjo je napisao/la:pa u tome i jeste bruka..igrači nemaju plate po 6 mjesecii a ide se u tursku gdje nimalo nisu bolji uslovi nego li u hrvatskojjohnnyHZ je napisao/la:e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJUAldinn je napisao/la:Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu![]()
![]()
![]()
Daj matereti nemoj biti glup, pa da su u Hrvatskoj dobri uslovi ne bih Dinamo bjezao u Hercegovinu ,a Hajduk u Spaniju ,vec bih u Puli obavili pripreme gdje dolaze samo jos na zalost Bosanci !!
jel vam to zujo rekao hahahhhahah ... jes jes ...nick je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJUAldinn je napisao/la:Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu![]()
![]()
![]()
ide ko gdje moze i koliko para ima...vi imate 4 miliona mi milion...do pocetka lige vi cete ima 4,5 miliona mi milion...u svakom pogledu sve vise napredujete...
dug ko dug ima ga i man utd
ekii je napisao/la:e nemaoj takoo..taman su se ponadali stecaju nasem..... a mi u ANTALIJU .... iduce godine kod brace u ITALIJUharinjo je napisao/la:"]Neko na pripreme u Antaliju,a neko u Pulu![]()
![]()
:mrgre
pa u tome i jeste bruka..igrači nemaju plate po 6 mjesecii a ide se u tursku gdje nimalo nisu bolji uslovi nego li u hrvatskoj
Daj matereti nemoj biti glup, pa da su u Hrvatskoj dobri uslovi ne bih Dinamo bjezao u Hercegovinu ,a Hajduk u Spaniju ,vec bih u Puli obavili pripreme gdje dolaze samo jos na zalost Bosanci !!
Ovaj post mi je pravo smijesan
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa i Slavija je prošle godine išla u Antaliju i kakvi su na kraju bili ? 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.