egzodus1946 je napisao/la:Krije li ti se deda i sada po šumama ili je uginuo ?FrantoBauzek je napisao/la:
U toj brigadi je pri oslobodjenu Tuzle bilo puno Tuzlaka-partizana, izmedju ostalog i moj djed. Tad su takva vremena bila, da ako si imao veze sa partizanima, bjezis u sumu. Nakon oslobodjenja Tuzle bio je jos masovniji priliv Tuzlaka u partizane koji su krenuli u oslobadjanje Sarajeva i to je bila prva jedinica koja je zakoracila u Sarajevo. Eto![]()
"Borci 16. muslimanske NOU brigade bili prvi partizani koji su zakoračili u Sarajevo, spustivši se preko Vratnika i Kovača na Baščaršiju. Kroz Vratničku kapiju jedinice brigade su prošle oko 17.30 sati, 5. aprila 1945. godine. likvidiraju njemački otpor u Vijećnici, istaknuvši na njoj novu jugoslavensku zastavu, što je simbolično označilo oslobođenje Sarajeva od fašizma."
Postovanje za to, sto si procitao vise o tome
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrantoBauzek
Joj, maliciozne uvrede. Moj djed je ispred vjecnice navukao gace tvom djedu, jer ga je bilo sramota kako je tvoj djed davaoegzodus1946 je napisao/la:Krije li ti se deda i sada po šumama ili je uginuo ?FrantoBauzek je napisao/la:
U toj brigadi je pri oslobodjenu Tuzle bilo puno Tuzlaka-partizana, izmedju ostalog i moj djed. Tad su takva vremena bila, da ako si imao veze sa partizanima, bjezis u sumu. Nakon oslobodjenja Tuzle bio je jos masovniji priliv Tuzlaka u partizane koji su krenuli u oslobadjanje Sarajeva i to je bila prva jedinica koja je zakoracila u Sarajevo. Eto![]()
"Borci 16. muslimanske NOU brigade bili prvi partizani koji su zakoračili u Sarajevo, spustivši se preko Vratnika i Kovača na Baščaršiju. Kroz Vratničku kapiju jedinice brigade su prošle oko 17.30 sati, 5. aprila 1945. godine. likvidiraju njemački otpor u Vijećnici, istaknuvši na njoj novu jugoslavensku zastavu, što je simbolično označilo oslobođenje Sarajeva od fašizma."
Postovanje za to, sto si procitao vise o tome
A mozda i grijesim
Nije nemoguce da tvoj djed tad i nije bio u Sarajevu i da je o elektricnoj sijalici pricao kao sto mi danas pricamo o svemirskom brodu, koji moze doci do sljedece galaksije
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- egzodus1946
- Kontakt:
Yebo ja mater ako moj hrčak nema bolji smisao za humor nego tiFrantoBauzek je napisao/la:Joj, maliciozne uvrede. Moj djed je ispred vjecnice navukao gace tvom djedu, jer ga je bilo sramota kako je tvoj djed davaoegzodus1946 je napisao/la:Krije li ti se deda i sada po šumama ili je uginuo ?FrantoBauzek je napisao/la:
Postovanje za to, sto si procitao vise o tomenjemcima
![]()
A mozda i grijesim![]()
Nije nemoguce da tvoj djed tad i nije bio u Sarajevu i da je o elektricnoj sijalici pricao kao sto mi danas pricamo o svemirskom brodu, koji moze doci do sljedece galaksije
- FrantoBauzek
Ne znam da li ima bolji smisao za humor od mene, ali od tebe sigurno imaegzodus1946 je napisao/la:
Yebo ja mater ako moj hrčak nema bolji smisao za humor nego ti
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Koji ti je hrčak? Ja imam nekog žutog, zovem ga messi.egzodus1946 je napisao/la:Yebo ja mater ako moj hrčak nema bolji smisao za humor nego ti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- egzodus1946
- Kontakt:
Haj idi ganjaj dedu po šumiFrantoBauzek je napisao/la:Ne znam da li ima bolji smisao za humor od mene, ali od tebe sigurno imaegzodus1946 je napisao/la:
Virtuale ne znas ti ovog mog 100%
egzodus1946 je napisao/la:Virtuale ne znas ti ovog mog 100%
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uh zemberek ti ebem jos dedu s tandzarom I cuturom zakacenom za kajs pominje.
Nije valjda da nam prijeti s rahmetli dedom uz duzno postovanje covjeku ciji dio sperme sada smara sportski forum.
Nije valjda da nam prijeti s rahmetli dedom uz duzno postovanje covjeku ciji dio sperme sada smara sportski forum.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- FrantoBauzek
Haj drugegzodus1946 je napisao/la:Haj idi ganjaj dedu po šumiFrantoBauzek je napisao/la:Ne znam da li ima bolji smisao za humor od mene, ali od tebe sigurno imaegzodus1946 je napisao/la:
Virtuale ne znas ti ovog mog 100%
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Majke ti, koje lijekove ti dedo konzumira prije nego što ti počne sa dogodovštinama poput te? Da nije Levedopa?FrantoBauzek je napisao/la:Joj, maliciozne uvrede. Moj djed je ispred vjecnice navukao gace tvom djedu, jer ga je bilo sramota kako je tvoj djed davaoegzodus1946 je napisao/la:Krije li ti se deda i sada po šumama ili je uginuo ?FrantoBauzek je napisao/la:
Postovanje za to, sto si procitao vise o tomenjemcima
![]()
A mozda i grijesim![]()
PS
Provjeri da li je zaista uzme.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 07 apr 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- egzodus1946
- Kontakt:
Bjezi ba klosaru, dosao si na ovu temu prosipati te gluposti, ne benda ti to raju ovdje
Pozdravi deduku
Pozdravi deduku
- FrantoBauzek
Jao retorike i zalosti. Jel to ta sarajevska "carsijska" prica. Nije vidilo carsije
Jos jednom pred san da sumiramo: Tuzla je veca carsija, Sloboda igra trenutno najljepsi fudbal u zemlji a njihovi navijaci imaju nadmocnije intelektualne i retoricke kapacitete
I zbog okolnosti i danasnjeg dana oba tabora oslobodjenog grada, tog 5.aprila.1945 u 17:50 nek stanu na koljena i celom pod ljubimo u cast oslobodilaca
Laku noc
Jos jednom pred san da sumiramo: Tuzla je veca carsija, Sloboda igra trenutno najljepsi fudbal u zemlji a njihovi navijaci imaju nadmocnije intelektualne i retoricke kapacitete
I zbog okolnosti i danasnjeg dana oba tabora oslobodjenog grada, tog 5.aprila.1945 u 17:50 nek stanu na koljena i celom pod ljubimo u cast oslobodilaca
Laku noc
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Samo jednom zbog ovog dijela da se podsjetimo..FrantoBauzek je napisao/la:Jao retorike i zalosti. Jel to ta sarajevska "carsijska" prica. Nije vidilo carsije![]()
![]()
Jos jednom pred san da sumiramo: Tuzla je veca carsija, Sloboda igra trenutno najljepsi fudbal u zemlji a njihovi navijaci imaju nadmocnije intelektualne i retoricke kapacitete![]()
I zbog okolnosti i danasnjeg dana oba tabora oslobodjenog grada, tog 5.aprila.1945 u 17:50 nek stanu na koljena i celom pod ljubimo u cast oslobodilaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laku noc
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imamo par igraca kojim ni cuveni Dabic ne moze pomoci.wobly92 je napisao/la:Da ne yebete više komšije na foru njihovog bivšeg psihologa i da se tome stane u kraj, tako nekako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Iz Tuzle nam se javlja Franto, izvolite, u programu ste !FrantoBauzek je napisao/la:Jao retorike i zalosti. Jel to ta sarajevska "carsijska" prica. Nije vidilo carsije![]()
![]()
Jos jednom pred san da sumiramo: Tuzla je veca carsija, Sloboda igra trenutno najljepsi fudbal u zemlji a njihovi navijaci imaju nadmocnije intelektualne i retoricke kapacitete![]()
I zbog okolnosti i danasnjeg dana oba tabora oslobodjenog grada, tog 5.aprila.1945 u 17:50 nek stanu na koljena i celom pod ljubimo u cast oslobodilaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laku noc
[youtube][/youtube]
Tema je doživjela krešendo. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na 0.11 reakcija prosjecnog navijaca Slobode kad vidi trofej i syebe se!PipiDugaCarapa je napisao/la: Iz Tuzle nam se javlja Franto, izvolite, u programu ste !
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Samo čekaj, slijedi post o tome kako je koza, porijeklom iz Tuzle, odigrala vitalnu ulogu u odbrani Sarajeva devedesetih godina !joker90 je napisao/la:Na 0.11 reakcija prosjecnog navijaca Slobode kad vidi trofej i syebe se!PipiDugaCarapa je napisao/la: Iz Tuzle nam se javlja Franto, izvolite, u programu ste !
[youtube][/youtube]
Lekcija iz historije @FrantoBauzek o agresoru kojem klecaju koljena pred kozom, opasanoj eksplozivom i sa šljemom na glavi.
Ma yebo Frantu, dobio ban na klixu pa dosao ovamo lijeciti poremecaje.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovdje ga prcnuše syeba se franto, nece raja crnjaka nego veselo.
Ovdje mu rok trajanja istice vrlo brzo.
Pdp nije live franto, to je on snimio iz 15 pokusaja
Ovdje mu rok trajanja istice vrlo brzo.
Pdp nije live franto, to je on snimio iz 15 pokusaja
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.